** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

ghost whispers

Well-known member
יובל צודק , ארז איסקוב צעק שמי שעושה 5 קנסות לא מקבל דברים , וצעק שמאור לא תקבל זירו , תקציב קודם מאור הפחיתה את הקנסות , ארז עשה מעל 7 קנסות והחליט שמי שלא מקבל זה רק משבוע לאחר מכן ולקח לעצמו הרבה דברים , ראו זאת בניהול תקציב , הוא באמת שולט שם ולא בקטע חיובי , ולורן זרמה איתו כי היא הכי צבועה בבית

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
מה יש לאנשים נגד לורן ? באמת שואל .

כאילו פספסתי משהו , ואנשים לא עולים על הצביעות שלה. מול מי הצביעות שלה ? טרם ראיתי.

willing

Well-known member
מה יש לאנשים נגד לורן ? באמת שואל .

כאילו פספסתי משהו , ואנשים לא עולים על הצביעות שלה. מול מי הצביעות שלה ? טרם ראיתי.
אני מחבבת את לוריין. היא פתיל קצר, אבל לא חפפה אובסס לא הגיונית כמו אחרים שם

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אני מחבבת את לוריין. היא פתיל קצר, אבל לא חפפה אובסס לא הגיונית כמו אחרים שם

זה מה שרשמתי פעם . אני בטוח שיש לה פתיל ,והיא תתפרץ (לא כמו בשבועות הראשונות שהיא נראתה מתוקה ושקטה), אבל אני עדיין לא מבין למה מייחסים לה "צבועה" , נראה לי שמי שהיא לא בטוב איתו יודע את זה והיא לא מתביישת להגיד .

willing

Well-known member
זה מה שרשמתי פעם . אני בטוח שיש לה פתיל ,והיא תתפרץ (לא כמו בשבועות הראשונות שהיא נראתה מתוקה ושקטה), אבל אני עדיין לא מבין למה מייחסים לה "צבועה" , נראה לי שמי שהיא לא בטוב איתו יודע את זה והיא לא מתביישת להגיד .
בדיוק

willing

Well-known member
איך מישהי שצמחה בוילות, עשירה, מבקרת מישהו שגר בדירת 2 חדרים ואומרת לו שאין לו שום ערך.
איך לעזאזל היא "אמיתית"?
צבועה ומלקלקת יפה מאוד למי שהיא רוצה.

ואני לא בעד ארז, אבל לא מתחברת בכלל למופרעת מכיתה ד' שלא סתם לאנשים יש בעיה איתה.

בוףףברכה

Well-known member
הפרצופים שמאור עושה...עם השפתיים...:-D...
מנסה לשרבב את...ההזרקות...

willing

Well-known member
הנמכתי כדי להצליח לשמוע. הפוך מחוקי הטבע

מצב
הנושא נעול.
למעלה