שרשור שבת

white star

New member
../images/Emo54.gif וואלה? ../images/Emo12.gif

GrimBoy

New member
אני לא רק הביץ' שלו...

אני גם העבד שלו... למשל.. רק השבוע הוא הודיע לי שהשבוע הוא רוצה שאני אפוצץ לך את הבית ושהרגל שלו תיהיה על הגב שלי בזמן שאני לוחץ על הכפתור

sergew2

New member
שבת...

נו קודם כל להיות בבית...זה בטוח. ומה לעשות? טלויזיה, מחשב, וזהו בעצם..=(((

wiseman19

New member
../images/Emo26.gif

השבתות שלי נראות בדר"כ עם אותה תבנית: מגיע בחמישי בערב מהבסיס, יוצא עד הבוקר 5-8 בבוקר (תלוי אם אני עם אוטו או תחבורה ציבורית), ישן עד אחת או שתיים בצהריים, גולש במחשב ורואה טלוויזיה עד הארוחת ערב ב-19:00 ואז קובע מה עושים בערב... יוצא שוב עד הבוקר, וקם ב-14:00 לארוחת צהריים/בוקר. ואז שוב בבית רואה טלוויזיה וגולש באינטרנט או לחילופין יוצא עם ידידות שלי לאנשהו כדי לשרוף את הזמן עד הערב, ואז בשבת בערב יוצא שוב עד-24:00 כי למחרת יש צבא :)

גם גולש

New member
אני

אני לרוב מקשיב למוזיקה, ומצ'טט עם חברים. קצת גולש באינטרנט, טלויזיה.. המנוחה זה מה שאני מחפש בעיקר בסופ"ש.

eliormagick

New member
נמנמ

לטייל אני מטייל עם הכלבה בשכונהP: לקרוא ספר לא ממש... טלויזיה כשיש דוסון קריק שוכבים עם חבר? קודם שיהיה חבר אחר כך נדבר על לשכב...

spomi

New member
אבודים פרק 7 !

אני קורא ספר נחמד באנלית. שוכב מול המחשב ורואה אבודים פרק 7 - מטורף !

white star

New member
../images/Emo54.gif רגע רגע...

אתה מדבר רעיונית או פרקטי? כי מבחינת רעיון אני אוהב לטייל (או אהבתי פעם כשהיו לי חברים שאהבו לטייל) או סתם לישון עד מאוחר אחרי מסיבה טובה ביום שישי. בפועל אני בדרך כלל עובד או סתם נפגש עם חברים בערב. לפעמים באים הכמה חבר'ה של הפורום ונפגשים ואז ממש כיף!

הייתה לי שבת מדהימה.

והייתה לי שבת עצובה. אין מושלמות בעולם ואין דבר שהוא לנצח..

פרבול

New member
השבת שלי..

אני בדרך כלל עובד ימי שישי משמרת לילה ככה שאני ישן רוב היום קם בערב הולך לחברים או מכין דברים לשבוע הבא... בכללי, השבת שלי היא בעיקר לישון לאסוף משאבים... להשתחרר מהשבוע.. לחשוב מה אני רוצה מהשבוע הבא..

../images/Emo86.gif

"עוד שבת עוד שבת עברה בשקט גם דביקה וגם חונקת עוד שבת יפה של קיץ שוב עברה לי בלעדיך" (טיפקס). בקשר למה שאני עשיתי - בנושא...

למעלה