שרשור של פתרונות !!!!!!!!!!!!!!!!!!

EverMan

New member
בנוגע ללב הארץ

והשמאל הוא בוגד. הוא המציא לעצמו מונחים ומשתמש בהם ... "לב הארץ" יו"ש היא "לב הארץ" , מבחינת מה ? מיקום ? חברה ? כלכלה ? איזה לב בדיוק ? לב הארץ ! לב הארץ ! מכל בחינה שתסתכל על זה היא לא לב הארץ .. אבל הוא המציא מונח - אז כל צורה שהוא ישתמש בה נכונה. "השמאל בוגד" - הוא שמע מונח מפי כמה ימנים קיצוניים והחליט לאמץ אותו - הוא לא יודע למה השמאל בוגד , הוא לא יכול לפרט בדיוק , הוא רק יכול לזרוק דברים על פאנטים שנמצאים בחמת מיאוס ... "בוגד" , וכהנא צדק לא בוגדים ? אז גם הימין בוגד ! הוא עושה הכללות טיפשיות , מאשים את הכל בשמאל (ללא כל הבנה של החומר ככל הנראה) ומקלל ללא הרף ... עם זה העם שלנו מתמודד...

.המוסד

New member
הרוב מתחיל לפקוח עיניים?

מעניין, לא שמעתי על זה, לגבי השטות הכל כך גדולה שאמרת על הטרנספר מרצון, דע לך שרוב היהודים בארץ ישראל תומכים ברעיון זה, התפרסם בידיעות, ואני חושב שגם בגל"צ(46 אחוז מהישראלים תומכים בטרנספר מרצון, כולל הערבים) ישראל צריכה תמיכה בין לאומית, אבל אינה צריכה להזדקק לה, לבקש אותה בכל מקום, לוותר על מטרות למענה, תמיכה זרה צריכה לשמש את המטרות הלאומיות, ולא להפך אין כל רע בטרנספר מרצון, ואיני מבין את המהלך הטיפשי שאתה עושה בכל הודעה, טוען שאני רוצה להוציא לפועל טרנספר אלים, כשלמעשה זה לא נכון, תכניס את זה טוב טוב לראש, טרנספר **מרצון** השמאל משרת את האויב, הכללה? לא, האם אתה טוען שלא שירת את אש"ף? שלא משרת חלק נרחב ממטרותיו היום, ממטרות החמאס? ממטרות עיראק ואיראן? בטח שהוא משרת, מטרתם של כל אלו היא השמדת ישראל, וצימצום ישראל הוא ההתחלה יהודה ושומרון לא מהווה -עבורך- את לב הארץ, אבל הם כן, גם עבור יהודי גולה ארץ ישראל היא לא ה-ארץ, אז מה? זה אומר שהוא צודק אתה הוזה, ורוב העם הוזה, כפי שהזה לפני מלחמת יום כיפור, כפי שהזה(אבל רק מחצית) בימי אוסלו, אתה שחושב שהערבים יאמינו -לך-, שחושב שצריך להקריב מטרות לאומיות בעבור תמיכה בין לאומית, מי שאינו רואה את יהודה ושומרון כלב הארץ, ובכלל לא חלק מהארץ(וזה כולל את ירושלים), וזאת על סמך הפסקת אש סתמית ואקראית, הוא ההוזה לגבי "תיאלץ להסתגל לזה", שמעתי את זה מתישהו, מתי? כן, באוסלו.

N a V e

New member
...

