שרשור שירים!

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifאואזיס שליטה.

נואל תעשה לי גלאגר מזדקן.

yaeloolik

New member
בדיוק רציתי לפתוח בשנייה זו ../images/Emo2.gif

+
רציתי לקרוא לו- שש"ש- שרשור שירים שולט

yaeloolik

New member
קישורים לישרונט!../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

35&song_title=15874 target=_blank>1 ללכת אל.. ללכת מ.. ללכת כי כולם הולכים 3&song_title=5bffc target=_blank>2. היא לא דומה... 3. תגידי לו- אוהד חיטמן מוצאת את עצמי שומעת הרבה
גם את נובמבר. אבל הוא קצת מעצבן
35&song_title=15874 target=_blank>13&song_title=5bffc target=_blank>2.gif>

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifOPETH!!!

windowpane deamon of the fall blackwater park blake
to rid a deasise patterns of the ivy harvest closure שליטעעעעעעעעעעעע!

Painted Fairy

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo126.gif

הרבה אלישיה קיז קצת מריה קארי גם ריי צ'ארלס מומלץ והפסקול של שיקאגו.

הפלייליסט><

Broken Face-Pixies Wonderwall-Oasis Smells Like Teen Spirit- Nirvana חמאה [מההופעה]-יוני בלוך The One I love-The Rasmus In My LIfe-The Rasmus עזוב גבר-יוני בלוך אנה-משינה Sarah Yallin-TDD אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר סקס-מופע הארנבות של ד"ר קספר מרי לנצח-עברי לידר ואביב גפן מישהו שומע אותי-איפה הילד היינו עושים אהבה-כנסיית השכל מה שעובר עלי-איפה הילד נפלת חזק-איפה הילד המשמעות של קים-יוני בלוך מי צריכה יותר-יוני בלוך תענה לי-היהודים חיי נצח-יוני בלוך שרה במקלחת-יוני בלוך אנבל לי [מההופעה]-יוני בלוך ערומה ויפה-יוני בלוך לילה בלי טיפה של דלק-חמי רודנר. ועוד כמה, אין לי כוח לרשום.

meidl

New member
לא זה שיר עצוב מאוד ובעל סגידה

סגידה סגידה סגידה ליוני בלוך ומופע הארנבות- הו יא.. הו הו זה שיר ענק מכשפות, קוין,מוניקה סקס.. וגם כמובן פינק פלוייד *סגידה, סגידה!!* ובכלל רוק פרוג ורוק שהוא לא פאנק כגון לד זפלין רולניג סטונז דיפ פרפל.. וכמובן שסטרואי טו הבן זה השיר הטוב ביותר בכל העולם עם כל הכבוד העצום לסגידה שלי לכל הלהקות שהזכרתי מקודם

למעלה