שרשור שירים.

פלייליסט חורפי

ללא סדר מוגדר מסויים. פשוט אלו שמתאימים לי עכשיו: [שיר אחד לכל מבצע/להקה, כדי שלא ליצור יריבויות או העדפות מכל סוג, יו נוו...] Andrew Bird - A Nervous Tic Motion of the Head to the Left Eels - my beloved monster Elliott Smith - Sun of Sam Flowers From The Man Who Shot Your Cousin - Lay Down Your Arms Gandaddy - what happened Grizzly Bear- Lullabye I Am Kloot - Proof Lady & Bird - See Me Fall Leonard Cohen - Sisters Of Mercy [חידוש ללאונרד כהן] teddy thompson - tonight will be fine Neutral Milk Hotel - Oh Comely Nick Drake - Place To Be Rufus Wainwright - Danny Boy Sparklehorse - Piano Fire Sufjan Stevens - casimir pulaski day The Czars - angel eyes Vetiver - Idle Ties Bears - How to Live Guster - Lightning Rod Johnny Cash - If You Could Read My Mind The Decemberists - Shankill Butchers Guillmots - If the World Ends Shivers - Beauty The Orchids - Califone ודי, רבאק! ;[ אבל זה כולל גם כל דבר שהוציאו מימיהם טום ווייטס. ורוברט וואייט [
]. ואליוט סמית', על אף שכבר ציינתי אותו ברשימת השירים. וגם לאונרד כהן בקטגוריה הזו. ואולי גם ג'ף באקלי. ו-Beirut. ואסיים בזאת, כי כבר נמאס.

Liraz 6q

New member
תתארו לכם- שלמה../images/Emo23.gif

תתארו לכם ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי תתארו לכם עולם יפה פחות עצוב ממה שהוא ככה ואנחנו שם הולכים עם שמש בכיסים ומעל גגות, הכוכבים והזמן עובר בלי פחד ואני הולך לפגוש אותה בגן העדן תתארו לכם קצת אושר כי הוא כל כך כל כך נדיר כאן עיר מגניבה בתוך החושך ושנינו בשמיכה והיא מלטפת אותי ואומרת לי מחר יקרה מה שרצית והיא מלאה השתקפויות של עצב ושמחה תתארו לכם באמצע יום יפה שמיים מעליכם, האהבה איתכם כן, ככה זה קרה, לפתע היא אמרה אני עוד זוכר אותה, כמו בסערה תתארו לכם אותי נופל לתוך זרועותיה תתארו לכם עולם פשוט, חדר ללילה, בית בגשם ריחות עצים מלאים בתות, ושנינו שיכורים "אם נפרד אני אמות", היא לוחשת וגועשת תתארו לכם עוד הזדמנות לחזור פתאום לנעורים תתארו לכם את החיים, זזים אחורה וקדימה מה שחסר שוב מיתמלא, מה שהיה פתאום ישנו ואני מביט לתוך עיניה ונגנב בכוח פנימה תתארו לכם אותנו מגשימים את כל החלומות תתארו לכם באמצע יום יפה... תתארו לכם עולם יפה, פחות עצוב ממה שהוא ככה ואנחנו שם הולכים, עם שמש בכיסים (תתארו לכם עולם יפה, עיר בתוך החושך) עולם פשוט, תתארו לכם קצת אושר

להשתמש ולהחזיר

בואו אל המים נגמרה התקופה של הבושה בואו אל המים נגמרה תקופת ההכחשה תלמדו אותי לשחות, לצוף לעשן ולבלות לעוף כשאני אגדל אני אהיה כמו כולם ותהיה לי אהבה גדולה שתחכה לי בעולם יהיו לי כוכבים על הג'קט הכי יפה בעיר אחד אחד אני אקטוף אותם יפים להשתמש ולהחזיר בואו אל המים ותראו שהכל אותו דבר צופו על המים ותקוו שאולי יבוא מחר ואולי בעוד שנה יבוא עטוף במתנה כשאני אגדל אני אהיה כמו כולם ותהיה לי אהבה גדולה שתחכה לי בעולם יהיו לי כוכבים על הג'קט הכי יפה בעיר אחד אחד אני אקטוף אותם יפים להשתמש ולהחזיר

../images/Emo23.gif אחח איזה שיר.

זה אני וזו את עכשיו זה שנינו כאן עם אותו המבט יודעים מעט רוצים מהר ורציתי כל כך לרוץ ולספר אני לא מחזיק את זה בפנים רוצה לעמוד לצעוק מכל הבניינים כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה כמה עוד אפשר צריך פה מילה יותר גדולה כמה עוד אפשר לקרוא למה שיש בינינו אהבה את פה מולי ואת יפה בחיים לא הייתה לי כזאת הרגשה אם יד ביד אז לא ניפול זה אני וזו את מכאן נוכל רק לגדול זה רק נהיה יותר סוער ואם זה חלום אני לא רוצה להתעורר כמה עוד אפשר לקרוא... ולא הרגשתי כך שנים זה כמו תמימות של ילדים כשאני איתך את כמו השמש מעלי אני אפרח בשלל צבעי באור שלך כמה עוד אפשר לקרוא... [כמה עוד אפשר - הראל סקעת]

למעלה