46 אחוז מהישראלים תומכים בטרנספר מרצון? אז תסביר את זה שאין קבוצה גדולה שכמה ומצהירה את תמיכתה במולדת,וקוראת להקדמת הבחירות.תסביר את הסקרים,שממש לא מראים אחוז מנדטים כל כך גבוה למולדת כמו שאתה צופה לה. "ישראל צריכה תמיכה בין לאומית,אבל אינה צריכה להזדקק לה".היא צריכה את התמיכה,אבל לא צריכה להזדקק לה?לא ברור. אני טוען שברגע שהרוב הפלשתיני לא מסכים לטרנספר מרצון אתם תעברו לדרך אלימה.אין לי ספק בכך.ואם לא תעברו לדרך אלימה,אז בעצם אין לכם יותר מה להציע. אם אתה טוען שמטרתם של השמאל הוא להשמיד את המדינה,אז הבעייה היא רק שלך-אני למשל,מכיר בעובדה שכל הימין רוצה בטובת ישראל,ומצפה גם מאנשים כמוך להבין זאת לגבי הצד השני. אני לא חושב שיש ויכוח בכלל על כך שיהודה ושומרון הם לא "לב הארץ".זה לא מתבטא פשוט בשום דבר,וזו הנחה שגויה. אם נוח לך להאמין שרוב העם הוזים,שיהיה לך לבריאות.אותו רוב העם יקבע לבסוף את העתיד.בוודאי שאתה מאמין שאתה צודק.אין בכך כך פסול.אבל כמוך,גם כל אחד אחר מאמין שדרכו היא הנכונה.ותיאלץ להסתגל לזה.ותשמע את זה לא רק ממני.

.המוסד

New member
אכן כן

פתאום "לריאלי" קשה לקבל את המציאות? אז בגלל שבזמן האחרון אתה לא מצליח להסביר לעצמך הרבה דברים, אתנדב לעשות זאת במקומך, רוב היהודים תומכים בטרנספר מרצון, אבל מעדיפים את מטרות המפלגות האחרות על פני מולדת, רוב היהודים מעדיפים שהמדינה תגדיל את הקיצבאות, אבל הם לא יציבעו מרצ או עבודה בגלל שהן מבטיחות את זה, זה לא שהן לא מאמינות בכך, אלא שהם מעדיפים מטרות אחרות, שבידי מפלגות אחרות "אתם", למי אתה מכוון אותו בדיוק? הרוב הערבי יסכים, עובדה שכבר עכשיו עוזבים בקצב של מאה אלף לשנה, וזה תחת לחץ כבד של ישראל וירדן, אז אם ישראל תקטין את הלחץ, ותעודד את העזיבה, זה עשוי להגיע למימדים רבים בהרבה לגבי, "אין לי ספק לכך", אין לי ספק שאתה חייזר קומוניסט, וברגע שאתה ומפלגת העבודה, הנציגה שלך, יעלו, אתם תשמידו את העם היהודי, ושלא תתבלבל, "אין לי ספק בכך" אני מכיר בעובדה שרוב השמאל רוצה ב"טובת" מדינת ישראל, וזאת בהגדרה כללית מאוד, כי רוב השמאלנים רוצים לקרוע רבע מישראל, כולל מחצית מבירתה אבל מה שלא הבנת, השמאל משרת את האויב, בד"כ בלא מודע יהודה ושומרון הם לב הארץ, גשמית, הם במרכז הארץ יחד עם השפלה, מבחינה לאומית, יהודה ושומרון הם המקומות העיקריים של בני ישראל, בנוסף, כמות האתרים הלאומיים בהם הוא הגבוה ביותר, וזאת בלי להתייחס לירושלים רוב העם יקבע את העתיד, או אפשר לומר, המיעוט עם עזרה מהערבים, אבל אנחנו לא מתכווחים עם דעת הרוב, שמשתנה תדיר, אלא עם מי צודק ועד אתה, עוד לא החזרת לי תשובה, הדבר היחיד שיש לך, זה תשובה סתמית, "העם יקבע", "תתרגל", "אני לא רואה את זה בסקרים" "אני יודע שאתם פאשיסטיים רצחניים, ותגרשו את הערבים, ואין לי ספק בזה", כולנו יודעים מה אמר המת לעיוור*, ולא על זה אנחנו מדברים *"נחיה ונראה"

אוהב סקרים?

אז מה תגיד שהרבה יותר מ50 אחוז מהישראלים ע"פ הסקרים תומכים בפינוי התנחלויות? הישראלים שונאים את כולם, ערבים, מתחנלים, חרדים, והתוצאות האמיתיות הן בבחירות, ומה לעשות שמולדת עדין למזלנו מפלגה קטנה.

