*פרק באפיוורסי שבועי: The Yoko Factor *דמות באפיוורסית שבועית: ג'יילס *שיר באפיוורסי: סאונדטראק של רסטלס. מצאתי את זה, מצאתי את זה!! *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): אלבום Fever to Tell של הYeah Yeah Yeahs *ציטוט שבועי: "Giles: What ever happened to Latin? At least when that made no sense, the church approved." *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? חולה.
אז רואה הרבה אבודים ובאפי. *וכרגיל, תמונה להנאתכם: אל תכחישו את האהבה באוויר, אנשים.
*פרק באפיוורסי שבועי: המ, School Hard. *דמות באפיוורסית שבועית: דרו
*שיר באפיוורסי: Virgin State of Mind - K's Choice *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): *ציטוט שבועי: בית הדמעות - שילה פרבר. *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? יותר מדי דברים. שטויות של הנוע"ל, עוד מעט צ'ייס, ואח"כ עוד הרבה שטויות של הנוע"ל.
*פרק באפיוורסי שבועי: Not Fade Away. עוד לא נרגעתי ממנו *דמות באפיוורסית שבועית: גאן *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): Dani California של רד הוט *ציטוט שבועי: לא עולה לי משהו.. *מה אתם עושים בימים אלה? עובד, מסתלבט, מכין דברים למחנה קיץ, ועוד קצת מסתלבט... *וכרגיל, תמונה להנאתכם.. לא ניעלם... =>
אף פעם לא כתבתי בפורום אבל אני נכנס מידי פעם להציץ. פרק באפיוורסי שבועי: lovers walk דמות באפיוורסית שבועית: spike ספייק (-; שיר באפיוורסי: rest in peace ציטוט שבועי: Joyce: "Have we met?" Spike: "Um... you hit me with an ax one time. Remember? Uh, 'get the hell away from my daughter.'" וכמובן: oz: "arm". מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? כלום?
*דמות באפיוורסית שבועית: ווילו! spread beneath my willow tree,,, *שיר באפיוורסי: הממ....בא לי את going through the motions לפתע. *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): אין לי כרגע אני אחשוב על זה.. *ציטוט שבועי: אוף אין לי תשובה גם לזה!
*מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? בגרות אחרונה...ואחרי זה סתם זמן פנוי עם אופציה לעבוד.... *וכרגיל, תמונה להנאתכם..: גם את זה אין לי
פרק באפיוורסי שבועי: The freshman דמות באפיוורסית: באפי, הפתעתי גם את עצמי. שיר באפיוורסי: Epperly- Shy שיר שבועי אחר: Queen- Underpressure ציטוט שבועי:לא מבאפי אבל השיר הצחיק אותי- This is my united states of whateva בימים אלו: מתכוננים להרבה דברים חדשים. תמונה להנאתי: ואל.
פרק באפיוורסי שבועי: the witch *דמות באפיוורסית שבועית:high school zander *שיר באפיוורסי: מאצ'ו מאן (מי שזוכר את הפרק יבין..) *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): הוא - איזהו ושוטי הנבואה *ציטוט שבועי:i alugh at the face of danger then i hide untill it goes away *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)?עובדים *וכרגיל, תמונה להנאתכם..סבבה אבל היא לא שלי....
בחיים לא ממש כתבתי בפורום הזה אבל מותר לי לענות נכון? תראו את הכינוי שלי והכל!פרק באפיוורס שבועי: אממ.. Lie to me כי התחלתי לראות באפי שוב עם חבר שלי וראיתי את הפרק הזה לא מזמן והוא ממש יפה.דמות באפיוורס שבועית: ברור שדרוסילה. אנחנו בעונה 2. .שיר באפיוורסי: I touch myself? זה נחשב? P:שיר שבועי אחר: Jaded של אירוסמית'.ציטוט שבועי: "Drusilla: Do you like my inside? the parts you can't see?" Spike "Eyeballs to entrails me sweet!"מה אתם עושים בימים אלה: היום סיימתי תיכון! לנצח!