שרשור שבועי!

Taladora

New member
../images/Emo13.gif

*פרק באפיוורסי שבועי: The Yoko Factor *דמות באפיוורסית שבועית: ג'יילס *שיר באפיוורסי: סאונדטראק של רסטלס. מצאתי את זה, מצאתי את זה!! *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): אלבום Fever to Tell של הYeah Yeah Yeahs *ציטוט שבועי: "Giles: What ever happened to Latin? At least when that made no sense, the church approved." *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? חולה.
אז רואה הרבה אבודים ובאפי. *וכרגיל, תמונה להנאתכם: אל תכחישו את האהבה באוויר, אנשים.

המנמ!O:

*פרק באפיוורסי שבועי: המ, School Hard. *דמות באפיוורסית שבועית: דרו
*שיר באפיוורסי: Virgin State of Mind - K's Choice *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): *ציטוט שבועי: בית הדמעות - שילה פרבר. *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? יותר מדי דברים. שטויות של הנוע"ל, עוד מעט צ'ייס, ואח"כ עוד הרבה שטויות של הנוע"ל.

חהחה, התפקשש לי.

השיר השבועי הוא בית הדמעות, מן הסתם. וציטוט, ממ... "I am, you know." "What?" "Yours." כי נו, ראיתי את הפרק לא מזמן וזה, ו, אוף, ווילוטראה.

ALIAS ROCK ON

New member
אגב חולצה ... יש לי גופיה עם הדפסה

של באפי מישהו רוצה לקנות? אני תכף אצלם ואעלה...

City Of Angel

New member
הממ אני ../images/Emo27.gif

*פרק באפיוורסי שבועי: Not Fade Away. עוד לא נרגעתי ממנו *דמות באפיוורסית שבועית: גאן *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): Dani California של רד הוט *ציטוט שבועי: לא עולה לי משהו.. *מה אתם עושים בימים אלה? עובד, מסתלבט, מכין דברים למחנה קיץ, ועוד קצת מסתלבט... *וכרגיל, תמונה להנאתכם.. לא ניעלם... =>

n s 92

New member
שלום

אף פעם לא כתבתי בפורום אבל אני נכנס מידי פעם להציץ. פרק באפיוורסי שבועי: lovers walk דמות באפיוורסית שבועית: spike ספייק (-; שיר באפיוורסי: rest in peace ציטוט שבועי: Joyce: "Have we met?" Spike: "Um... you hit me with an ax one time. Remember? Uh, 'get the hell away from my daughter.'" וכמובן: oz: "arm". מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? כלום?

אני רוצה גםםםםםםםם

*פרק באפיוורסי שבועי: אפשר את כולם?
*דמות באפיוורסית שבועית: ווילו! spread beneath my willow tree,,, *שיר באפיוורסי: הממ....בא לי את going through the motions לפתע. *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): אין לי כרגע אני אחשוב על זה.. *ציטוט שבועי: אוף אין לי תשובה גם לזה!
*מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? בגרות אחרונה...ואחרי זה סתם זמן פנוי עם אופציה לעבוד.... *וכרגיל, תמונה להנאתכם..: גם את זה אין לי

ואני גם אצטרף..

פרק באפיוורסי שבועי: The freshman דמות באפיוורסית: באפי, הפתעתי גם את עצמי. שיר באפיוורסי: Epperly- Shy שיר שבועי אחר: Queen- Underpressure ציטוט שבועי:לא מבאפי אבל השיר הצחיק אותי- This is my united states of whateva בימים אלו: מתכוננים להרבה דברים חדשים. תמונה להנאתי: ואל.

עכשיו אני כי כולם הלכו....עזבו אותי

פרק באפיוורסי שבועי: the witch *דמות באפיוורסית שבועית:high school zander *שיר באפיוורסי: מאצ'ו מאן (מי שזוכר את הפרק יבין..) *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): הוא - איזהו ושוטי הנבואה *ציטוט שבועי:i alugh at the face of danger then i hide untill it goes away *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)?עובדים *וכרגיל, תמונה להנאתכם..סבבה אבל היא לא שלי....

טוב..

בחיים לא ממש כתבתי בפורום הזה אבל מותר לי לענות נכון? תראו את הכינוי שלי והכל!פרק באפיוורס שבועי: אממ.. Lie to me כי התחלתי לראות באפי שוב עם חבר שלי וראיתי את הפרק הזה לא מזמן והוא ממש יפה.דמות באפיוורס שבועית: ברור שדרוסילה. אנחנו בעונה 2. :).שיר באפיוורסי: I touch myself? זה נחשב? P:שיר שבועי אחר: Jaded של אירוסמית'.ציטוט שבועי: "Drusilla: Do you like my inside? the parts you can't see?" Spike "Eyeballs to entrails me sweet!"מה אתם עושים בימים אלה: היום סיימתי תיכון! לנצח!

למעלה