.המוסד

New member
אני לא אמרתי שמולדת תהיה מפלגה

גדולה, אם מביטים קצת יותר טוב, מגלים דברים שלא שמנו לב אליהם

המממ אני אנסה

פתרון אינסטנט בטח שאין, אבל הפתרון הכי קרוב שלי הוא. א. פירוק מיידי של כל ההתנחלויות המבודדות, וכל ההתנחלויות בעזה, גידור רצועת עזה בצורה מסיבית, כולל קרוקודילים ומה שצריך P: ב-ג. פעולות צבאיות שוטפות כנגד החמאס, עד כדי חיסולו מהיסוד (אני לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל תיאורטית) סיכולים ממוקדים (ממוקדים! לא טון!) באופן מואץ, לחימה עיקשת גם בשאר ארגוני הטרור (אני מדבר על אותה לחימה קשר ומוסרית ללא הפצצות אויר וכו...) בד בבד, הקלות משמעותיות עד כדי תמיכה רצינית באוכלוסיה הפלשתינאית, אני מדבר על דברים שלא נעשו עד היום כמו חלוקת אוכל וכו. ד. חיפוש אחר פרטנר מתון כדוגמת נוסייבה, ומתן תמיכה ועזרה לשיפור מעמדו ברשות, ביחד עם תעמולה מסיבית והסברה בערבית ברשות הפלשתינאית כנגד עראפת, להראות את הנזק שהטרור הביא להם, להסביר על הפריחה שתבוא עם השלום). ה. (הערת מחבר: בינתיים בקו התפר) בניית גדר ממוגנת היטב, רובה תהיה על קוי 67 , גושי התנחלויות גדולים וצמודים לגבול יסופחו. ו. במקרה של משא ומתן עם הפרטנר החדש, ופריצה חדשה עם הרבה תקווה ואופטימיות, יחתם הסדר קבע, בו יסופח וואדי ערא לפלשתין, שבירתה תהיה מזרח ירושלים, גושי ההתנחלויות יסופחו לישראל שבירתה תהיה ירושלים, העיר העתיקה תהיה איזור בינלאומי. ז. במקרה, שהוא לצערי די סביר, של כישלון במשא ומתן, ישראל תחל בנסיגה מן השטחים, כאשר היא מספחת לעצמה באופן תמידי את ההתנחלויות היותר גדולות והבלתי פריקות, ומפנה את כל שאר ההתנחלויות, בהמשך לפעילות צבאית יותר מסיבית ממה שהכרנו עד עכשיו, מתבצעת הנסיגה החד צדדית. ירושלים המערבית + העיר העתיקה היא בירת ישראל, השכונות והכפרים של מזרח ירושלים מועברות לפלשתין.

EverMan

New member
זה בערך התוכנית של העבודה ...

רק שלא נמסור את העיר העתיקה , רק את ה"שכונות הערביות" שהן בעצם ה28 כפרים שסופחו לישראל. ולא העיר העתיקה תהיה בשטח בינלאומי אלא מסגד אל-אקצה. ובנוסף לא תינתן פיסה מהכפרים הערבים בירושלים על עוד תהיה הוכחה ממשית שיש רצון כנה לשלום.

לדעתי צריך להקים גדר כמה שיותר מהר

ולהכריז שבתום חודשיים של שקט אנו מוכנים לחזור למשא ומתן (לא עם ערפאת), לעומת זאת להגיב על כל פיגוע והתגרות פלסטינאית רק באמצעות פצצות של טון שיופלו מF15 על ייעדים פלסטינאים אסטרטגיים. בדרך זו גם לא נסכן את חיילינו ולא נגייס סתם מילואים. אני בטוח שלאחר 3-4 הפצצות, כשהם ייראו שאנחנו רציניים (הם קולטים לאט...), הם יפסיקו עם הטרור ונוכל להגיע למשא ומתן. שנה טובה לכולם.

לדעתי צריך להקים גדר כמה שיותר מהר

ולהכריז שבתום חודשיים של שקט אנו מוכנים לחזור למשא ומתן (לא עם ערפאת), לעומת זאת להגיב על כל פיגוע והתגרות פלסטינאית רק באמצעות פצצות של טון שיופלו מF15 על ייעדים פלסטינאים אסטרטגיים. בדרך זו גם לא נסכן את חיילינו ולא נגייס סתם מילואים. אני בטוח שלאחר 3-4 הפצצות, כשהם ייראו שאנחנו רציניים (הם קולטים לאט...), הם יפסיקו עם הטרור ונוכל להגיע למשא ומתן. שנה טובה לכולם.

למעלה