שרשור שלטים למופע....

שרשור שלטים למופע....

חחחחח....אוקיי...ייאללה תזרימו רעיונות לשלטים למופע...אני בטוחה שיש הרבה עם דילמה קשה בעקבות נושא זה...אם אפשר...בספרדית!!תודה חחחח... אני רושמת... fede y flor=grande amor flor nunca no pares de reir y de sonrier.... fede je qieruo ser to princeca..! זהו...אני לא הכי ספצית בספרדית....אז לא הכי הולך לי..ולכן אני צריכה רעיונות......!!!!!

נ''ש!!!!!!!!!!

אני יודעת שאני כבר מעצבנת עם זה חח אבל אני מחפשת מישהו או מישהי שיודעים לבנות אתרים!..זה בשביל לבנות אתר על חואן ופלור אנחנו (אני ודגנית) צריכות איתו עזרה בשביל שהוא יעלה מהר לרשת...

mikmik000

New member
אממ צריכה כמה פרטים..

באיזה תחום אתם צריכות עזרה? מידע? תמונות? עיצוב? בנייה? מולטימדיה? איפה אתן בונות את האתר? באתר בנייה [כמו טיפו, לימון וכו']? בפלאש? בHTML? באיזה דומיין תעלו את האתר? בשירות אתרים כמו נענע או בדומיין מקצועי? חינמי או בתשלום? קודם כול תחליטו ואז תחפשו מישהו שיעזור לכם בידיוק במה שאתן צריכות, ייתכן ואני אוכל לעזור אז תתנו את הפרטים בהקדם. מיכל.

תשובות...חח...

טוב אנחנו רוצות לבנות בHTML ונעלה את זה בדומיין שיהיה חינם... אנחנו צריכות עזרה בבניה ובעיצוב של האתר כי מידע והכל כבר יש לנו...

mikmik000

New member
אממ.. אז מצטערת אני לא יכולה ממש..

לעזור.. אם הייתן רוצות הייתי יכולה לעזור לכם מבחינת מולטימדיה בפלאש אבל בבנייה אני לא משהו כי צריך לצייר והכול.. ובhtml אני בכלל לא מתעסקת.. סורי..

Marizza 15

New member
ERREWAY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שזה יהיה קצת מעליב לשחקנים בפלוריסיינטה, אבל לדעתי צריכים לעשות שלטים, כדי להראות לכולם, לכריס,ליאיר וגם לבנחה שרוצים את ארווי עוד פעם בארץ.... שלטים כמו אלו: erreway volve erreway lo quiero benja feli lu cami bamos erreway volve a israel el show mas bueno - erreway volve !!!! מה אתם חושבים?

אני מאדיפה את חואני!!!!

אני מאדיפה לראות את חואני על הבמה אבל אם מדברים על מופע אז ברור שארווי אבל עדיין אני מאדיפה את פלורי אבל רק בגלל שחואני שם!

אייי חברה שלי הראתה לי עכשיו

את השלט שהיא הכינה ואיי זה יצא מזה יפה!!!! בגלל שהיא חולה כמוני על חואני ועל פלור אבל מצד שני היא מתה אבל ממש מתה על ארווי אז היא הכינה שלט מזה יפה כזה הרקע של הפלקט הוא לבן והיא הדפיסה 2 תמונות ממש ענקיות אצל העבודה של אבא שלה(הוא עובד במקום כזה של פרסום וזה) ותמונה אחת היא של ארווי והשנייה של חואן ופלור והיא כזה הדביקה אותם על פלקט ובניהם היא ציירה לב שבור כזה ורשמה בין 2 החצאים של הלב בספרדית ''שברתם לנו ת'לב'' ועוד איהז משפט לא ממש הבנתי אותו.. אבל זה יצא מזה יפה!!!!!אז מי שאוהב את ארווי ופלור יכול להכין כהז דבר ככה זה לא שולל את פלורי ומראה להם שאנחנו מתים כאן על ארווי...

זה מה שאני רושמת על השלט שלי..

טוב זה יהיה שלט ענקי עם המון מדבקות ותמונות רק של חואנו'ש המדהים!חח ויהיה רשום אליו: te amo juan sos mi vida את ההמשך אני עדיין לא פרשתי אז אם מישהו רוצה שיפרש וההמשך זה: אני רוצה להיות הנסיכה שלך.. אממ עוד רעיונות שאפשר לפרש אותם לספרדית: חואן אתה האחד והיחיד בשבילי! פלור--->השם והכבוד!.. חואן-->גבר עם כבוד(יענו בגלל הסדרה החדשה שלו).. חואן כי שלמות היא לא מילה גסה חואן-->כי עם שלמות לא מתווכחים!

../images/Emo187.gif../images/Emo23.gifתרגום לספרדית ../images/Emo26.gif

אני רוצה ליהיות הנסיכה שלך=quiero ser to princesa

ניראה לי אני אעשה שלט לחואן שכתוב ח

חואן*-גבר עם כבוד.. תודה על הרעיון

חח בבקשה חח...

ואיי אני עדיין בשוק ממה שיצא לחברה שלי על השלט ואיי זה כסה מדהים!! אני בטוח שאם כריס תראה את המ שרשום אליו היא תחשוב יותר ברצינות להביא לכאן את ארווי...

היא רשמה על השלט.....

היא לקחה פלקט לבן כזה ענקי ובחלק אחד שלו היא הדביקה תמונה ענקית של פלור וחואן ובחלק השני היא שמה תמונה ענקית של ארווי וכזה בניהם היא ציירה לב שבור והיא רשמה בתוכו (אין לי כוח לרשום בספרדית) שברתם לנו ת'לב (כמובן שבספרדית) והיא רשמה עוד איהז משהו בספרדית אני לא ממש זוכרת אבל זה יצא מזה יפה...וכאילו הכוונה של השלט זה שהם שברו לנו יענו ת'לב עם זה שהם מביאים את פלורי אבל את ארווי לא...

למעלה