אני מבין שהוד מעלתו,
מעריץ את הרבי מליובביץ'-שבתאי צבי של ימינו,שהעיז ברוב חוצפתו לשבת בניו יורק עם חסידיו,ולהפוך את עצמו למשיח מבית דויד. אבל כשמישהו משמיץ את שולמית אלוני (למשל),שלפחות לחמה על הקמת המדינה בשדה הקרב ב-1948,והביאה לכנסת את רעיונות חירות הפרט - שאינם בויכוח פוליטי בד"כ,זה בסדר? אז אני לא מתכוון לקבל את הצנזורה שלך.את האמת תצטרך לקרוא כאן,וכשתמחק אותה תוכיח שאינך יכול להתמודד עם אמת כואבת.הימין הקיצוני נעזר ברבנים אנטיציוניים כדי ליישם את תכניותיו. מי תמך תמיד בליכוד,ומי תוקף אותו כיום? 1)העלוב עובדיה.(למרות שנענה גם לחיזורי השמאל כאשר הוא ניצח בבחירות). 2)העלוב כדורי.(ההעתק ה"ישראלי" של השייח יאסין.אני אישית רק נגעל מההיגינה האישית שלו,כאשר הוא מוציא "מוחטות" מהאף,מגלגל אותן,ולוחץ את ידי מאמיניו...) 3)העלוב אליהו.כנראה שגם המפד"ל צריכה "גדול תורה",כי אצלו רצח הוא גדלות בתורה.במקום לשים אותו בכלא לאחר שהסית ברשעות כנגד רבין,עוד נותנים לחלאה הזאת כבוד. 4)העלוב לובביץ',שהעיז להתערב בבחירות במדינת ישראל,כחי וכמת,והעלובים מחב"ד (חלאות בלי דעת),שכתנועה אנטי - ציונית,מעיזים בכלל לומר לנו כיצד להתנהג. וזאת רק רשימה חלקית של רבנים חשוכים,שמקומם עם פוסקי ההלכה המוסלמים והאפיפיורים,בימי הביניים החשוכים. מדינת ישראל לא תחייה לפי רבנים חשוכים,המחלקים קמעות,מקללים קללות,מעלים באוב ומעוננים. כל רב שיסרח-מקומו באבו כביר.אני מצפה ממפלגת "שינוי" שתפעל להעמדתם לדין של כל הרבנים הללו.כשישבו בכלא הם כבר ילמדו לשתוק!