שרשור שירים.

Fragile rose

New member
אהא, מכורה

Orestes - A perfect circle Metaphor for a missing moment Pull me into your perfect circle One womb One shape One resolve Liberate this will To release us all Gotta cut away, clear away Snip away and sever this Umbilical residue that's Keeping me from killing you And from pulling you down with me in here I can almost hear you scream Give me One more medicated peaceful moment One more medicated peaceful moment And I don't wanna feel this overwhelming Hostility Because I don't wanna feel this overwhelming Hostility Gotta cut away Clear away Snip away and sever this Umbilical residue Gotta cut away Clear away Snip away and sever this Umbilical residue that's Keeping me from killing you Keeping me from killing you

Fragile rose

New member
להלהלה

Passive - A perfect circle “Dead as dead can be,” my doctor tells me But I just can’t believe him, ever the optimistic one I’m sure of your ability to become my perfect enemy Wake up and face me, don’t play dead cause maybe Someday I will walk away and say, “You disappoint me,” Maybe you’re better off this way Leaning over you here, cold and catatonic I catch a brief reflection of what you could and might have been It's your right and your ability To become…my perfect enemy… Wake up (we'll catch you) and face me (come one now), Don’t play dead (don't play dead) Cause maybe (because maybe) Someday I’ll (someday I'll) walk away and say, “You disappoint me,” Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way Maybe you’re better off this way You’re better of this; you’re better off this; Maybe you’re better off! Wake up (can't you) and face me (come on now), Don’t play dead (don't play dead) Cause maybe (because maybe) Someday I’ll (someday I'll) walk away and say, “You fucking disappoint me!” Maybe you’re better off this way Go ahead and play dead I know that you can hear this Go ahead and play dead Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? Why can't you turn and face me? You fucking disappoint me! Passive aggressive bullshit

Fragile rose

New member
אני לא שומעת להקות אחרות בזמן האחרון נו

A perfect circle - Weak and Powerless Tilling my own grave to keep me level Jam another dragon down the hole Digging to the rhythm and the echo of a solitary siren One that pushes me along and leaves me so Desperate and Ravenous I'm so weak and powerless over you Someone feed the monkey while I dig in search of China White as Dracula as I approach the bottom Desperate and Ravenous I'm so weak and powerless over you Little angel go away Come again some other day The devil has my ear today I'll never hear a word you say He promised I would find a little solace And some piece of mind Whatever just as long as I don't feel so Desperate and Ravenous I'm so weak and powerless over you Desperate and Ravenous I'm so weak and powerless

Fragile rose

New member
עוד מעט זה נגמר

Blue - A perfect circle I didn't want to know I just didn't want to know Best to keep things in the shallow end Cause I never quite learned how to swim I just didn't want to know Didn't want, didn't want, Didn't want, didn't want Close my eyes just to look at you Taken by the seamless vision I close my eyes, Ignore the smoke, Ignore the smoke, Ignore the smoke Call an optimist, she's turning blue Such a lovely color for you Call an optimist, she's turning blue While I just sit and stare at you Because I don't want to know I didn't want to know I just didn't want to know I just didn't want Mistook the nods for an approval Just ignore the smoke and smile Call an optimist, she's turning blue Such a lovely color for you Call an optimist, she's turning blue Such a perfect color for your eyes Call an optimist, she's turning blue Such a lovely color for you Call an optimist, she's turning blue While I just sit and stare at you I don't want to know

Fragile rose

New member
טוב חלאס

A perfect circle - pet Don't fret precious I'm here, step away from the window Go back to sleep Lay your head down child I won't let the boogeyman come Counting bodies like sheep To the rhythm of the war drums Pay no mind to the rabble Pay no mind to the rabble Head down, go to sleep To the rhythm of the war drums Pay no mind what other voices say They don't care about you, like I do, like I do Safe from pain and truth and choice and other poison devils, See, they don't give a fuck about you, like I do. Just stay with me, safe and ignorant, Go back to sleep Go back to sleep Lay your head down child I won't let the boogeyman come Count the bodies like sheep To the rhythm of the war drums Pay no mind to the rabble Pay no mind to the rabble Head down, go to sleep to the rhythm of the war drums I'll be the one to protect you from Your enemies and all your demons I'll be the one to protect you from A will to survive and a voice of reason I'll be the one to protect you from Your enemies and your choices son They're one in the same I must isolate you Isolate and save you from yourself Swayin to the rhythm of the new world order and Count the bodies like sheep to the rhythm of the war drums The boogeymen are coming The boogeymen are coming Keep your head down, go to sleep, to the rhythm of a war drums Stay with me Safe and ignorant Just stay with me Hold you and protect you from the other ones The evil ones Don't love you son, Go back to sleep

