שרשור שלם נמחק

מטרניך

New member
חבל, זה היה פורום ללא צנזורה ועם

חופש ביטוי למופת והתנהלו כאן דיונים מעניינים. השמאלנים לא יכולים לחיות בלי צנזורה ובלי להגביל את חופש הביטוי - זה אצלם בדם הפוליטי. זה אחד הדברים שבגללם אני מתעב אותם - מעבר לחילוקי הדעות הפוליטיים כשלעצמם. בכל אחד מהם יש סטאלין קטן.

זה כמו שאני אגיד שבכל ימני

יש היטלר קטן. תפסיק לדבר שטויות בבקשה. אני מקווה שאתה מסכים איתי שהודעה שמכנה ח"כית לשעבר ושרה לשעבר זונה צריכה להמחק ואפילו לא לחשוב לפני זה.

מטרניך

New member
מי שכותב ככה מעיד על עצמו ולא צריך

צנזורה בשביל זה. הדמוקרטיה היא מערכת המטהרת את עצמה. לקרוא לשרה לשעבר 'זונה' פחות חמור בעיני מאשר לקרוא לראש ממשלה רוצח ופושע מלחמה. רק הודעות המכילות הסתה ממש, 'בוודאות קרובה', לאלימות ראויות למחיקה ולהעברה למשטרה. אני נתלה כאן באילן גבוה - בית המשפט העליון שקבע מסמרות בנושא. ועכשו כדאי שתדע מה ההבדל בין היטלר לסטאלין כשמדובר בישראל: בישראל אין גורם פוליטי שהעריץ את היטלר וראה את עצמו כתלמידו. גם אנשי כהנא לא. לעומת זה יש בישראל אגף פוליטי שלם שהעריץ את סטאלין, הלך בדרכו ולמד ממנו. דברים מסויימים מ'משנתו' של סטאלין ודומיו נשארו אצלם גם אחרי שהם התנערו ממנו, ואותם הם העבירו הלאה לדור הבא עד שהגיעו לדור שלך.

הודכות נוספות שנמחקו

העלבות של רבנים, כולל רבנים שנפטרו- בגין היותן פגיעה ברגשות הציבור. השוואה עקיפה של כהנא להיטלר. שתיהן של ריאליסט. תלונות נא להפנות למלך המשיח.

מה תלונות למלך המשיח?

הפכת אותי להנהלת הפורומים? סה"כ התלוננתי על הודעה מסיתה. כאילו שהפורום נהפך עכשיו לדיקטטורה שאני ואתה עומדים בראשה

היו כאן כללי משחק מסוימים

שהיו מקובלים על כל המשתתפים, ואשר הקנו הגנה בעיקר לצד השמאלי בהיותו מיעוט. אתם החלטתם שאתם חפצים בפורום עם צנזורה, וזו זכותכם המלאה. מה שרציתם, תקבלו. אני עדיין מוכן להחזיר את הגלגל אחורה, וזה בעיקר תלוי בכם.

רונאל1

New member
"כבוד" מנהל הפורום

1. לא מעניין אותנו אם יש או אין צנזורה. תעשה מה שאתה רוצה זה ממש לא מזיז לנו. 2. אתה ממילא צבוע במחיקות שלך כי על כל הודעה ראויה למחיקה של שמאלן בפורום יש בערך 5 מהצד הימני שאתה בוחר להתעלם מהם.

ראליסט

New member
מגן ימני נמצא בפאניקה.

הרי הוא מבין שבלי קשר לתוצאות המשאל המגוחך שיתנהל מחר,ההכרעה על ההתנתקות תובא או לממשלה,או לעם,או לבחירות כלליות. ואז האם ימשיך לייצג את הליכוד??? חה חה... כנראה שכן.כי תמיד טוב להשען על מפלגה שנותנת ג'ובים טובים!!! (כנראה שמגן ימני החליט שהעם היהודי מורכב מ-200 אלף מתפקדי ליכוד.השאר יכולים "לקפוץ לו").

