סורי אם היה כבר שרשור כזה, אבל אני נורא אוהבת את כל המכנסיים המתרחבות, חולצות הקשירה המשובצות, והנעלי קאובוי החומות, ואם יש לכן כל דולי שקשורה לזה, או לפיס אנד לאב, תשרשרו. הנה דולי שקשורה שהכנתי הרגע
תקשיבו באתר של דולב באחד מהעמודים האחרונים שקרוי לבלהה וניצן 74394 אז יש שם חלק מהבובות שלכן! והיא כתבה שהיא הכינה אותן בעצמה! אז כנראה שהפעם עם בובות העצמאות גם לא הצליחו לפרוץ לה! איזו חוצפה! אני אישית נעלבתי בשמכן שהיא אמרה לקח לי את הבובה של בלהה לעשות 3 שעות והבובה של ניצן שעתיים! שלכן רותי
תשמעו חבר´ה את הבובה של בלהה שיניתי את השיער לגמריייייייי עשיתי תלתלים ושיניתי צבעים וכו ונכון את של ניצן העתקתי אבל את השיער שיניתי צבעים והכל אני מתנצלת תקבלו את התנצלותי אני יכין בובוה חדשה של ניצן בסדר????????? סולחות לי????? בסליחה רבה
לקח לך שעתיים לעשות את הבובה של "ניצן"... שעה אחת להעתיק את השיער מהדולי שלי, ועוד שעה להעתיק את הבגדים של הדולי שלי. אפילו לא טרחת לשנות צבע. סבבה שתעשי את זה, אבל תתני קרדיט ותגידי "את הבובה הזו שבלולינה (ענת) מפורום דולי תפוז:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=338 עשתה." אבל לאאאאאאאאאאא מה פתאום. לכי תזד**נ*!! ע-כ-ש-י-ו את מוחקת את זה. עכשיו!! ..................