שרשור תחתונים!!

שרשור תחתונים!!

לא, אני לא סוטה, אבל יש לי שתי בובות עם תחתונים אז חשבתי לפתוח שרשור בגדים תחתונים הנה דולי אחת מבין השתיים
אין לי מושג איזה שיער לעשות לה.. אתן מוזמנות לצייר לה שיער

עוד אחת!

וענת - את לא חייבת להגיב אם אין לך משהו מעניין להגיד.. בלאט, השיער יצא די ג´יפי..

נכון בא לך להיות חמודה?

ולתת לי את הבייסים של שתיהן? כפי שכבר סיפרתי היה אוסף בייסים ענק שאספתי מהפורום ומעוד מלא אתרים אבל נמחק לי כל המחשב ואיתו גם האוסף.. אז תהיי נחמדה ותפרסמי את הבייסים... פלייז..... דרך אגב רעיון נחמד לעשות בגדים תחתונים אני אנסה את זה.. והבגדים יצאו לך ממש טוף!

בקשה

למרות שנראה לי שבקצב הזה השירשור הזה הולך להמחק אנשים לא אוהבים את השירשור שלי פה

נכון בא לך להיות חמודה?

ולתת לי את הבייסים של שתיהן? כפי שכבר סיפרתי היה אוסף בייסים ענק שאספתי מהפורום ומעוד מלא אתרים אבל נמחק לי כל המחשב ואיתו גם האוסף.. אז תהיי נחמדה ותפרסמי את הבייסים... פלייז..... דרך אגב רעיון נחמד לעשות בגדים תחתונים אני אנסה את זה.. והבגדים יצאו לך ממש טוף!

Alexis14

New member
ענת צודקת...../images/Emo113.gif

מה הקטע לפתוח שרשור של שיער במסווה? הרי בת´כלס- כמה שניות לוקח להכין בגדים תחתונים? ובדולי הראשונה אפילו לא הכנת שיער- אז מה את מצפה? שנגיד לך כל הכבוד שהצלחת לצייר שלושה משולשים ולהצליל? לא. בלי כוונה לפגוע, כן?

אני לא פותחת שירשור של שיער במסווה

זאת כבר הדולי השנייה על הבייס הזה שאני לא מצליחה לעשות לה שיער.... ואני לא מצפה שתגידו לי כלום אני מצפה שמי שרוצה - תשרשר לפה גם דוליז כאלה ואני חושבת שאתן אמרתן שזה לא משנה כמה זמן לוקח להכין את הדולי...

Solinka

New member
לי יש אחת!!

עם בגדים תחתונים שמתי אותה פעם ולא קיבלתי עליה תגובות... יצאה לי די זנותית ממש לא הסגנון הרגיל שלי ונחמד לצאת קצת מהנורמה :) אני ציירתי לה את הפנים ואני חושבת שיצאה די נחמד תגובות בונות וגם סתם (אבל עדיף בונות:) יתקבלו בברכה! טודע :)

Nitsניץ

New member
שמת אותה בשרשור ארסיות, הוא עבר מהר

מה לעשות? דווקא די בסדר, למרות שאני לא אהבתי |חיזר . תגובות בונות אני לא יודעת לכתוב, וחוץ מזה שגם אם הייתי יודעת לא הייתי יכולה לעזור לך בכלום
. סליחה!

מרב881

New member
תגובה...

תמחקי את הפס בשיער, הוא הרס את הכל, אבל חוץ מזה דול ממש יפה!

Sn00pyGirl

New member
הנה אחת...../images/Emo188.gif

לא יצאה משהו .... אני יכין עוד אחת בתקווה שתראה יותר טוב...

רק אני שמתי ../images/Emo23.gif או..

שאני מדמיינת. העתקת אותה בפרינט סקרין (print screen) כי אני חושבת שזה הרס אותה, חוץ מזה שאני לא אוהבת את הבייס והתחתונים .. נראים כאילו נלקחו מדול מייקר,
ועוד פעם
אם העלבתי ..

למעלה