שרשור שירים.

siv siv12

New member
לא הבנתי ממש למה...

כתבת סאבלימינל הצל וסיון.. ?? ודרך אגב אני חולה על השיר של קלי ונלי(חח.. חרוז!) תודה ששמת את המילים שיר פצצה!!

siv siv12

New member
זה לא השיר של סיוון...

אני חברה של טלי ולי קוראים סיון אז זה קשור אליי.. חחח... עזבי לא משנה.. שאלתי את טלי היא בטח יודעת למה היא התכוונה...

זה כן השיר של סיוון.

אני מכירה את השיר הזה. למעשה, ביום חמישי שעבר אני הייתי בהופעה של סאבלימינל והצל, ואיתם שרה סיוון, את השיר הספציפי הזה.

TaAaLi

New member
סורי סיון, ענת צודקת, סיון ../images/Emo72.gif

באמת שרה את השיר הזה... טחחח... לא נורא Luv U

Mooa-Numi

New member
שיר קורע....

Tribute/ Tenacious D [spoken] This is the greatest and best song in the world... Tribute. Long time ago me and my brother Kyle here, we was hitchhikin´ down a long and lonesome road. All of a sudden, there shined a shiny demon... in the middle... of the road. And he said: [sung] "Play the best song in the world, or I´ll eat your soul." (soul) [spoken] Well me and Kyle, we looked at each other, and we each said... "Okay." [sung] And we played the first thing that came to our heads, Just so happened to be, The Best Song in the World, it was The Best Song in the World. Look into my eyes and it´s easy to see One and one make two, two and one make three, It was destiny. Once every hundred-thousand years or so, When the sun doth shine and the moon doth glow And the grass doth grow... Needless to say, the beast was stunned. Whip-crack went his schwumpy tail, And the beast was done. He asked us: "(snort) Be you angels?" And we said, "Nay. We are but men." Rock! Ahhh, ahhh, ahhh-ah-ah, Ohhh, whoah, ah-whoah-oh! This is not The Greatest Song in the World, no. This is just a tribute. Couldn´t remember The Greatest Song in the World, no, no. This is a tribute, oh, to The Greatest Song in the World, All right! It was The Greatest Song in the World, All right! It was the best muthafuckin´ song the greatest song in the world. [2-part skat] [spoken] And the peculiar thing is this my friends: the song we sang on that fateful night it didn´t actually sound anything like this song. [sung] This is just a tribute! You gotta believe me! And I wish you were there! Just a matter of opinion. Ah, fuck! Good God, God lovin´, So surprised to find you can´t stop it. [skat] All right! All right! חי חי

the rock girl

New member
pink floyd-is there any..

is there anybody out there... והליריקס מאוד פשוט: IS THERE ANYBODY OUT THERE? גם אנאדר בריק אין דה וואל טוב!!!!!

the sofa city

New member
נכון!!! יש להם גם ../images/Emo66.gif

TENACIOUS D "Wonderboy" High above the mucky-muck, castle made of clouds, There sits Wonderboy, sitting oh so proudly. Not much to say when you´re high above the mucky-muck. Yeah, yeah. Wonderboy, what is the secret of your power? Wonderboy, won´t you take me far away from the mucky-muck man? [spoken] Now it´s time for me to tell you about Young Nastyman, archrival and nemesis of Wonderboy, with powers comparable to Wonderboy. What powers you ask? I dunno how ´bout the power of flight? That do anything for ya? That´s levitation, holmes. How ´bout the power to kill a yak from 200 yards away... with mind bullets! That´s telekinesis, Kyle. How ´bout the power to move you? [sung] History of Wonderboy and Young Nastyman, Riggah-goo-goo, riggah-goo-goo. A secret to be told, a gold chest to be bold, And blasting forth with three-part harmony, yeow! Wonderboy, what is the secret of your power? Wonderboy, won´t you take me far away from the mucky-muck man? [spoken] Well, Wonderboy and Young Nastyman joined forces; they formed a band the likes of which have never been seen, and they called themselves Tenacious D. That´s right, [sung] Me! And KG! [KG (spoken):] That´s me. [sung] We´re now Tenacious D! Come fly with me, fly! Wonderboy, what is the secret of your power? Wonderboy, won´t you take me far away from the mucky-muck man, Oh! [spoken] Take my hand! Young Nastyman, and we´ll fly! Bring out your broadsword. There´s the hydra. Slice his throat! And grab his scroat. You take the high road, I´ll take the low. There, the crevasse, Fill it with your mighty juice.

