שרשור תודה

luli pop

New member
שרשור תודה ../images/Emo24.gif

*שרשור זה לא נפתח משעמום אלא מצורך אמיתי להודות* אוקיי דבר ראשון (לא שהם רואים, לדעתי צריך לכתוב להם מכתב) להפקה של אולפני מימד, שבנדיבותם הביאו לנו כרטיסים עד הלום, במיוחד הכרטיסים לארץ נהדרת שהמון אנשים רצו להגיע ועדיין נתנו לנו 15 כרטיסים כל שבוע (ויש עוד פורום שלוקח 15), אולי לפעמים ניפנפו אותנו, אבל זה יפה שהם בכלל מביאים לנו כרטיסים מההתחלה. המווווון תודה שהם מתחשבים בנו! [קראתי בפורום אנ"ה שהם מתלוננים על ההפקה שמנצלים אותם, קוראים להם כשצריכים אותם ובלי בעיות מבטלים להם כרטיסים כשיש עומס, אז אני חושבת שהם ילדים מפונקים שחושבים שההפקה חייבת להם משהו, והם צריכים להבין שגם אם הם לא היו באים כל שבוע אף אחד לא היה מרגיש בחסרונם ושום הפקה לא הייתה קורסת מינוס 20 ילדים] בקשר לאקדמיה, אני לא בטוחה למה הביאו אותנו לשם, לא ממש הבנתי מההסברים של אנשי ההפקה, אבל אנחנו מרוויחים מזה, אפילו הביאו לנו מים
(וכמעט שהשגנו וופלים... באמת!) ותודה לגל! שמקדישה לנו מזמנה ומסדרת את עניין הכרטיסים כל שבוע...
ו..אממ זהו! בא לכם לשלוח מכתב להפקה?

greeneye

New member
זו לא אותה הפקה.

לפי מה שאני יודעת לפחות. אבל הופתעתי לטובה. מים מינרלים, יציאה חופשית לשירותים, תודות שבאנו ודני קרפל כל שניה אומר לנו כמה שאנחנו אחלה. באמת, ההפקה מעולה. הבלונדינית הנחמדה שדיברה איתנו (ואמרה לי לא להדביק את המסטיק על הכיסא...*תודה שבוטחים בי*) הייתה ממש נחמדה, והיינו במרחק נגיעה מכרובי. בנוגע לשאר הקומיקאים- הם היו מקסימים.

פIלי

New member
כרובי חזר?!?!

וואו.. עכשיו אני באמת חייב לבוא לצילומים! אגב, רציתי להדגיש את התודה לגל.. מנהלתנו האהובה. גל, את אחלה. באמת. אנחנו ממש ממש אוהבים אותך. אפילו שיובל לפעמים עושה לך חיים קשים עם הבלאגן והטרור שהוא עושה בפורום, הוא אוהב אותך
.

mati88

New member
כן גם אני רציתי להודות לך!

את עושה עבודת קודש ואנחנו באמת אוהבים אותך
אפילו שאנחנו לא משו בזמן האחרון...

greeneye

New member
גל!

אנחנו באמת אוהבים אותך המון המון המון המון. את המנהלת הכי הכי!

kfm

New member
נכון!! גמני רציתי להגיד..

שאת אחלה אחלה מנהלת (אפילו שאת לא אוהבת שאנחנו קוראים לך ככה) ואנחנו אוהבים אותך נורא!

lishhhh

New member
../images/Emo140.gif *מצתרפת*

תודההההה רבה לכל מי שקשור! במיוחד לגל! מגיע לך כפיים, ועוד הפעם כפיים, ולסיום סיומת, *משו משו משו* פורום קיציס ופרידמן מקום ראשון!

~*~gaL

New member
קודם כל, המון המון תודה! ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