מטרניך

New member
כמו שהפרצוץ של השמאלנים בפורום ככה

תיראה המדינה אם חו"ח הם יעלו לשלטון. הם ימנו את הז'דנובים שלהם בכל מקום ויפעילו טרור פוליטי כמו שהיה פעם בקיבוצי השוה"צ: מי שחרג מה'קולקטיביות הרעיונית' עף ולפעמים גם קיבל מכות. בלי צנזורה הם מרגישים כמו דינוזאור הצריך להסתגל לתנאי חיים המנוגדים לטבעו.

טוב, אם אתה מסכים עם הודעות

שמכנות את שולמית אלוני זונה אז באמת אין לך מה לעשות כאן.

מטרניך

New member
חשבתי שתמחה בפורומים שלך נגד

הקללות המוטחות שם במנהיגי המדינה. אינך בא בידיים נקיות אחרי שהאשמת את ביבי נתניהו בהסתה לרצח רבין. הקללות שהוטחו ביקירתך אלוני הן על אותה הרמה כמו ההסתה הבאה ממך ומחבריך. אתם הכהניסטים של השמאל.

מטרניך

New member
ה'אמת' שהיא זונה שווה ל'אמת' שלך

שביבי הסית לרצח רבין. אבל מה אני מתווכח איתך בכלל כאילו שיש עם מי.

avivi25

New member
סליחה על הבורות אבל...

אם אפשר לדעת - מי היה מטרניך ולמה בחרת דווקא בכינוי זה?

מטרניך

New member
מטרניך היה הקנצלר האוסטרי שהחזיר

את אירופה לשפיות אחרי מלחמות נפוליאון. הוא היה המארגן הראשי של קונגרס וינה הידוע ב-1815 שקבע את הסדר באירופה לעשרות השנים הקרובות על בסיס של שמירה על מאזן הכוחות בין המעצמות ופעולה משותפת למניעת מהפיכות עקובות מדם כמו המהפיכה הצרפתית וערעור אלים של הסדר הקיים. הודות ליסודות שהניח מטרניך נשמר פחות או יותר השלום והסדר באירופה למשך כ-100 שנה וכך היתה זאת התקופה הרגועה ביותר באירופה מאז ומעולם. מטרניך פעל גם לטובת העם היהודי. בין הייתר הוא התערב לטובת היהודים בזמן עלילת הדם של דמשק הידועה לשמצה ב-1840 ופעל לביטולה ולשחרור העצורים היהודיים. הינה לדוגמא מתוך סקירתו של פרופ' שלמה אבינרי את ספרו של פרופ' יונתן פרנקל על עלילת דמשק: >>>>>>> שלושה היו הגורמים שהתגייסו נגד העלילה, ובאחדים מהם יש משום הפתעה: ראשית, הקנצלר האוסטרי מטרניך, סמל לכוחות הריאקציה באירופה שלאחר 1815, היה מן הראשונים שהורה לנציגיו למחות לפני השלטונות. בחלקו נבע הדבר מכך שאוסטריה היתה המעצמה האירופית היחידה שהחזיקה בלוואנט סוכנים קונסולריים יהודים, ואחד מן הנאשמים בדמשק היה בן למשפחת פיצ'וטו, שבניה היו זה דורות נציגים קונסולריים אוסטריים בחאלב. <<<<<<< בחרתי בניק מתוך הערכה למדינאי הדגול הזה שאין דוגמתו כיום.

