כן, הוא הכוכב של ההצגההוא באמת היה ביניהם?
יפה לך להריץאישה לאישה פילגש
המוטו החדשיפה לך להריץ
מהמגדראיזה מגזר אתם? אני לסבית
מהמגזר החותיאיזה מגזר אתם? אני לסבית
נפתחת חונטת אבא שמעוןמהמגזר החותי
בעעע באמת שאני לא מבינה מה מוצאים בה. אמיתי. לא יופי ולא אופי. אחת שכל המהות שלה - אני רוצה להתפרסם בלי שום סיבה או כשרון מיוחד. לא מביאה סיפור , לא מצליחה להתחבר אליה.מאי מתמזמזת עם איסקוב בפרוזדור אחרי שהם מוודאים שכל הדיירים ישנים, ומאי
מנסה לסבן אותנו על התדמית שלה . ליטרלי רמזה לארז ש *קריצה* *קריצה* יחכה לה בחוץ, והם יסתדרו. (סרטון כבר מלפני חודש)
היא קצת יפהבעעע באמת שאני לא מבינה מה מוצאים בה. אמיתי. לא יופי ולא אופי. אחת שכל המהות שלה - אני רוצה להתפרסם בלי שום סיבה או כשרון מיוחד. לא מביאה סיפור , לא מצליחה להתחבר אליה.
קראתי כאן שלרדת על מראה זה נמוך. ואני מסכימה זה מגעיל. אבל ראיתי איפשהו תמונה שלה כנערה - מכוערררתתת. זה לא פי סי וזה דוחה אבל בטח מי שהכיר אותה מאז מתפלץ שהיא דוגמנית של סקימס.היא קצת יפה
יששש מורבידי גם אתה הצטרפת לחונטת רל"מ ?!!!מאי מתמזמזת עם איסקוב בפרוזדור אחרי שהם מוודאים שכל הדיירים ישנים, ומאי
מנסה לסבן אותנו על התדמית שלה . ליטרלי רמזה לארז ש *קריצה* *קריצה* יחכה לה בחוץ, והם יסתדרו. (סרטון כבר מלפני חודש)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.