שרשור שנות טובות !

אור 2002

New member
שרשור שנות טובות !

החלטתי לפתוח שרשור שנות טובות ואני מתחיל !!! 1. נבראתי לך .................דנה 2. Dor k .....................דור 3. שייני......................שני 4. גם זה לטובה................גיל 5. YOAVL......................יואב 6. אהבתיה.....................מיכל וכל מי ששכחתי אני נורא נורא נורא מצטער כי גם אני קצת חדש!!!

Dor K

New member
אור חמודי

לאהבתיה קוראים מורן, לא מיכל
שתהיה לכולכם שנה נפלאה, ושתגשימו את כל חלומותיכם... אתם נפלאים!

yoavl1

New member
חבר´ה יקרים ומקסימים!

שתהיה זו שנת שלום לכולנו! שנת שקט ושלווה. שנת תקווה. אני מאחל לכולכם כל מה שרק תאחלו לעצמכם! הצלחה בלימודים ללומדים שבינינו. הצלחה בצבא לחיילים בינינו. הצלחה בחיים האזרחיים לחיילים לשעבר שבינינו. (אההמ...אההמ....כמוני) הרבה כיף ודברים טובים!! מה עוד אפשר לאחל? זיוני תופת ללא הגבלה, והרבה ארוחות שחיתות! בתחום הזוגיות והאהבה כמובן, אחרי הכל בשביל כוס קפה איתכם הייתי שם גם 1000 דולר!! מזל שמצאתם אותי, מזל שמצאתי אתכם.

starsgirl

New member
ש-נ-ה ט-ו-ב-ה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולנו שנה טובה! הרבה יותר טובה מהקודמת שנה של שלום וביטחון ואהבה (הרבה אהבה
) ו..זהו! מאחלת לכווולם מכל ה-
שולחת
ו
!!! שלכם באהבה!! -עדי-

אור 2002

New member
לזה קוראים...

פדיחה אחת גדולה!!! מצטער בשם כל העווווובדים וגם סליחה למורן

שנה טובה אנשושים../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

לאנשים הכי מדהימים בעולם ... שתהיה לכם שנה טובה, שנת בריאות והמון הצלחה - אם זה בלימודים, בצבא, בעבודה, בחיים ... שתהנו מכל רגע. ולחיילים והתלמידים השבוזים שבינינו - שגם תעבור מהר
שנה נפלאה
אוהבת אתכם המון המון
דנה

שנה טובה אנשים!!!../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo171.gif../images/Emo48.gif

לכולכם שתהיה שנה טובה ומתוקה, המון הצלחה לחיילים ולחיילות ולתלמידים ולתלמידות ולעובדים ולעובדות ולמובטלים ולמובטלות (לא רוצה לקפח אף אחד) ולכל אלה שסתם עושים חיים, שנה מקסימה לכולכם!! המון המון הצלחה לכולם בהכל: בצבא, בלימודים, בעבודה, בהשגת כל השאיפות והחלומות שלכם, בלהצליח להצטלם עם שלמה ולדבר איתו בהופעות, בלפגוש את שלמה ברחוב ולהתעורר מההתעלפות לפני שהוא יהיה רחוק מדי
, ופשוט בהכל הכל!! והכי הכי חשוב: שתהיה לנו שנה בטוחה
,ושכולנו נשאר שלמים ובריאים!
בהמון המון
: גלית.

מאיושית

New member
שנה טובה! ../images/Emo57.gif

שתהיה לכולם שנה טובה ומדהימה! שתגשימו את כל משאלותיכם, תהיו הכי מאושרים בעולם ושתהיה לכם שנה מצוינת , אוהבת ושמחה!
ותלכו לראות המון הופעות.....!
אוהבת את כוווווולכם!!!

