צפייה מהנה
שעשתה לה חודשיים. אולי הדר צודקת ויש חדש אצל פרידהלפחות פרידה הייתה הוגנת הפעם. חשפה את האנטי שהיה לה כלפיי הדר.
קשה לי להאמין לפרידה "החדשה"שעשתה לה חודשיים. אולי הדר צודקת ויש חדש אצל פרידה
אני מסכימה עם חיים. כל דבר יש לה פאוזות לחשב ולחשוב מה דעתה. וכל מיני דברים שהיא התלוננה שאחרים עושים לה, היא התחילה. גם את ההדחות עם הטענות המקטינות. כשעושים לה את מה שהיא עושה, זה פתאום לא פייר.קשה לי להאמין לפרידה "החדשה"
אבל מי יודע
נכון. הדמות הכי לא אמינה שם ולדעתי בחיים בכלל...אני מסכימה עם חיים. כל דבר יש לה פאוזות לחשב ולחשוב מה דעתה. וכל מיני דברים שהיא התלוננה שאחרים עושים לה, היא התחילה. גם את ההדחות עם הטענות המקטינות. כשעושים לה את מה שהיא עושה, זה פתאום לא פייר.
לא שזו דרך מקסימה, אבל היא כבר מאפיינת אותה.
דני לא סתם החזיר לה. היה שם סחיטה קודמת שלה כלפיו. הוא צבר שמר ושתק. אבל זה נראה שהוא מגיע משום מקום כי הוא חיכה עם זה עליה
גם לי למרות הכלחיים רואה בהדר אמת, אמילי ראתה. היא מתבאסת שהדר לא יכולה עם התנאים שהציעה.
תכלס דיירים בבית רואים שהיא חזקה ואמיתית.
אמילי מציעה אתגרים לא פשוטים בחברות. אור רכב על ההזדמנות ופרידה הכי דייקה וגם מלאני.
חבל לי על אמילי, כי אני רואה שקשה לה המקומות האלו והיא לא יודעת לצאת מהם. וחווה פגיעה תוך כדי שהיא פוגעת.
האמת שיש לי חיבה לאמילי. עדיין
אם קוראים את הטקסט שהיא אמרה על הדר ופרידה בלי להתייחס לכך שזו אמילי, הכל נכוןאמילי ושילה בלתי
ואני לא סגורה
מי בלתי יותר
תחרות קשה
רחוק מהשיא של אוריתנראה לי ששילה שובר שיאים של רוע ,
והיו דיירים רעים במהלך העונות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.