לא יודעת. עוז מבלבל את הסדר. עושה מישמש. אפילו אני בצופה ויודעת את הפרטים והסדר הכרונולגי מתבלבלתרגע... מאי הרגע אמרה שחן ושירז בזוגיות? זה היה לפני השיחה עם חן?
לא יודעת. עוז מבלבל את הסדר. עושה מישמש. אפילו אני בצופה ויודעת את הפרטים והסדר הכרונולגי מתבלבלתרגע... מאי הרגע אמרה שחן ושירז בזוגיות? זה היה לפני השיחה עם חן?
אגב, חן עף ברביעי בדוק. לא רק הקטע עם שירז, חן נכנס כמה פעמים לשאול על הסליחות. עוז לא הסכים לענות לו ואמר שהוא יעדכן את דיירי הבית בקרוב. לא אותו אלא את דיירי הביתנכתב ע"י Aye123:
דווקא נראה שעוז מאוד מנסה לקדם את חן, לא ברור למה. עציץ
הם לא יכולים לדעת כלום על בחוץ. נראה להם שהקהל רואה אותה כמו שהם רואים אותה. בילתי נסבלת, וכחנית, אגואיסטית. הם גם אמרו שלא עכשיו אבל לא תגיע לגמר.מצחיק שהם בכלל לא יודעים ששני חזקה בחוץ
ומועמדת לזכייה
איסקוב ומאי בטוחים שהיא תודח בקרוב
חוסר מודעות חוגג שם.הם לא יכולים לדעת כלום על בחוץ. נראה להם שהקהל רואה אותה כמו שהם רואים אותה. בילתי נסבלת, וכחנית, אגואיסטית. הם גם אמרו שלא עכשיו אבל לא תגיע לגמר.
הפעם השחרות קשותאגב, למאי גם שבוע שעבר עשו אותו דבר. העלו סטורים נגדה לפני ההדחה. בכמויות, כולל השחרות של סוויסה. לא עזר להם.
השיחה עם חן היתה לפני שהוא ושירז גמרו. אלה דיחות שהיו ביניהם ועליהם לאורך כל העונה. כולל הדברים והמילים שנאמרו הפעם. מה לעשות, הם אקסים. יש להם אבר, אין במה להתעסק רק בזכרונות שקופצות מדי פעםהפעם השחרות קשות
שבוע שעבר במשימה היא הייתה בסדר
ברגע שזה נוגע לתרצה איסקוב מתחרפנים בחוץ
ועכשיו גם שירז מרחמים עליה בחוץ
השיחה עם חן מגיעה בעיתוי ממש לא טוב למאי.
בחוץ לא רואים את זה כמוך וכמוניהשיחה עם חן היתה לפני שהוא ושירז גמרו. אלה דיחות שהיו ביניהם ועליהם לאורך כל העונה. כולל הדברים והמילים שנאמרו הפעם. מה לעשות, הם אקסים. יש להם אבר, אין במה להתעסק רק בזכרונות שקופצות מדי פעם
קישור להצבעות, יוסי ויוכי בסכנה
https://votes.13tv.co.il/?q=rzvzi2ucns
לא יעבוד. תצביעו למאי. מה נתפסו עליה. עלאק להצביע ליוסי ויוכי, אז מקסימום מוגרבי יודחבקבוצה של נדיר באינסטגרם מתכננים לעשות סיכול למאי ולהדיח אותה
הם מצביעים למוגרבי ויוסי כדי שמאי תודח
יש לנדיר צבא עצום
זה יכול לעבוד להם לצערי
התחרטתי, מצביעה רק למאי.לא יעבוד. תצביעו למאי. מה נתפסו עליה. עלאק להצביע ליוסי ויוכי, אז מקסימום מוגרבי יודח
הוא שונא אותהבקבוצה של נדיר באינסטגרם מתכננים לעשות סיכול למאי ולהדיח אותה
הם מצביעים למוגרבי ויוסי כדי שמאי תודח
יש לנדיר צבא עצום
זה יכול לעבוד להם לצערי
היא לא. אולי עוד 2 הדחות. היא חזקה בחוץ. ראי סקרים, חוץ משל סוויסההוא שונא אותה האפס.
99 אחוז מאי מודחת
לא תהיה. יוסי או יוכי, בספק מוגרבי.אני עדיין חושבת שיוסי יודח
אני מקווה שלא תהיה הפתעה
אם מוגרבי יצא זה פחות צפוי ויכול להיות מגניבמוגרבי לא יותר חזק ממאי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.