ראליסט

New member
אני מבין שהוד מעלתו,

מעריץ את הרבי מליובביץ'-שבתאי צבי של ימינו,שהעיז ברוב חוצפתו לשבת בניו יורק עם חסידיו,ולהפוך את עצמו למשיח מבית דויד. אבל כשמישהו משמיץ את שולמית אלוני (למשל),שלפחות לחמה על הקמת המדינה בשדה הקרב ב-1948,והביאה לכנסת את רעיונות חירות הפרט - שאינם בויכוח פוליטי בד"כ,זה בסדר? אז אני לא מתכוון לקבל את הצנזורה שלך.את האמת תצטרך לקרוא כאן,וכשתמחק אותה תוכיח שאינך יכול להתמודד עם אמת כואבת.הימין הקיצוני נעזר ברבנים אנטיציוניים כדי ליישם את תכניותיו. מי תמך תמיד בליכוד,ומי תוקף אותו כיום? 1)העלוב עובדיה.(למרות שנענה גם לחיזורי השמאל כאשר הוא ניצח בבחירות). 2)העלוב כדורי.(ההעתק ה"ישראלי" של השייח יאסין.אני אישית רק נגעל מההיגינה האישית שלו,כאשר הוא מוציא "מוחטות" מהאף,מגלגל אותן,ולוחץ את ידי מאמיניו...) 3)העלוב אליהו.כנראה שגם המפד"ל צריכה "גדול תורה",כי אצלו רצח הוא גדלות בתורה.במקום לשים אותו בכלא לאחר שהסית ברשעות כנגד רבין,עוד נותנים לחלאה הזאת כבוד. 4)העלוב לובביץ',שהעיז להתערב בבחירות במדינת ישראל,כחי וכמת,והעלובים מחב"ד (חלאות בלי דעת),שכתנועה אנטי - ציונית,מעיזים בכלל לומר לנו כיצד להתנהג. וזאת רק רשימה חלקית של רבנים חשוכים,שמקומם עם פוסקי ההלכה המוסלמים והאפיפיורים,בימי הביניים החשוכים. מדינת ישראל לא תחייה לפי רבנים חשוכים,המחלקים קמעות,מקללים קללות,מעלים באוב ומעוננים. כל רב שיסרח-מקומו באבו כביר.אני מצפה ממפלגת "שינוי" שתפעל להעמדתם לדין של כל הרבנים הללו.כשישבו בכלא הם כבר ילמדו לשתוק!

Robert Peterson

New member
הריאליזם שלך - לא ריאליזם שלנו.

בסכסוך נגד האויב הבלתי מתםשר וברברי -העם הפלסטיני שקיים רק בדמיון מעוות של אנשי השמאל אין אמת אחת. יש "אמת" של הפלסטינים ששולמית אלוני וכנראה גם אתה תומכים בה למרות שאין לקבוצת ערבים הזאת שום הצדקה או זכות לדרוש מעמד של עם ומדינה עצמאית כנגד "כיבוש" היהההודה ע' היבהודים ( זה בנוסף לעובדה שהם רוצחים ושקנים סדרתיים ומהווים למעשה זרוע לוחמת של התפשתות איסלאמית ).הפלסטינים , המסכנים ומחוסרי בית הם חלק של האומה העוינת שמטרתם להשמיד את מדינת היהודים.תסיר את ידך מרבננו כי הם הההנהגה הרוחנית של העם. תמיד היו!ו תמיד יהיו חוץ מלאלה שכבר מזדהים עם "האמת" של ערפאת מסוג וונונו וחבריו. לנו יש אמת שלנו והיא בלתי מנוצחת. תמיד הייתה ותמיד תהיה.

רונאל1

New member
העם הפלסטיני לא קיים רק בחלומות

של הוזים מהימין שכנראה לקחו פטריות בגואה. בכל העולם, כולל ארה"ב ידידתנו, מכירים בעם הפלסטיני, אז זה שכמה פסיכים בימין בוחרים לפנטז כאילו הם לא קיימים, לא ממש משנה את המציאות.

avivi25

New member
הפלסטינים הכריזו שהם עם רק כדי

שיהיה להם בסיס לבוא לעולם ולדרוש נגיסת חלקים מארץ ישראל. במשך כל ההיסטוריה ערביי ארץ ישראל לא נחשבו עם בפני עצמו. פתאום אחרי 1967 הם "החליטו" להיות עם... כל זאת במטרה להחליש את ישראל וזה שהעולם מכיר בהם לא משנה דבר. העולם חייב להכיר בהם כדי לא להסתכסך עם מדינות ערב העשירות בנפט, ומלבד זאת העולם לא כל כך מסמפט את ישראל בלאו הכי...

למעלה