שרשור שונן/שוג'ו איי

../images/Emo15.gifאיך לקרוא ספר בעשרה שלבים:

א. הולכים לספרייה הקרובה (שזה בניין גדול מלא בספרים) ב. נגשים לספרנית, שזו האישה שעובדת בספרייה, ומבקשים ממנה את "בשורות טובות" ג. הספרנית תביא לך חפץ מרובע בגודל בינוני, שבתוכו המון דפים. זה ספר ד. את מרימה את החלק הקשיח של הספר ופותחת אותו.תהיה לך שם כותרת. ה. עכשיו בזהירות, כי זה נייר, תעבירי עמוד. על הנייר יהיו מודפסות מלא מילים, תקראי אותן. ו. כשתסיימי לקרוא את כל המילים בעמוד, תעבירי אותו כמו בשלב הקודם. ז. חזרי על פעולות ה וו' עד שיגמרו העמודים ח. מזל טוב! קראת את הספר הראשון שלך! עכשיו, סגרי את הכיסוי הקשיח ט. לכי לספרנית והחזירי לה את הספר י. צאי מהספרייה ולכי הביתה, לספר לי איך היה!

ShuNka

New member
XDDDDDDDD היא שאלה איך קוראים _ל_

ספר XDDD קוראים לו "בשורות טובות", והוא של ניל גיימן. ואם את מוצאת אותו באיזו חנות, תגידי לי >; הייתי בשתי חנויות סטימצקי וצומת ספרים ונגמר להם TOT דאמט >:

../images/Emo15.gif אני במצברוח הצפתי!

זה יפע. אני אוהבת ת'ציור הזה. (אני? אומרת לכם לקרוא את הספר בשורות טובות של ניל גאימן וטרי פראצ'ט?)

../images/Emo15.gif ני לאהוב ת'שיפ הזה

ואני יודעת לצטט מהספר! (אני?! קראתי אותו יותר מדי?!) "לאנשים שפגשו את אזירפאל לראשונה היו בדרך כלל שלוש מסקנות עליו: א. שהוא היה אנגלי. ב. שהוא היה אינטיחליגנטי. וג. שהוא היה עליז יותר מעץ מלא בקופים שלקחו אקסטזי" XDDDD ולגבי נכונות המסקנות בהודעה הבאה.

../images/Emo15.gif זו הרגה אותי

הכותרת שלה, דרך אגב זה "לא כל כך חסר מיניות כבר..." ולגבי מסקנותיו של האדם: הוא צדק באחת. איזי בהחלט אינטיליגנט. אבל גן העדן לא נמצא באנגליה (למרות התעקשותם של משוררים מסויימים) ומלאכים ושדים הינם חסרי מיניות (אלא אם הם ממש רוצים לעשות את המאמץ). ועכשיו תסתכלו ותצחקו!

../images/Emo15.gif אחרונה לפאנדום זה

יפע. תקראו ת'ספר הזה! ולא.....*מבט מרושע עם פזילה מכוונת לכיוון החרב שנמצאת אצלי בחדר*

ShuNka

New member
לאאא TOT

רציתי לקרוא את הספר הזה כבר לפני שהצפת בתמונות ;; חייבת.אותו.עכשיו. ;_____;

../images/Emo15.gif פאנדום הבא!

בונראה מה ישלי... יאמי/יוגי! הם כל כאאאך חמודימים! *גירוגרי שביעות רצון*

../images/Emo15.gif *קיו* מתוקימים!

*חיוך דבילי במיוחד ששמור לזוגות האוהבים עלי, לפלאפים מתוקים מדי ולאחיינית שלי*

../images/Emo15.gif XDDD זה היה היסטרי

אבא שלי צעק "אחד אפס לישראל!" בקול חזק בדיוק כשפתחתי את התמונה! "וואו! איזה גול!" עוד אבא. אני כמעט התפגרתי פה.

../images/Emo15.gif קיו! ^_^

יאמי! תעשהה סיבוב! בישי שמקסי בטירוף! *זוכרים את הדבר הדיבילי הזה?*.

../images/Emo15.gif שמקסיים שקסיים!

*מזמזמת בכיסא כמו דבורה בגופיה שחורה של פריקים*

../images/Emo15.gif "פרי נייטס" זו רצועה מגניפה

אני אוהבת פיות. ושונן איי ויאוי כמובן!

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי| X__________X

יוגי שלישלישלי ורק שלי!!! >________< הוא לא של יאמי! >_______< רק לי מותר לקשור אותו ככה! >____< *חוטפת סקילות בזמן שאני לוקחת את יוגי*

../images/Emo15.gif חס וחסה!

זה נוגד את אמנת היאמים וההיקארים! זה חוק כזה, את יודעת. סתכלי. בכול סדרה שבה יש יאמים והיקארים (מלבד סוקישו, ששם היאמים לא צריכים את ההיקאריים שלהם והההפך כי הם תפוסים... לא שאין ממשופפי קרוס. נתקלתי בכמה. אבל זה לא אותו דבר כמו הסורה/ נאו והיורו/ראן הטובים והקנוניים)שמי לב שהיאמי חייב לקבל סלאש בין שמו לבין שם ההיקארי שלו. וזה תמיד יצא טוב! סתכלי דיאסוקה/ דארק. נכון נראה טוב? תנסי לקרוא כמה. זה נחמד. אמממ באקורה/ ריו. זה אחד מוצלח. חרשתי עליהם כמה זמן עד שנמאס לי מזה. וגם קשה למצוא תמונות מוצלחות שלהם. מאריק/ יאמי מאריק. אבל זה רק במקרה שאת בקטע המטורף של הדבר הזה... אני לא. אבל זה עדיין מוצלח באופן תיאורטי. ולכן, מכאן נובע שיאמי/יוגי זה טוב! ואין לך זכות לקחת על יוגי בעלות. רק ליאמי שלו מותר לקחת עליו בעלות וזה כי הוא הגילגול נשמות/ פיצול אישות/ פרעה עתיק/ בישי קפל ואשוח שלו. קההה! זה היה ארוך.

למעלה