לכולכם! אוהבת אתכם כ"כ!
אבל עדיין יש לי משהו להגיד. יש משהו בדברים של חברי פורום רק בישראל. אבל מכיוון שאני לא מסכימה גם איתם ב100% אני אגיד את דעתי: עשו לנו בעיות כשהכניסו אותנו לתוכנית. זו עובדה. אבל, זה לא בגלל המתאם קהל. המתאם קהל עושה מה שמבקשים ממנו לעשות. הוא לא זה שקובע. לכן כל התלונות לא צריכות ללכת אליו, הן צריכות ללכת לאנשים שמחליטים את ההחלטות האלו. ההחלטות שאומרות שרק בגלל שיש פה אנשים צעירים, זה אומר שלא נבין את הבדיחות בתוכנית, או וואט אבר-סיבות אחרות שבגללן אנחנו לא צריכים לבוא לשם. אנחנו אהבנו את ארץ נהדרת. כבר מההתחלה ידענו שנהיה קהל נאמן שלה. ועדיין, תאמינו לי, לא היה פשוט להכניס אותנו לשם. לכן אני חושבת שהיחס לא היה כזה בסדר. עובדה שלא הייתה בכלל בעיה לבוא לחטא ועונשו, ובכלל, ההפקה שם הייתה פשוט נהדרת, אווירה כייפית ונהנינו מכל שניה. יש המון מקום להשוואה. אבל כנראה שאין מה לעשות. לא רוצים אותנו שם, אבל עדיין ננסה להגיע. כי אנחנו רוצים. רוצים יותר מרוב הקהל שמגיע לשם, שרוצה ללכת אחרי חצי שעה כי כבר לא נוח להם לשבת על הכסאות (אז מה חשבתם שתעשו?!). אנחנו קהל של התכנית בדיוק כמו שאנשים אחרים הם קהל של התכנית, וצריך לכבד את זה. אני אשמח לדעת מה בדיוק צילמו ביום רביעי בצהריים, ואיך בדיוק זה שונה ממה שמצלמים ליום שישי בערב בערוץ 2.

greeneye

New member
הא?

לא רוצים אותנו יותר באנ"ה?!!!?!? *אגב, כשיצא לך להיות בחזרות של האקדמיה תופתעי לטובה. משהו מדהים*

~*~gaL

New member
לא אמרתי שלא רוצים...

חס וחלילה... ננסה לסדר את כל מה שקשור בארץ נהדרת כשתתקרב העונה השנייה... וכן... אני מקווה שאני בכלל אוכל להגיע, כי מהשבוע יש לי מעבדה כל שבוע ולא כל שבועיים, מה שאומר - שחייבים להיות צילומים בפסח... אחרת... אמממ... אני לא אוכל לבוא, ואני ממש רוצה להיות שם! או שיזיזו את השעות של החזרה... אבל משום מה לא נראה לי שיעשו את זה בשבילי.

גפילטע

New member
אז ככה....

א. באמת מדובר בשתי הפקות שונות (למרות שחלק מהאנשים עובדים בשתיהן). ב. אף אחד לא אמר שלא רוצים אתכם. ולמרות ההגבלת גיל אתם יוצאי דופן והגעתם כמעט לכל התוכניות. ג. כש"ניפנפנו" אתכם זה היה באמת מחוסר ברירה. ד. צריך להבין שזה לא החטא ועונשו. מדובר בהפקה ענקית וןיקרה פי המון. וככה גם הלחץ המופעל על כל הנוגעים בדבר. ה. אני מקווה שתמשיכו לפקוד אותנו גם בצילומים של העונה השנייה. ו. גל היא באמת מלכה. ז. הפקת הקדמיה הגבילה לחלוטין את גיל ההשתתפות ולכן אתם יכולים להגיע רק בצהריים (אגב השבוע הצילומים ביום ה'- גל אני אעדכן אותך בשעה). ח. אין לי יותר מה להגיד, אבל לא רציתי לגמור בז'

~*~gaL

New member
תודה רבה רבה :)

ואני גם אשמח אם נוכל לבוא לעונה השנייה. הזכירו את "החטא ועונשו" שכן למרות שההפקה הייתה פחות יקרה, התוכנית עדיין נחשבת לכזו שגיל ההגבלה שלה אמור להיות גבוה יותר מגיל ההגבלה של "ארץ נהדרת". זו תוכנית שמשודרת בביפ ללא צינזור (לפחות ב99% מהפעמים), והיא הרבה יותר... איך לקרוא לזה... "קיצונית"?... לא כמו "ארץ נהדרת", שם הכל יותר מותאם לפריים טיים ועדין. ולדעתי גם לא הייתה יכולה להיות בעיה להביא אותנו לפיני הגדול (כשהיה ניתן להכניס לשם קהל... נדמה לי שבסוף ירדו מהעניין)... וכולנו יודעים מה הלך בתוכנית הזו.

kfm

New member
חחחח גל, נכון אמרת

"ב99% מהפעמים"כי חשבת על הפעם הזאת שצינזרו את מוסא אלפרון?

ElinorL

New member
האמת שלא כולנו יודעים אבל נגיד שכן

:) לא היה לי מקום לסמיילי, סורי :/

למעלה