שרשור שירים.

Mooa-Numi

New member
גם אני לא הכי אוהבת אותם...

אבל נו
אני מחפשת את השיר הזה הרבה זמן...

MismeSHIT

New member
אוווווווו

שיר טובבבבבבב!!! אבל אין כמו אלה.....
(חרוש, אני יודעת...) ואני עייפה רצח אז אני לא שמה את המילים...אולי אח"כ

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif_../images/Emo186.gif

קח לך אישה ובנה לה בית/אריק איינשטיין אני רוכב, לא יתפסוני חי כן, אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עצוב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי. קח לך, אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך קח לך, אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך אני רוכב השמש בגבי כן, אני מרגיש אותך איתי כאילו עכשיו הזמן עוקב וכבר נוגע בי ואין כבר דרך להמשיך ולרכב. אולי אשוב בצוהרי היום כן, אני זקן ואת זוכרת אותי זה לא עצוב שמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתי. קח לך, אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך קח לך, אישה ובנה לה בית קח לך, קח

בטח שבעד../images/Emo70.gif_../images/Emo186.gif

מכונת הזמן/רוקפור אורח חיים אחר ודרך אמות מידה שונות בלי אותות ומופתים בלי מוסר כליות מבעד דורות נראים כל בני החושך כל בני האור בחברות נבדלות בתקופות שונות מכונת הזמן תעשיות בעמ גאה מאוד להציג מאה עשרים ואחת אלה המראות שמהתלות במוחי בנגיעה אחת אל מציאות אחרת כמו כוכב הצפון במדבר שומם שמנצנץ מעלי מכוון את דרכי בתוך מבוך מפותל של מציאות מדומה מחשבה היא אור ידיעה היא ערך

מתה על השיר הזה!!!_../images/Emo186.gif

שקיעתה של הזריחה /רמי פורטיס כלב מתרוצץ על גבעה כתומה נובח ומחפש פינה בון-ז´ור מיסיה, איזה יום יפה הארנבות שוב במסע גמדים צוחקים, משחקים בחול עולם שמח וכחול שמש לבנה מטילה קצת אור צובעת אופק בשחור אין פנאי, אין פנאי ואים עוד תקווה הכל מתמוטט, נשאר רק חלום כשהפיטריה הופיעה, פתאום בחלון אין ספק ש... אין ספק ש... זוהי שקיעתה של הזריחה בוקר שוב עולה שקט ודממה האדמה היא צל שחור ערפל צהוב נח על פני החוף אין כבר עיר ואין רחוב קשת בענן, נמלה, ציפור הכל נעלם ולא יחזור שמש לבנה מטילה קצת אור צובעת אופק בשחור אין פנאי, אין פנאי ואים עוד תקווה הכל מתמוטט, נשאר רק חלום כשהפיטריה הופיעה, פתאום בחלון אין ספק ש... אין ספק ש... זוהי שקיעתה של הזריחה

די כבר! אני מכורה... ../images/Emo3.gif ../images/Emo186.gif

יומולדת/ברי סחרוף היום יומולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם כבר אמצע הלילה חשבתי אולי כדאי לישון אבל משהו תקוע תקוע עמוק בתוך הגרון נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי כ כ ה היום יומולדת חשבתי כמעט על כל הפרטים הזמנתי לחדר שמיים כחולים עם כוכבים נכון את יודעת כל כך משגעת לפני שאת בורחת בואי בלי פחד קחי אותי כ כ ה

TaAaLi

New member
את שומעת שירים שאחשלי שומע.. ../images/Emo72.gif

טוף האמת כבר לא שומעת כ"כ ת´שיר הזה אבל: דוד ד´אור - כל הכוכבים רוצה אלייך ולא יודע איך, עוד לא עוד לא אצ לא יודעת כמה זה כואב, עכשיו אצלו כול הכוכבים נופלים, כל האמיצים עוזבים, כל מי שצעק שותק, כל מי שצחק בוכה הוא גר קרוב אבל הוא לא איתך, עוד לא עוד לא כולם יודעים את בשבילו עכשיו, הכל הכל כל הכוכבים... רוצה אלייך ולא יודע איך, עוד לא עוד לא... את לא יודעת כמה זה כואב, עכשיו אצלו

... ../images/Emo186.gif

שלח לי מלאך /משינה שלח לי מלאך שיקח, שיקח אותי ללב שאוהב ומחכה לי ורוצה בי כל הזמן שלח לי מלאך שאותי ואותך הוא לא יקח למקום שאין בו מה שיש פה כל הזמן ולפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע מאושר שלח לי מלאך שישמח וידליק פה את האור וישמור על מה שיש לשמור פה כל הזמן סתם הזיות זה גן חיות אריות ונמרים ואחרים מנסים למצוא מקום לחיות בו כל הזמן כן לפעמים הכל נראה אותו דבר ולפעמים, פתאום, יש רגע

אווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo186.gif

למה לי לקחת ללב /אריק איינשטיין למה לי לקחת ללב- יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דימיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב- לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי דמיון שעוז לפעמים לשכוח

למעלה