עוד אחד... ../images/Emo186.gif

התאוששתי....
רכבת לילה לקהיר / משינה אני כל כך עצוב לי ושמש על העיר ודיזנגוף נראה לי כמו רכבת לילה לקהיר בין כל הצלילים מחפש סימן יושב בצד הדרך יושב ליד הזמן בחדר הסגור בדידות מקיר לקיר ואם אצא החוצה המצב רק יחמיר אז אני שומע צליל מאוד מוכר מגיע מלמטה רחוק מהכיכר או... או בתוך תוכי קודח אני יוצא לעיר עולה על הרכבת רכבת לילה לקהיר היה היא אנוואה או או.. גילה גילה פוצ´ה פודי או או.. גילה גילה צ´יקה קארנה או או...

ברי ../images/Emo99.gif ../images/Emo186.gif

חם על הירח / ברי סחרוף חם על הירח אפשר להפסיק לשתוק אולי נבנה ביחד בית ספר לחלומות ויהיה. יהיה לנו טוב כשיהיה חם על הירח יהיה. יהיה לנו טוב לא נוכל להפסיק לאהוב כן יהיה לנו טוב חם על הירח אפשר להסיר ספקות עכשיו נפתח ביחד בית ספר לחלומות ויהיה. יהיה לנו טוב כשיהיה חם על הירח יהיה. יהיה לנו טוב לא נוכל להפסיק לאהוב כן יהיה לנו טוב בשמים זרקורים בעיניים פרפרים ויהיה. יהיה לנו טוב כשיהיה חם על הירח חם על הירח לא נוכל להפסיק לאהוב כן יהיה לנו טוב חם חם חם על הירח

../images/Emo99.gif ../images/Emo186.gif

האיש שבקיר / ברי סחרוף בתוך הקיר עומד אדם בדד בדד עומד הוא שם מי מכיר את האיש שבקיר האיש עומד בקיר מזמן אינו יכול לצאת מכאן מי מכיר את האיש שבקיר האיש קטן הקיר ענק האיש חלש הקיר חזק מי מכיר את האיש שבקיר האיש לוחש בקול שקט אני רוצה רוצה לצאת מי מכיר את האיש שבקיר קולו גווע קולו נדם האשאר שם לעולם מי מכיר את האיש שבקיר

כמעיין המתגבר / ברי סחרוף כמעיין המתגבר באתי אלייך שוב רגע לפני שאתייבש רגע לפני שבא יאוש אני לוקח תנופה נושם קצת אוויר צח מקלף את הפצע מסדר ת´שערות שלי את תחכי לי על הגבול צעד אחד קטן ויבוא השינוי כמעיין המתגבר חודר אלייך שוב חלליות על הירח אני מחכה לך בחוץ כמעיין התגבר נמשך לאור כישוף זהר הלילה מתעתע בי שוב בתוך הבטן שד רואים על הפרצוף עוד מעט הוא ישתחרר עוד מעט יבוא פיצוץ אני לוקח תנופה נושם קצת אוויר צח מקלף את הפצע מסדר ת´שערות שלי הנה הפרח הנה צוף צעד אחד קטן ויתחיל הטירוף כמעיין המתגבר חודר אלייך שוב החללית נחתה על הירח אני נשארתי בחוץ כמעיין המתגבר נמשך לאור כישוף זהר הלילה מתעתע בי שוב

עוד חוזר הניגון / ברי סחרוף עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא והדרך עודנה נפקחת לאורך וענן בשמיו ואילן בגשמיו מצפים עוד לך עובר אורח והרוח תקום ובטיסת נדנדות יעברו הברקים מעלייך וכבשה ואיילת תהיינה עדות שליטפת אותן והוספת לכת שידייך ריקות ועירך רחוקה ולא פעם סגדת אפיים לחורשה ירוקה ואשה בצחוקה וצמרת גשומת עפעפיים

77´ / ברי סירוף לפתע ראשי עף לאחור לא יכול להפסיק לספור וכשהגעתי לשבעים ושבע לא יודע עוד מה יכולתי בעצם לחזור בתשובה אז לקחתי כדור שמעודד ת´מחשבה נדמה שבשבעים ושבע לא יודע עוד מה אלביס התפוצץ ממתקים מכבי מנצחת ת´רוסים ורוב האזרחים הצביעו מח"ל בשבעים ושבע (אנואר בא) הנה חייל בצבא ההגנה רובה על הצוואר גיטרה מתחת למיטה הייתה בי אהבה בשפע בשבעים ושבע (חיי בים לשים כומתה) שמעתי שהפאנק עושה מהפכה (מהפכה?) ראשים מדברים על רוצה משוגע בעיר אורמים שזאת תקופה של כאסח בשבעים ושבע לא יודעים עוד מה לפתע ראשי עף לאחור לא מצליח להפסיק לספור וכשהגעתי לשבעים ושבע לא יודע עוד מה לא יודע עוד מה

למעלה