האהבה החדשה

בכוכב נולד שעשו בפנימיה (אירוע ממש גדול שמפיקים כל שנה) מישהי מהקומונה מעלי שרה עם אחד החניכים שלה (הילד הכי חמוד פבנימיה בערך) את השיר הזה וראינו את זה לפני כמה ימים וזה הכי מרגשבעולם וממש ירדו לי דמעות מותק שלי-גלעד שגב מותק שלי מבקשת להיות לידי אז שלא תדאגי אם את שומעת אותי מותק שלי מציירת פרחים בראשי מחייכת איתי אם את שומעת אותי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון מותק שלי נוגעת עמוק בתוכי משגעת שלי אם את שומעת אותי מותק שלי סופרת כבשים לא נרדמת גם לא בשבילי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון...

../images/Emo79.gif

זה תמיד אהבה מילים: עברי לידר לחן: עברי לידר ברגעים שטוב לי, אני לא יכול לכתוב, חוויות מרגשות, כבר לא פוגשים ברחוב. בין גשם לגשם, ושני גלגלים, בין אדם קטן, הרגלים גדולים. אז תשלם בזמן, שיהיה רישיון, לקחת אותה, סיבובים מסביב לשעון. תשמור על החופש שלך, לא אמרת מילה והיא כבר בלי חלק עליון. זה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס, פנים אנגליות ומעיל קצת משומש. ושירים מזכירים לי פנים, שאולי רציתי לשכוח. בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא... אני אהבתי נורא אז מרוב התרגשות, אני תמיד יכול לישון. חוויות מרגשות, היום מוצאים בעיתון. תכתבי שהכל סתם קישקושים, האוכל מגעיל, האנשים יפים, מסיבות, מסיבות, שכולם על כולם, הם בטח חשבו שהיינו ביחד, זה מכאיב, כשאני מסתכל, אכפת לי אחרת לא הייתי שואל אם זה תמיד אהבה, אם זה תמיד מסובך ונמאס, פנים אנגליות ומעיל קצת משומש. ושירים מזכירים לי פנים, שאולי רציתי לשכוח. בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא, אני אהבתי נורא. וזה תמיד אהבה. אז זה יפני עם סיני, אני תמיד מתבלבל. וזה חשוב לי, אחרת לא הייתי שואל. הוא פשוט כ"כ מוצא-חן בעיניי, שרציתי לדעת איך כדאי, להתחיל לדבר. את יודעת שפות, אז תגשי, המשולש הזה מנסה להיות אמיתי. תפסיקי לקרוא ותתחילי לשמוע שירים, אז אולי תדעי על מה כולם מדברים. אומרים, שזה תמיד אהבה, שזה תמיד מסובך ונמאס. פנים אנגליות ומעיל קצת משומש. ושירים מזכירים לי פנים, שאולי רציתי לשכוח. בטח קנית ת'תקליט שאהבתי נורא. שאהבתי נורא. וזה תמיד אהבה.

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

להבין את המים מילים: עברי לידר לחן: עברי לידר אמצע הבוקר ואין תוכניות כבר עברו מעשים מעלי משאית שעוברת ברחובנו הצר וחשבתי אולי זה כדאי תנסה להבין את המים שזורמים במורד הנהר מה שעוד לא נגמר יהיה פה מחר כמעט צהריים בבית ליד יש בצק שתופח לאט וגדודי השמחה שיגיעו בלילה וריחם המוכר תנסה להבין את היופי שתלוי על עוד שבר ענן ואנחנו עוד כאן רעבים למגע מחכים לתשובה תנסה להבין את המים שזורמים במורד הנהר מה שעוד לא נגמר יהיה פה מחר תנסה לעבור את הערב עוד יבואו זמנים אחרים תהנהן ותסכים תחייך לאורחים תנסה לעבור את הלילה את הפחד שיש בשתיקה את היד הרכה שאומרת שלום מלטפת בחום

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

צוכה בוחקת מילים: עברי לידר לחן: עברי לידר שוב צוכה ושוב בוחקת מדברת לעצמה, חושבת כמה שיכול להיות לי טוב כמה שיכול להיות לי רע אני עוזבת בינתיים אחלה של דירה משתדלת להקשיב לכם ולא לחזור בחזרה לא להיות יפה מידי לא להיות טובה ורק להיות קשה אולי להיות יותר מידי שלווה כל האופי בעולם בצנצנת ירוקה משחה אחת שמבטיחים לך רגל חלקה שוב צוכה ושוב בוחקת... לא לגור קרוב מידי גם לא יותר מידי רחוק לא להיות תלויה אולי רק לשמוע ולשתוק כל היופי בעולם בחוברת מפריז מכשיר אחד שמסבירים לך אבל אותך זה רק מרגיז שוב צוכה ושוב בוחקת.... ראיתי שמה שני פרקים והם יפים ואמיצים חיפשתי שמה הדרכה איך להיות יותר שמחה

