שרשור שלם נמחק

שרשור שלם נמחק

הריני להודיע כי בעקבות פניותיו החוזרות ונשנות של "המלך המשיח" להנהלת הפורומים, לא נותרה ברירה בידי אלא להגביל את חופש הביטוי. כרגע נמחקה הודעה של רונאל1 שכינתה את מתנחלי עזה "מופרעים" והאשימה אותם בפיגועים. מצאתי כי הודעה זו מנוגדת לתקנון הפורומים, ולכן היא נמחקה. יחד עימה נמחק שרשור שלם ועימו זמן שהקדישו אנשים לכתיבה. עימכם הסליחה. לא אני רציתי בכך. נא לפנות למלך המשיח.

MS6

New member
למה שלא תחסום את הבכיין במקום?

הוא מפריע יחידי לפורום הזה.. תברר אם תוכל לחסום את הניג'ס... וחוץ מיזה.. איך זה שילד בן 7 יקבע לכל חברי הפורום מה לכתוב ואיך??

אני בכיין?

אני מצאתי פה הודעה המסיתה לרצח ולכן פניתי להנהלת הפורומים. שזה אגב קרה אחרי ששלחתי מסר ל"מגן ימיני". לא יכולתי לתת שהיא תישאר עוד רגע אחד. ותפסיק להיות כ"כ מתנשא. אני כותה הודעה והדרך שלך לנפנף אותי היא לטעון שחונכתי ב"חינוך פרו-ערבי".

אהה, אני חושב שהוא התכוון לרונאל...

איתך אפשר לנהל דיון נורמאלי ורציני. רונאל עסוק רק בלקלל. דרך אגב, לא ראיתי פה שום הודעה המסיתה לרצח. התואיל להגיד לי מהי, בבקשה? (אפשר גם במסר פרטי).

ההודעה של "חותם האינסוף"

שכינה את שולמית אלוני במשפט אחד "זונה שימח שמה וזכרה".

רונאל1

New member
וההודעה שלך ישראלאידע

ששולמית אלוני היא צורררת ישראל. רק לדמיין מה הייתם אומרים אם הייתי כותב משהו דומה על אריק שרון. מקהלת צבועי הליכוד בפורום הייתה יוצאת מכל החורים תוך 30 שניות.

אריק ל

New member
"צבועים", "מכל החורים"

וזה עוד רונאל כשהוא רגוע. תגיד, מה קרה? לא לימדו אותך שעם קללות לא מגיעים לשום מקום בחיים? אתה הקללות העלובות שלך תשאיר למגרש כדורגל!

רונאל1

New member
אתה מעליב את בוחר הליכוד הטיפוסי

כשאתה מכנה "צבוע" בתור קללה. למדתי בחיים הרבה יותר ממך והגיע מספיק רחוק, תאמין לי.

רונאל1

New member
מה אתה אומר? שומו שמיים! ../images/Emo13.gif

אני כיניתי מתנחלים בעזה מופרעים?! להכניס אותי לכלא ומהר. חמור מאוד. זה פי אלף יותר חמור מאשר למשל לקרוא לשולמית אלוני "צוררת ישראל" או כינויי חיבה דומים לאנשי שמאל.

זה אותו דבר

ושניהם ימחקו. שניהם מנוגדים פורמאלית לתקנון הפורומים.

רונאל1

New member
ואיך זה לפי "תקנון הפורומים":

"בכל אחד מהם יש סטאלין קטן". מטרנה, על השמאלנים שהוא מתעב, פורום ליכוד 30 באפריל 2004, 21:34 הסתה? יותר טוב מאשר לכנות מתנחלים בשם "מופרעים"?!

סליחה, אבל

אני הסברתי בדיוק מה הייתה הכוונה שלי ב"צוררת ישראל", ואם אני צריך אני אסביר שוב. צוררת= שונאת. אלוני קראה לראש הממשלה ושאול מופז טרוריסטים. היא מהללת את ערפאת רוצח היהודים. כל פעולותיה מעידות על כך שהיא שונאת ישראל, אז זה בכלל לא הסתה! אני רק אומר את האמת. ואתם, יפי הנפש, כאשר אתם מקללים בלי סוף אנשי ימין, אז זה מותר, נכון??

אתה הצבעת על הודעה שאני כתבתי אז

איך אתה יכול להגיד שאני רלוונטי כשאתה מערב אותי?

למעלה