** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
הדילמה של טראמפ
חברות - או כסף

קבצים מצורפים

• טראמפ.jpg
    טראמפ.jpg
    KB 176.1 · צפיות: 4

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
זה ביטוי של אהמ אהמ... הומואיות זקנות (נניח מהדור שלי) "טובלה גודהרט" יעני אדם ש"כולו לב" (GOOD-HEART) חצי עברית חצי יידיש . דרור היה משתמש בזה הרבה .השתמש בזה במשימת הגן הקסום מול הדחלילה פלורה.

willing

Well-known member
זה ביטוי של אהמ אהמ... הומואיות זקנות (נניח מהדור שלי) "טובלה גודהרט" יעני אדם ש"כולו לב" (GOOD-HEART) חצי עברית חצי יידיש . דרור היה משתמש בזה הרבה .השתמש בזה במשימת הגן הקסום מול הדחלילה פלורה.
הוספתי לי למילון :)

DRORIKO82

Well-known member
הגיע הזמן לפתוח פה משהו. כל מי שצופה בערוץ 26 רואה שלאף דייר לא חסר אוכל, גם למי שלא ״מקורב לצלחת״ אני רואה אותם כל יום דופקים 3 ארוחות שחיתות, ולפעמים גם 4. זה מתחיל להרגיש שכל ה״ריבים״ שלהם על אוכל זה בלוף, ואני לא אתפלא אם ההפקה עומדת מאחורי זה. לא אמין בשיט תסלחו לי.

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
הגיע הזמן לפתוח פה משהו. כל מי שצופה בערוץ 26 רואה שלאף דייר לא חסר אוכל, גם למי שלא ״מקורב לצלחת״ אני רואה אותם כל יום דופקים 3 ארוחות שחיתות, ולפעמים גם 4. זה מתחיל להרגיש שכל ה״ריבים״ שלהם על אוכל זה בלוף, ואני לא אתפלא אם ההפקה עומדת מאחורי זה. לא אמין בשיט תסלחו לי.

בגלל כל המצב אני מחסיר ימים בלייבים , וכן ראיתי שיוצא להם להתקטנן שם על אוכל כל הזמן. על להוסיף גבינה לחביתה, על פרוסה עם ממרח . וזה עוד עם תקציב של 4700 ש"ח

Serpentor

Well-known member
כל הסצנות המיותרות האלה בחדר האח זה רק לסאונדים בטיקטוק

בוףףברכה

Well-known member
"סוודר יכולנו לסרוג... דייר דיירררררר....
עבבברררנווו...."

לאאא לאאאא...לאא ללאאא לאאא.
לאא לנסותת אותי...אני יורהה...
עדיף...לה ...ולצופפייםםם...שאניי...לאא...אעענה.."...

חבל שלא
ענה...
לי זה היה..עדיף...

מצב
הנושא נעול.
למעלה