שרשור שנות השישים!!

שרשור שנות השישים!!

סורי אם היה כבר שרשור כזה, אבל אני נורא אוהבת את כל המכנסיים המתרחבות, חולצות הקשירה המשובצות, והנעלי קאובוי החומות, ואם יש לכן כל דולי שקשורה לזה, או לפיס אנד לאב, תשרשרו. הנה דולי שקשורה שהכנתי הרגע
תגידו לי מה דעתכן...

סיקסטיזראקס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

*רצה להכין משהו*

NasTy GirL

New member
הדולי יפה../images/Emo108.gif

אבל ממש לא סיקסטיז... מה דעתכם על החתימה?!

BliNky

New member
יש לי אחת שהכנתי לפני הרבה זמן...

עם מכנס כמו של חברה שלי מאיה

Mooa-Numi

New member
הלכתי...

אבל בא רק 5 ילדים (*שיעול*) ואי אפשר היה לעשות... חזרתי לפני 10 דקות. ואר... ענת-אולי תהפכי את זה לתחרות? דה סיקסטיז דול-איי לייק איט!

מדליקקקק!|בנדנה

שבלולינה! הבובה שלך ממש על הכפאק!! אני פה חדשה בפורום ובכלל אין לי מושג איך עושים ת´בובות האלו! את יכולה בקשה להסביר לי?... בכל אופן-אם כן תודה
ותמשיכי לעשות בובות מתוקות כאלו! יאללה ביי,מדליקונת נ.ב באמת קוראים לי נועם אבל אם כבר את רוצה לקרוא לי בשם שלי.... אז נונו

Hugs a Kisses

New member
לענת! דחוף! לבליקני-מיכל דחוף!ולעוד

תקשיבו באתר של דולב באחד מהעמודים האחרונים שקרוי לבלהה וניצן 74394 אז יש שם חלק מהבובות שלכן! והיא כתבה שהיא הכינה אותן בעצמה! אז כנראה שהפעם עם בובות העצמאות גם לא הצליחו לפרוץ לה! איזו חוצפה! אני אישית נעלבתי בשמכן שהיא אמרה לקח לי את הבובה של בלהה לעשות 3 שעות והבובה של ניצן שעתיים! שלכן רותי

איזה חצופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*זועמת*
זה לא יצא כזה סיקסטיז.. אבל יצא יפה בעיניי חוץ מהשיער(
)..

BliNky

New member
הבובה של "ניצן"...

זה נראה לי ענת עשתה... דולב- יא חוצפנית!

dolevidolly

New member
כנסו דחוףףףף בקשר לבובות

תשמעו חבר´ה את הבובה של בלהה שיניתי את השיער לגמריייייייי עשיתי תלתלים ושיניתי צבעים וכו ונכון את של ניצן העתקתי אבל את השיער שיניתי צבעים והכל אני מתנצלת תקבלו את התנצלותי אני יכין בובוה חדשה של ניצן בסדר????????? סולחות לי????? בסליחה רבה
אני כמעט בוכה אני נורא מצטערת
תסחו לי בבקשה אני יכין בובה חדשה של ניצן לגמריי

Hugs a Kisses

New member
טוב אז..

זה קרה יותר מדי פעמים אני סולחת לך כי בכל זאת זה לא קרה לי אבל למה לשקר? זה לא מכפר? בכלל ובכלל לא! תחשבי על זה רותי

כדאי שתבכי...

לקח לך שעתיים לעשות את הבובה של "ניצן"... שעה אחת להעתיק את השיער מהדולי שלי, ועוד שעה להעתיק את הבגדים של הדולי שלי. אפילו לא טרחת לשנות צבע. סבבה שתעשי את זה, אבל תתני קרדיט ותגידי "את הבובה הזו שבלולינה (ענת) מפורום דולי תפוז:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=338 עשתה." אבל לאאאאאאאאאאא מה פתאום. לכי תזד**נ*!! ע-כ-ש-י-ו את מוחקת את זה. עכשיו!! ..................

למעלה