** שרשור תכנית הדחה **

מצב
הנושא נעול.

Aye123

Well-known member
אני בלחץ על שני
תצביעי מכל מכשיר שאת יכולה 🫶🏼
האמת שאני לא הייתי בלחץ עליה בהדחה הזאת אבל עם כל ההצבעות נגד כדי להוציא אחרים חשוב לא להיות אדישים!! מקווה שגם יתר התומכים שלה לא יהיו אדישים בגלל הסקרים

גליה 1211

Well-known member
זה יטלטל את הבית וזה מה שחשוב. רק מציק לי שמחר דלקה ודרור והעדן גבאי הזה מגיעים. למי אם לא למוגרבי? זה הדבר היחיד שמערער אותי לגביי ההדחה שלו הודאית שלו היום
אה מחר היא מגיעה?
הם מגיעים לכולם, עדן קורע אני מתה עליו

KAPSULA1

Well-known member
שורף אותה על ההתחלה
כדי להשפיע על ההצבעות
הקטע היה מזמן.
מתי זה היה? ואיך זה אמור להשפיע בלהצביעהלאחרים? נגיד לא אצבעי לה בעקבות זה, למה שזה יגרום לי להצביע למישהו אחר?

KAPSULA1

Well-known member
חלום חלום, 2 האחרונים הארזים היום ואיסקוב יוצא . חלום טוב חלום שלום

KAPSULA1

Well-known member
סלחו לי,

עם כל אהבתי לשירז,
היא נכנסה ביודעין לקשר שהאקסית המיתולוגית שלו בבית,
וגם צפתה מביתה שהקשר לא פתור עד תומו.
הקשר פתור. עד תומו. כולל שבועה להורים. הדיבורים וההתעסקות בו לא פסקו מדיי וואן. יש היסטוריה ועבר ואין מה לעשות בבית כזה רק להזכר.

KAPSULA1

Well-known member
יש הבדל בין שבועה,
לרגשות בפועל.
אין רגשות אופה. יש זכרונות. אהבה ראשונה מטורפת שלו שסיחררההאותו. לטל בם 33 היא עשתה את זה בשבועיים. תתארי לך מה לחן שהיה בן 20. היא יודעת לסובב אותם. גם המראה, הפתיינות, האינטליגנציה שלה, קצת מניפולטיביות. אין אחד שלא יפול לרגליה

Aye123

Well-known member
רציתי שמוגרבי יודח אבל אני פתאום חושבת על זה שיובל יעוף באויר אם זה יקרה, בגלל שני, מוגרבי מפריע לו מאוד בעין. ואז ירשה לעצמו מולה

אז אני כבר לא יודעת מה אני רוצה 😬

KAPSULA1

Well-known member
רציתי שמוגרבי יודח אבל אני פתאום חושבת על זה שיובל יעוף באויר אם זה יקרה, בגלל שני, מוגרבי מפריע לו מאוד בעין. ואז ירשה לעצמו מולה

אז אני כבר לא יודעת מה אני רוצה 😬
תשאירי לי את יובל ושני, אני אטפל בהם.ֶ תעיפוֶ את מוגרבי קודם

מצב
הנושא נעול.
למעלה