שרשור שירי שירבטון!!!

שרשור שירי שירבטון!!!

אני חייבת להגיד שלמרות שניצחנו לרוב השבטים היו שירים ממש יפים... אז אם יש לכם אותם על המחשב או משהו או שאתם יכולים לכתוב פה את המילים אני אשמח!!! קבלו בינתיים את שלנו: כמעט בכל שבוע דופקים לך בדלת באופן דיי קבוע ילדה קטנה שואלת: סליחה אדון אולי אתה רוצה לתרום? (לתרום?) תרמתי בעבודה היו פה כבר היום, הורים שלי לא בבית, סעי כבר לשלום היו פה גנבים והרסו את המקום ואיך נכנסת אם אין אפ'חד בבית? אני ישראלי וואללה לא מושלם קומבינטור שדופק את העולם טוב לי ורע לי תלוי מי ששואל צבר number one בישראל אני עושה קניות רק בסוף עונה בודקת הנחות רואה אם יש מבצע וב (וב) קופה (קופה) נשאלת שאלה: יש אולי כרטיס של מועדון בבקשה? סך הכל רציתי לקנות מלפפון את קופאים בסופר לא במועדון כמה שאלות כבר מאוחר בלילה (לילה לילה) רציתי רק לקנות דברים לבית אני ישראלי וואללה לא מושלם קומבינטור שדופק את העולם טוב לי ורע לי תלוי מי ששואל צבר number one בישראל למה אתה מצפצף לי ברמזור איך אתה עוקף אותי בתור היי אחי, למי אתה קורא חמור? למה עצבני? אבל עם לב זהב המצאנו ת'מושב נגב וחרמון כנרת וגולן קומבינטור שמעל כולם אני ישראלי וואללה לא מושלם קומבינטור שדופק את העולם טוב לי ורע לי תלוי מי ששואל צבר number one בישראל

אין לי שירים שלמים....../images/Emo4.gif

אבל יש שורות שאני זוכרת? זה תופס...? וגם נעשה "סיבוב" על כל השירים שהיו
שבט שוהם - הרצל, חוזה המדינה שלנו שורה אחת חסרה לנו שבט הדר חניכים מדריכים ישארלים ערבים עשירים עניים ספרדים אשכנזים ודודו טופז, דודו טופז! שבט דן אנחנו כאן בשביל החניכים....חחחח...! אפעל אמא אומרת שיש לי קול מושלם, ההורים המורים בעצם כולם! כל אחד יכול ליכתוב שיר ישראלי, אבל הכי חשוב זה לגוון במילים לגוון במילים לגוון במילים לגוון במילים.... לפיד בואו יאללה, לשלום יאללה - אחד השירים היפים! חבל שהביצוע היה על הפנים! אופק (בראפ) ארץ ישראל שלי ויפה וגם פורחת, מי בנה ומי נטע? כולנו ביחד! ארנון והתיירים היפנים, שכל הזמן מצלמים, והפלאשים שלהם מציקים!!!! שבט אתגר ועומרי ובית אריה - סליחה... אבל עשו לעצמם ממש פאדיחות איך שהם הופיעו....
טוב, חסרים לי 4 שבטים... שבט זיו, להב, ניר צבי ועוד מישהו. ועדי, שכחת את ה - "לה לה" בבית השני
!

הנה השירים שאני זוכרת:

שוהם - הרצל - חוזה המדינה חסרה פה שורה אחת הרצל... לפיד - לשלום יאללה בואו נגיד אינשאללה ארנון - מונה ליזה כל כך צבועה תרתי משמע... סתריה (אחד היפים) - ארץ ישראל שלי תמיד תהיי היחידה... אופק - ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת - מי בנה- מי נטע - כולנו ביחד הדר - ערסים , פריקים, משהו משהו ודודו טופז, דודו - טופז... היו באמת שירים יפים אז אם יש למישהו את כל המילים שייכתוב פה בקשה...

למעלה