שרשור שירים.

אנבלייי

New member
תקראו ותפנימו.

I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!! I HATE YOU SO MUCH RIGHT NOW!!!! I HATE YOU SO MUCH RIGHY NOW!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHH לא מוקדשת לכן
אותכן אני אוהבת.

אנבלייי

New member
../images/Emo45.gifXD

ויש לה ליפה גדולה וצבעונית ואז תלתלים גדולים ומתולתלים בקוקיות צבעוניות והיא צורחת על איש מוכה אחד שהוא כנראה החבר שלה, ואז היא צועדת ומאחוריה יש עיר שלמה שצועדת וצורחת- אני שונאת אותך כלכך עכשששששיוווו!!
רק באנגלית ואין לי כוח להחליף לאנגלית. וקראתי איפשהו שהיא עשתה את השיר הזה בעקבות זה שהיא השתמשה בסמים או שהחבר שלה השתמש בסמים או משהו. Oo

Science Fiction

New member
כל שיר של הדרזדן דולז. ../images/Emo119.gif

[The Dresden Dolls] הדיסק שלהם הוא בין הדיסקים היותר טובים שאני מכירה. רוב השירים שם הם המועדפים עלי, אז במקום "שירים שאני אוהבת ושירים שאני אוהבת יותר", אני צריכה לחשוב עליהם כ"שירים שאני אוהבת ושירים שאני אוהבת פחות" :X Good Day Girl Anachronism Missd Me
Half Jack Coin - Operated Boy Gravity
Bad Habit The Perfects Fit The Jeep Song Slide Truce

אלאניס!!!

הייתי שומעת פחות אבל מאז שאיילת הביאה לי עוד שירים אני לא מפסיקה לשמוע..
ועוד לא נמאס לי.. מומלץ בחום! perfect- alanis morissett גם your house וול.. כל השירים שלה.. אממ משינה מוניקה סקס.. פעם קודמת עשיתי רשימה ארוכה.. הפעם אין לי כוח. תתמודדו

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gifאלאניס.../images/Emo99.gif

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifהו. רק המלצתי לה.../images/Emo3.gif

אין לי גרסאות סטודיו על המחשב ממש..><הכל בדיסקים. גם שמות יעבוד?
נמנ.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאוהב אלאניס../images/Emo3.gif

התפרסמה עליה כתבה ב"מעריב לנוער" אתן רוצות שאני אסרוק?

o0Invisible0o

New member
|שעון../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אבל אני לא נחשבת.XD אני אגיד את זה על כולם..

my presious

New member
../images/Emo42.gifאוווו, אני אוהבת את השרשור הזה

מקבץ שירים שאני אוהבת שפשוט עלו לי לראש: Led Zeppelin - Stairway to heaven Metalica - nothing else matters Metalica - The unforgiven Radio head- Creep Guns n roses - november rain Guns n roses - Sweet child of mine ועוד כמה שירים מדהימים
היהודים- פעמון מלחמה היהודים- ליפול היהודים- אמן היהודים- עכשיו את היהודים- ג'קי היהודים- באוויר היהודים- טיפה בים היהודים- הימים לשנו היהודים- הזמן שלך היהודים- קח אותי ובקיצור כל שירי היהודים
אביב גפן- האם להיות בך מאוהב אביב גפן- אהבנו אביב גפן- אור הירח אביב גפן- השיר שלנו אביב גפן- המכתב אביב גפן- לילות לבנים אביב גפן- שנינו שווים אביב גפן- hello אביב גפן- בואו נצעד לחלום אביב גפן- גשם כבד עומד ליפול אביב גפן- יומן מסע וזה לא נגמר>< ועוד קצת ישראלי: דניאל סלומון- אהבה דניאל סלומון- בא מכאב דניאל סלומון- עדיף אהוד בנאי- היום אהוד בנאי- בלוז כנעני אהוד בנאי- הילד בן 30 אהוד בנאי- טיפטיפה אהוד בנאי- דה לנגוויץ' אוף דה היברו מאן (אין לי כוח באנגלית:|) מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח מהשד"ק- תראו אותי מהשד"ק- השיר שלי מוש בן ארי- בלילות מוש בן ארי- יה יה (איך קוראים לזה?!) מוש בן ארי- את ואין לי כוח יותר
יש לי עוד מאות:|

למעלה