שרשור שירים חדש

100police

New member
שרשור שירים חדש

הנה שלי, התחלתי אותו אבל לא סיימתי. היה זה לילה של יום מפרך שבו עבדתי בלי חשבון היה זה לילה של יום מפרך שאחריו נופלים לישון. אך כשהביתה חוזר רואה איך מסתדר אני מרגיש בנאדם אחר. אני עובד קשה להביא לך כסף שתקני דברים וכואב לשמוע ש... את הכל רק לי תתני. אך אני לא מתלונן וכשאותך שם אראה אני ארגיש בנאדם אחר כשאני בבית הכל נראה כה מושלם כשאני בבית מרגיש את אהבתך גם. היה זה לילה של יום מפרך שבו עבדתי בלי חשבון היה זה לילה של יום מפרך שאחריו נופלים לישון. אך כשהביתה חוזר רואה איך מסתדר אני מרגיש בנאדם אחר. אני עובד קשה להביא לך כסף שתקני דברים וכואב לשמוע ש... את הכל רק לי תתני. אך אני לא מתלונן וכשאותך שם אראה אני ארגיש בנאדם אחר כשאני בבית הכל נראה כה מושלם כשאני בבית מרגיש את אהבתך גם.

Another Girl

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

וזה נותן לי הזדמנות לנצל"ש עיצוב לתרגום של nowhere man...

100police

New member
אתם מדברים על שלי...?

אם כן, תוכלו להעריץ אותי בכך שתעצבו את זה...

100police

New member
חחח זה עיצוב פשוט בפאוור פויינט..

זה גם אני יכולתי לעשות... אבל סה"כ עזרת לי מאוד, כי למרות שזה היה ברור כשמש לא הבנתי שזנ בפאוור פויינט.... תודה!

stu lennon

New member
הנה שלי... girl

האם יש מישהו שמוכן להקשיב לסיפורי הכל על נערה שבאה להישאר? היא מסוג הנערות שאתה רוצה כל כך עד שזה גורם לך להצטער ובכל זאת אתה לא מתחרט על אף יום ויום אהה, נערה אהה, נערה וכשאני נזכר בכל הפעמים שניסיתי כל כך לעזוב אותה, היא חוזרת אליי ומתחילה לבכות, והבטיחה שהעולם בשבילי ואני האמנתי לה, אחריי כל הזמן הזה אני לא מבין למה. אהה, נערה אהה, נערה היא מסוג הנערות שמשפילות אותך כשחברים נמצאים, אתה מרגיש מטופש כשאתה אומר שהיא נראית טוב, היא מתנהגת כך שזה מובן, היא מתנהגת באדישות. אהה, נערה אהה, נערה האם אמרו לה כשהיא הייתה צעירה שהכאב יוביל לתענוג? האם היא הבינה את זה כשזה נאמר? שגבר חייב לשבור את גבו כדי להרוויח את ימיי הנחת שלו, האם היא עדיין מאמינה בזה כשהו מת? אהה, נערה אהה, נערה

The Walrus

New member
אני משועמם...

אז חשבתי... מה לעשות? לכתוב מאמר? אבל על מה? רגע, אולי לתרגם שירים, ולעשות מהם תמונה? וואלה! יופי של רעיון! טוב, אז הנה זה בא

Bullseye

New member
רעיון מגניב ולי אישית הוא עוזר כי..

אני עושה עבודת סיכום בספרות על הביטלס ואני צריך לתרגם שירים, יכול להיות שאני היעזר במה שהכנת.

למעלה