שרשור: שירי אהבה

SmartToyBoy

New member
שרשור: שירי אהבה

היי!!! טוב... אז, בא לי לשמוע, מה לדעתכם הם שלושת (!) שירי האהבה היפים ביותר, ואני מדגיש: לבחור שלושה (אני בחיים לא הייתי מסיים
...)! השלושה שלי: 1. It must have been love של Roxette. 2. Shania Twain - From this moment המדהים 3. nothing Compares to you של שינייד אוקונור...
סו... מה דעתכם? RedFox לשעבר... SmartToyBoy

m Cris

New member
השירים שלי

Cristina Agulara - I Turn To You Toni Braxton - Unbreak My Heart Shakira - The One

ComeUndone

New member
שלושת השירים הראשונים שעולו לי לראש

jewel - foolish games savage garden - truly, madly, deeply sin'ead o'conner - nothing compares to you רשימה חלקית, כמובן :) גיא.

SmartToyBoy

New member
nice...

שירים יפים מאודים... של שניכם... במיוחד truly madly deeply (רק אני או ש- Darren Hayes הוא פשוט כוסון!
) עוד מישהו?

כמה ממש מעלפים

Peter gabriel-In your eyes זה ממש שיר מעולה Sarah McLachlan - Full of Grace Sting- Shape of My Heart וגם nothing Compares to you ולדעתי יש עוד המון מעולים אי אפשר לבחור רק שלושה

featherhead

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ועוד כמה שעולים לי לראש- pj harvey - good fortune nine inch nails - we're in this together סיוון שביט - נשקי אותי

RozeMary

New member
lullaby גם מנגינה טובה כזו..

street of london גם של שיינד אוק'נור נדמה לי duran duran-come undown i cant live without you של מריה קארי! שירים שתמיד כיף לשמוע, וכמובן שיש עוד המון!

RozeMary

New member
אאל"ט?..פיספסתי משו? :)

כן, זה קאבר אבל טוב, לא? הרבה שרים את השיר הזה גם יש איזה גבר...

RedFox

New member
צודק...

אהההההההההה <קול של אנחה...> אגב, אחלה שיר ראס! ואכן - זה ממש קשה שלושה שירים... מוזמנים להמשיך...
ועכשיו לפינת השיר הכי לא רומנטי: O zone - Dragonsta Din Tei

איליה.

New member
שלושת שירי האהבה שלי

דין דין אביב מהפרויקט של עידן רייכל - אם תלך יהודית רביץ - פני מלאך (שיר מקסים
בייחוד בחורף) Celine Dion - Have you ever been in love (לא זוכר מי שר את זה במקור)

למה רק באנגלית ??

גם תוצרת ישראל יש דברים חביבים
אהבה קצרה -ארכדי דוכין ומאיר בנאי פתאום כשלא באת - שלמה ארצי אם זו אהבה - לא זוכר מי הזמר אז ... עממי :) Les Mus Teme של מייק בראנט אבל אני לא יודע אם זה אהבה כי אני לא מבין צרפתית אבל זה נשמע רומנטי כזה
Spanish Guitar - Tony Braxton All Out Of Love - Air Supply Whitney Houston (#1) - I Will Always Love You

SarcaSeriouS

New member
השיר שאשכרה מוציא לי דמעות התרגשות.

נראה לי קוראים לזה "the time of my life". זה השיר של הסרט "ריקוד מושחת". זה דואט בין גבר לאישה. אין לי שמץ מי הם. אתמול ידידה שלי השמיעה את לי את השיר הזה והתלהבתי כמו לא יודע מה. זה אחד השירים שממש עושים לי את זה. אני בן אדם שלא בוכה בקלות ("וואו, איזה גבר"... לא ממש) ואם שיר כזה גורם לי להזלת דמעה- הרי הוא משובח! אמ...עוד שני שירי אהבה? אני אחשוב על זה....... דאאש.

שלושה זה קשה מדי.....

טוב, אז באנגלית: Scorpions - still loving you (אני מתפלא שלא רשמתי איזה עשרה שירים שלהם)..... Bryan Adams - Heaven Europe - Open your heart Lene Marlin - Unforgivable sinner Lionel Richie - Hello Rufio - One slowdance Sonata Arctica - Letter to Dana (אהמ... אהמ...) Yngwie Malmsteen - You don't remember, I'll never forget יכולתי להוסיף עוד המון, בחרתי שירים מסגנונות שונים.... אבל פשוט לא יכולתי שלושה..... ספרדית: Julio Iglesias - Hey ערבית: Fairouz - Habbeitak Ellisa - Malyoon ahebak Amr Diab - wala ala baloh צרפתית: Lara Fabian - Je Taime Mike Brant - laisse moi t'aimer יוונית: Stelios Kazantzudus - Yparxo Sotis Volanis - Poso mou lipi Stratos Dionisiou - Teliosame Stelios Rokkos - Edo Anna vissi - Eleni Antonis Remos - Filaraki רוסית: Ariya - Vozmi moyo serdtse Yuri Vizbor - Milaya Moya Alexander Serov - Rozi Ruki Vverh - Kroshka moya (פשוט שיר ענק!) כמובן שיש עוד מלא, אבל שוב לקחתי שירים מסגנונות שונים..... עברית: עופר לוי - מאוהב בגשם משה כהן - סם האהבה אייל גולן - בעירי בועז שרעבי - כשאת נוגעת בי יזהר אשדות - צילו של יום קיץ ישי לוי - רעיה כנסיית השכל - תרימי את הראש נתי לוי - עמק הפרחים שלומי שבת - הרי את מקודשת לי ושוב, יש עוד המון, אבל חפיף......

למעלה