../images/Emo13.gif"זה שיר מלפני 22 שנה

שכתבתי לך.. בתקופה הטרום טרום פמניסטית.. ובלילות כתבתי לך.. את אף פעם לא תדעי.. אף פעם לא תדעי, כמה נסעתי בגללך.. סתכלי, כבר יש, דרכים בכף ידי, דרכים בכף ידך.. בלילות, תהיי כתובה על החלומות שלי.. ובימייים.. את אף פעם לא תדעי.. כל פעם ש
או משהו רק נוגע בשחקים.. אני שומע נסיעה.. אל תחכי.. אדם נפרד תמיד ממישהו, אני זוכר בכית.. (מדלגת, מדלגת, מדלגת... מוכנים? כולם: ) נה
נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה ונשמע אתכם.. נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה הו הווו הוו הו הו.. נה נה נה נה נה... ו..נה.. נה נה נה.. נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה..
כן, אתם מוקלטים ברשת ג´ עכשיו.. שומעים אתכם.. נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה..." תסלחו לי.. התפרצות כתוצאה משהיית יתר ממושכת בתחומי ביה"ס על היום הראשון..
שיהיה לילה נה נה נה נה נה טוב, אני כבר נרגעת.. לאט לאט.. לילה טוב לכולכם!!!
נה נה נה נה נה נה- הייתי חייבת
זהו.. המשך שבוע טוב לכולם!!

cj33

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo163.gif

שתהיה לכולכם השנה הכי טובה שאפשר!!!
הרבה בריאות, אושר, הצלחה בהכל והרבה אהבה
לכל מי שעדיין בבית ספר- בהצלחה בלימודים!
לכל מי שכמוני מתגייס השנה או התגייס כבר- גיוס קל ותשמרו על עצמכם...
אני

אור 2002

New member
אני רק עכשיו

קולט ש5 ימים אחרי המפגש יש לי יום הולדת!!! 15 איך הזמן טס שאפילו אני לא מאמין!!!!

Dor K

New member
ראיתם את הסחטן הזה???

מנסה לסחוט מאיתנו ברכות לפני הזמן!! החוצפה של הישראלים זה משו...

cj33

New member
ולי יש ../images/Emo171.gif עוד ארבעה ימים! אז מה??

נשארו לי 4 ימים להיות קטינה...

אור 2002

New member
למה סחטן!

כמו ששמעון פרנס אומר צריך לקחת את הכל ב... פסנסיה" דרך אגב גם מזל טוב ולא ניסיתי לרמוז כלום אני מצטער אם חלקחם חושבים שזה רמז כלשהו! הכל בחסות "אור די רקט כמעט כמו הד ארצי"

אהבתיה

New member
אור! ../images/Emo123.gif

ככה מתבלבלים?? שזה לא יקרה שנית!! אחרת אני אקרא לרוני והיא תיאלץ להשליך אותך לבור!
ובנימה זו....שנה טובה לכולם!!! שנת שלום,בריאות,הצלחה,שקט,שלווה וכמובן אהבה.... שנה מלאת מוזיקה (של שלמה!!!) נשיקות!!!! (האייקונים נתקעו לי...
) מורן (כן, אור... מורן!!!)

שייני

New member
אנשי הפורום היקרים ../images/Emo141.gif

שתהיה לכולכם שנה מצוינת! תעשו רק דברים שאתם אוהבים ותגשימו יותר רצונות וחלומות. וכמובן איך אפשר לא להזכיר את שליימל´ה שלנו? תמשיכו לשמוע את המוסיקה המדהימה שהוא עושה, ולהגיע להופעות. ו... כמובן שיהיה לנו רק טוב ושקט באהבה- שני

שנה טובה../images/Emo65.gif

שנה זה 12 חודשים שנה זה 365 ימים שנה זה 52 שבועות שנה זה 8,760 שעות ובחישוב מהיר, בלי שום ספקות, שנה זה 525,600 דקות. לסיכום: עומדות לרשותך מעל חצי מיליון דקות, מי ייתן ויהיו נפלאות ומתוקות. חצי מיליון דקות, או אפשר לומר: "קטנות" לעשות חיים, לכייף ולהנות. חצי מיליון של 60 שניות, וכל מה שצריך זה פשוט לחיות. לחיות את הרגע, לחיות את היום, ולא להישאר באותו המקום. לנוע קדימה, לא לחשוב על העבר, לנצל את העכשיו, בלי לדאוג למחר. ובסוף השנה תוכל לעצור, לקחת ת´זמן ולהביט לאחור. לחשוב על מה שהיה או לא היה כי בסופו של דבר, החיים הם חוויה. ואחרי חשבון נפש ארוך/קצר/עמוק/קליל, לנשום עמוק ומחדש להתחיל. שנה טובה ומתוקה לכל פורום שלמה ארצי שמופי

למעלה