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

עדיף מילים: דניאל סלומון לחן: דניאל סלומון כבר הרבה יותר מפעם אני חשבתי לעזוב ולנטוש את הרחוב שעשה לי כל כך טוב כי העיר הזאת קטנה לשנינו והיא מלאת כאב תמיד נרצה להתאהב בדבר האמיתי ולא אחד בשני אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות מתקרבות ובאות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין אז עדיף להישאר שלא נעוף ברוח היא תבוא, היא תבוא, היא תבוא כן, היא תבוא אני בטוח ואני לא יכול לחשוב שאת של מישהו אחר שאוהב הרבה יותר בלילות את לצידו תמיד תרצי בטובתו אז אצלי הכל בסדר עד שאני נשבר וכלום ממני לא נשאר מדמם על הרצפה מרסיסים של אהבה אז עדיף להישאר ולהחזיק ידיים כי סופות חזקות מתקרבות ובאות מתקרבות ויורדות עלינו עדיין אז עדיף להישאר שלא נעוף ברוח היא תבוא, היא תבוא, היא תבוא כן, היא תבוא אני בטוח

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נערת רוק מילים: יצחק לאור לחן: מתי כספי זה יכול להיות גם סרט קולנוע נערה רזה שיער ארוך חזה כבד (או רק פטמות בולטות מאוד) ואף אדום מקור (או קוקאין) עם להקת הרוק, ברחוב ליד הפארק חורף עוד מעט כשהם מנגנים, היא לא אוספת כסף היא יושבת קצת רחוק מהם על מן קופסה שחורה (או שהיא קמה לה פתאום ויושבת פתאום על אבן חדה מחוץ למעגל) עיניה ריקות או עצובות היא בכלל לא אוהבת מישהו מהם. היא שוכבת רק עם המתופף (או עם כולם, או עם אף אחד לא, או לפעמים עם מי שנשאר איתה, לבד, במקרה) הם לא רוצים ממנה כלום, או לא יותר ממה שהיא נותנת. גם עיניהם ריקות מטופשות. היא מחכה למישהו אחר התגלגלה איתו עד רומא בחזרה נסעה לבד (או נסחבה איתו, או נסחבה עם מישהו אחר) וכשנסעו דיבר איתה על זו שעזבה אותו שהוא אוהב אותה עדיין, בת זונה (או שידבר איתה על תכניות הנישואין שלו, על כסף ועל נדודים קבועים). עיניה ריקות, מטומטמות, קרות אולי בכלל היא מפגרת ובימים קרים מאוד הם נכנסים לאיזו אכסניה זולה ומדברים הרבה על קוקאין ולפעמים בקור על בירה לא קרה חולמים על נסיעה להודו באוטובוס צפוף דרך איסטנבול וקאבול חם שם וזול שם אפשר להביא ולמכור גם קצת כאן. הם לא רוצים להפיק תקליט ולא אכפת להם כמעט משום דבר היא מזדיינת בקלות (או כמעט לא זזה כמעט כל הדפיקה או מסייעת בתנועה קלה של הישבן שלה לאקט החדירה וקופאת או משתוללת) היא לא אוכלת או היא כן אוכלת או היא לא גומרת או היא כן גומרת או היא לא מדברת היא לא נותנת לא מזדיינת לא או כן מאוננת אולי רק מבשלת להם אולי רק מתבוננת בהם בשקט בשקט בסוד הם מעשנים מריחואנה ושותקים היא היתה רוצה להיות נערת רוק אבל אין דבר כזה

|מומלץ|

שוכבת לך-קולומביה מילים: רני משען לחן: רני משען שוכבת לך במיטה איתו עכשיו מאוחר אולי מיותר לנסות לשנות איפה הייתי אדיוט האם גם הוא כבר נכנע מזמן לצחוק ביישני ותנודת השיער ובבוקר מבט שנפרד מחלום על בית ריק עם מיטה גדולה וילדה יפה שבוכה הרבה והוא שכבר, כבר נכנע מזמן לא יודע איך לעטוף אותה מה יקרה אם פתאום אבוא ונשב במטבח תגידי לי אז זה אתה שקובע אני פה איתך עכשיו באמת עוד דבר אחד שהטריד אותי מה שקרה לי היום והאם את נמצאת באותו החלום על בית ריק עם מיטה גדולה וילדה יפה שבוכה הרבה כן הוא שכבר, כבר נכנע מזמן לא יודע איך לעטוף אותה להיות איתה משהו שפגע בי שוב במקום כואב שהשארת לי כאן ורק דבר שיטריד אותי זה לדעת אם הוא נמצא איתך

למעלה