שרשור שונן/שוג'ו איי

kaguma2006

New member
שרשור שונן/שוג'ו איי

מזמן לא פתחו אז אני מביאה את היוזמה.אתם מכירים את החוקים,בלי יאוי או יורי או משו כזה. תתחילו לשרשר.

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif XDD

שינו לנו את הסימא של הקסאמים 'משחר אדום' ל'צבע אדום' +.+ זה נשמע ממש טיפשי....

../images/Emo15.gif המממ... בוא נראה מה יש לי

תיקיות, יותר מדי תקיות >< אממ. פנארטס של בשורוטו לכבוד הגעתו של ניל גאימן הנסגד לארץ. קראולי (השד) ואזירפאל (מלאך וסוחר ספרים עתיקים במשרה חלקית) או בקיצור קרולי ואיזי. נכון שהם חמודים?

../images/Emo15.gif עוד!

חיחי. המתוקים האלו... שאין להם נטייה מינית בגלל שלמאלכים ושדים אין נטיות מיניות בכלל! (אבל ניל ופראצ'ט היקירים, עשעים לעצמכם חור בתפיסה כשהוספתם את ה"אלא אם הם באמת רוצים לעשות את המאמץ" שמה בסוגריים XD) נכון שהציור הזה סגיד לחלוטין?!

../images/Emo15.gif חוחו! אני אוהבת את התיקיה הזו

אמממ... תמונה יפה... או, אני מגיעה לקטעים המשעשעים!

../images/Emo15.gif קטע משעשע א

XDDDDD איזי איזי... אתה נראה כזה מלאך תמים... אבל כמו שמציינים בספר כל פעם שאנשים בבגדים שחורים מציינים שהחנות היקרה שלך היא מלכודת אש "זה שמישהו מלאך לא אומר שהוא חייב להיות מטומטם" אחח... תקראו את הספר הזה!

../images/Emo15.gif XDDDD אני מתה על זה!

קטע משעשע ב יבשו אותך קרולי! (ד"א זו סדרה של קומיקסים. שכוללים גם את: רעב בים, מלחמה בים וזיהום בים.)

../images/Emo15.gif די לצחוקים! (כן, בטח)

(אני חושבת שפראצ'ט יקירנו מעולם לא שמע את המונח רצינות. ולא הוא לא גאימן שמעו את המונח שפיות. צמה שיוצר ספר גאוני! לקרוא אמרתי! למי שלא מבין- הנחש הוא קרולי, ואזירפאל היה מלאך השער המזרחי. XDDDDD (אם ת'ם רוצים להבין תבדיחה תקראו ת'ספר)

למעלה