שרשור שלטים למופע....

mikmik000

New member
אממ אני התחלתי כבר לעשות..

שלט אבל עוד לא סיימתי.. אני עושה אותו על בריסטול גדול לבן וזה מה שאני עושה: רשמתי פלוריסיינטה שבספרדית בידיוק כמו רשום בלוגו [באותיות שחורות עם צהוב בפנים] בידיוק באותו הפונט [יצא ממש יפהה], וציירתי בצד את הנעליים [גם יצא ממש חמודדד] ואז למטה רשמתי: la sol de nuestra vida [שביחד עם הפלוריסיינטה שכתוב למעלה זה יוצא בעברית- "פלוריסיינטה השמש של חיינו".] ואני אח"כ עומדת לצייר את הלב של הלוגו של העונה השנייה ואולי גם לשים כמה תמונות של הכוכבים וזהווו! אולי אחרי שזה יהיה מוכן אני אשים תמונה של איך שיצא לי.. זה רעיון אולי קצת מסובך אבל ממש יפה לפי דעתי, זה שילוב בין שתי הלוגואים של שתי העונות עם כיתוב יפה וזה מיוחד וצבעוני [כול עוד עושים את זה בצבעים בהירים ויפים כמו שאני עשיתי..]. אם לא אהבת את הרעיון של הלוגואים יש לי עוד כמה רעיונות בשבילך..: *אם את רוצה לעשות שלט לדמות מסוימת [לדוגמא פלור] את יכולה לשים מלאאא תמונות שלה ולרשום עליה משפט מיוחד כמו למשל [לתרגם לספרדית]: פלור- האור של חיי. פלור- אהבה לנצח. פלור- החיים עצמם. פלור- איך אפשר לחיות בלעדיה?. פלור- שלמות. וכו'. *אם את רוצה לעשות על כולם את יכולה להדפיס תמונה של כולם [אבל צריך די גדולה] ולרשום משפט על פלוריסיינטה או סתם לרשום פלוריסיינטה בגדול.. דוג' למשפטים [כמובן לתרגם לספרדית...]: -פלוריסיינטה- התאהבתי. -פלוריסיינטה- לעולם לא נוצרה סדרה מושלמת יותר. -פלוריסיינטה- אהבה ממבט ראשון. -פלוריסיינטה- פרח של סדרה. וכו'. *אם את רוצה לעשות על זוג כלשהו אז אותו הדבר, לשים תמונות שלהם [עדיף בסצנות רומנטיות] ואם הם ביחד לעשות לב גדול, ואם לא אז לב שבור ולרשום משפט כלשהו כמו למשל [לתרגם לספרדית] נגיד אם זה פלור וחואן: -פלור וחואן- זוג משמיים. -פלור וחואן- אהבה ממבט ראשון. -פלור וחואן- לעולם לא הייתה אהבה יותר מושלמת. -פלור וחואן- בנפרד הם שלמות, ביחד הם אהבה!. וכו'. *ולבסוף משהו שמתאים להכול, בעיקר לכללי לסדרה, לרשום פלוריסיינטה בגדול ו"לפזר" על השלט את כול שמות השירים שבסדרה ואז [לא חייב] אפשר לצייר תו גדול ולרשום משהו כמו [לתרדם לספרדית]: -השירים שכבשו אותי. -שירים של אהבה. -השירים של המושלמים [בספרדית זה נשמע יותר טוב..]. -שירים מושלמים לסדרה מושלמת. וכו'. וזהו.. אין לי יותר רעיונות אבל רשמתי המון אז אני כמעט בטוחה שלפחות משהו אחד תאהבי.. בהצלחה בהכנת השלט, מיכל.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif^$*#&*$*)$*^#^&#&*#&*

מה את עושה פה?!?!?!?!!
ייאאא

y a ® d e n

New member
איייי ניצןןןןןןןןן../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזו נוסטלגיהההההההההה

•HadaS•

New member
אם כבר שלטים.. אז כנסו

תעזרו לי להכין פוסטרים וברכות למפגש מעריצים שאני הולכת אליו... אני לא יודעת מה לכתוב להם...!!!!

תיפי1

New member
נ"ש- כנסו../images/Emo83.gif

אין לי מושג אם כתבו את זה אבל.... בעיתון רייטינג יש ראיון עם חואני המושלם

למעלה