** שרשור תכנית **

מצב
הנושא נעול.

גליה 1211

Well-known member
לפחות פרידה הייתה הוגנת הפעם. חשפה את האנטי שהיה לה כלפיי הדר.

willing

Well-known member
קשה לי להאמין לפרידה "החדשה"
אבל מי יודע
אני מסכימה עם חיים. כל דבר יש לה פאוזות לחשב ולחשוב מה דעתה. וכל מיני דברים שהיא התלוננה שאחרים עושים לה, היא התחילה. גם את ההדחות עם הטענות המקטינות. כשעושים לה את מה שהיא עושה, זה פתאום לא פייר.

לא שזו דרך מקסימה, אבל היא כבר מאפיינת אותה.
דני לא סתם החזיר לה. היה שם סחיטה קודמת שלה כלפיו. הוא צבר שמר ושתק. אבל זה נראה שהוא מגיע משום מקום כי הוא חיכה עם זה עליה

גליה 1211

Well-known member
אני מסכימה עם חיים. כל דבר יש לה פאוזות לחשב ולחשוב מה דעתה. וכל מיני דברים שהיא התלוננה שאחרים עושים לה, היא התחילה. גם את ההדחות עם הטענות המקטינות. כשעושים לה את מה שהיא עושה, זה פתאום לא פייר.

לא שזו דרך מקסימה, אבל היא כבר מאפיינת אותה.
דני לא סתם החזיר לה. היה שם סחיטה קודמת שלה כלפיו. הוא צבר שמר ושתק. אבל זה נראה שהוא מגיע משום מקום כי הוא חיכה עם זה עליה
נכון. הדמות הכי לא אמינה שם ולדעתי בחיים בכלל...

willing

Well-known member
חיים רואה בהדר אמת, אמילי ראתה. היא מתבאסת שהדר לא יכולה עם התנאים שהציעה.
תכלס דיירים בבית רואים שהיא חזקה ואמיתית.

אמילי מציעה אתגרים לא פשוטים בחברות. אור רכב על ההזדמנות ופרידה הכי דייקה וגם מלאני.
חבל לי על אמילי, כי אני רואה שקשה לה המקומות האלו והיא לא יודעת לצאת מהם. וחווה פגיעה תוך כדי שהיא פוגעת.
האמת שיש לי חיבה לאמילי. עדיין

גליה 1211

Well-known member
חיים רואה בהדר אמת, אמילי ראתה. היא מתבאסת שהדר לא יכולה עם התנאים שהציעה.
תכלס דיירים בבית רואים שהיא חזקה ואמיתית.

אמילי מציעה אתגרים לא פשוטים בחברות. אור רכב על ההזדמנות ופרידה הכי דייקה וגם מלאני.
חבל לי על אמילי, כי אני רואה שקשה לה המקומות האלו והיא לא יודעת לצאת מהם. וחווה פגיעה תוך כדי שהיא פוגעת.
האמת שיש לי חיבה לאמילי. עדיין
גם לי למרות הכל

willing

Well-known member
נועם שלף על דני, אבל יש בזה אמת. דני לא חבר של הדר ולא של נועם. הוא התקרב בלי באמת קשר
מתוך רצון לשנות את המשחק

willing

Well-known member
זה נכון שפרידה נזכרה להפתח בסוף העונה ולהגיד מה היא חושבת. הרבה לא הכירו את פרידה האמיתית לפני ההתפרצות.
הדר לא רוצה להיות בריב עם דיירים, זה מה שאמילי לא מבינה.

באמת להדר אין מושג כמה שילה פועל לבודד אותה

Tracy_Niggle

Well-known member
שני מטומטמים, אווירה כאוטית, זה מצחיק
אולי הפעמים היחידות שבהם לא כואב לי פיזית לראות את אמילי על המסך

מצב
הנושא נעול.
למעלה