אני עכשיו קצת בדיקי אבל אתמול יצאתי לcunt בברזילי היה די טוב. אני אוהב לראות סטארגייט ואטלנטיס להיות הרבה באינטרנט. אם היה לי חבר אני הייתי מפנק אותו ללילה שלם מממממממממממש אבל הגורל רצה שאני בינתיים אהיה לבד לי .
תמיד כ"כ שבת בשבת . הציפורים אפילו מצייצות יותר מביום חול רגיל. אווירה קסומה כזאת. ההורים שומעים בסלון להיטים עתיקים ויפים , קוראים עיתון ... ואני ? אני מעביר שבת עם ספר טוב, שומע מוסיקה יפה ומשלים פערים עם חברים מכל השבוע. בדר"כ אני מעדיף לטייל באיזה מקום שקט בצפון אבל לא יוצא לי הרבה. חבל שלא כל יום שבת .. או בעצם מזל- כי אחרת השבת היתה מאבדת את הקסם הייחודי שלה מתישהו. שבת שלום חברים
אני אישית שונא שבתות יום מעצבן משעמם שום דבר לא יוצא טוב ביום הזה היום קראתי ספר ולרוב אני שוכב ורואה טיוי לשכב עם חבר כשיהיה אחד אז ודאי בקיץ פעם היינו עושים פיקניק בשבתות הכי כיף אבל היום התבגרנו חחח שתהיה שבת שלום לכולם ושובע טוף איב
קצת קשה להגיד כי בחופשה כל הימים נהיים אותו דבר בערך.. ובזמן הסמסטר בעיקר ישנתי בשבת עד מאוחר ואחרכך למדתי.. עכשיו בתקופת בחינות דווקא זה נחמד כשטיפה פחות לחוץ אז אני עושה הפסקות באמצע.. בכל מקרה שבת כיפית לדעתי (כשיש הרבה זמן פנוי..) זה יכול להיות כל אחד מהדברים שאמרת לטייל או לקרוא משהו מעניין או סתם לראות טלביזיה.. ואת החבר אפשר לשלב בכל אחד מהדברים האלה