../images/Emo42.gifאוווו, אני אוהבת את השרשור הזה
מקבץ שירים שאני אוהבת שפשוט עלו לי לראש: Led Zeppelin - Stairway to heaven Metalica - nothing else matters Metalica - The unforgiven Radio head- Creep Guns n roses - november rain Guns n roses - Sweet child of mine ועוד כמה שירים מדהימים
היהודים- פעמון מלחמה היהודים- ליפול היהודים- אמן היהודים- עכשיו את היהודים- ג'קי היהודים- באוויר היהודים- טיפה בים היהודים- הימים לשנו היהודים- הזמן שלך היהודים- קח אותי ובקיצור כל שירי היהודים
אביב גפן- האם להיות בך מאוהב אביב גפן- אהבנו אביב גפן- אור הירח אביב גפן- השיר שלנו אביב גפן- המכתב אביב גפן- לילות לבנים אביב גפן- שנינו שווים אביב גפן- hello אביב גפן- בואו נצעד לחלום אביב גפן- גשם כבד עומד ליפול אביב גפן- יומן מסע וזה לא נגמר>< ועוד קצת ישראלי: דניאל סלומון- אהבה דניאל סלומון- בא מכאב דניאל סלומון- עדיף אהוד בנאי- היום אהוד בנאי- בלוז כנעני אהוד בנאי- הילד בן 30 אהוד בנאי- טיפטיפה אהוד בנאי- דה לנגוויץ' אוף דה היברו מאן (אין לי כוח באנגלית:|) מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח מהשד"ק- תראו אותי מהשד"ק- השיר שלי מוש בן ארי- בלילות מוש בן ארי- יה יה (איך קוראים לזה?!) מוש בן ארי- את ואין לי כוח יותר
יש לי עוד מאות:|