!!!!! לגמרי(L)(L)
S shanchan New member 27/5/07 #20 נכון! ../images/Emo122.gif ידעתי את זה, פשוט הורדתי מיליון גרסאות בניסיון למצוא את המקורית (מה שלא עבד :/), כנראה ששמרתי את זאת של גאנז אנד רוזס..
נכון! ../images/Emo122.gif ידעתי את זה, פשוט הורדתי מיליון גרסאות בניסיון למצוא את המקורית (מה שלא עבד :/), כנראה ששמרתי את זאת של גאנז אנד רוזס..
א אין לי ראש לשם New member 28/5/07 #23 the beatles טוב זה לא חדש במיוחד אבל זה הכי טוב אני לא מיושנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקני את הדיסק love אני לא מתקוונת לרשום עכשיו 300 ומשו שירים the beatle the best
the beatles טוב זה לא חדש במיוחד אבל זה הכי טוב אני לא מיושנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקני את הדיסק love אני לא מתקוונת לרשום עכשיו 300 ומשו שירים the beatle the best
ז זברה נוחרת New member 28/5/07 #26 ../images/Emo97.gifפקהפקהפקה my immortal-אוונסנס. שיר מדהים! The End- מיי כמיקל רומאנס Build God, Then we'll talk- פאניק1!!!%#@# אט דה דיסקו XD כל השירים של גרין דיי (טרה! תעשה לי ילדים קטנים שיתופפו לי על כל הסירים במטבח ) away from the sun- ט'רי דורס דאון candyman-כריסטינה אגילרה dolly song- של הולי דולי XDDD מומלץ בחום וזה מה שעולה לי כרגע ^^
../images/Emo97.gifפקהפקהפקה my immortal-אוונסנס. שיר מדהים! The End- מיי כמיקל רומאנס Build God, Then we'll talk- פאניק1!!!%#@# אט דה דיסקו XD כל השירים של גרין דיי (טרה! תעשה לי ילדים קטנים שיתופפו לי על כל הסירים במטבח ) away from the sun- ט'רי דורס דאון candyman-כריסטינה אגילרה dolly song- של הולי דולי XDDD מומלץ בחום וזה מה שעולה לי כרגע ^^
O o0Invisible0o New member 29/5/07 #28 ani difranco במיוחד האלבום dilate אלאניס, פיונה, טורי..כל הרגילות. ביטלס- סרג'נט פפר. אלבום מצויין. אקרוס ד'ה יוניברס שיר מעולה. מיקה- גרייס קלי. השיר היחיד שלו שאני מכירה. וזהו, אני בקרוב אתחיל לשמוע ג'ניס ג'ופלין וכו'..ואז אוכל להמליץ על עוד.
ani difranco במיוחד האלבום dilate אלאניס, פיונה, טורי..כל הרגילות. ביטלס- סרג'נט פפר. אלבום מצויין. אקרוס ד'ה יוניברס שיר מעולה. מיקה- גרייס קלי. השיר היחיד שלו שאני מכירה. וזהו, אני בקרוב אתחיל לשמוע ג'ניס ג'ופלין וכו'..ואז אוכל להמליץ על עוד.