שרשור שבועי!

שרשור שבועי!

פעם ראשונה שאני עושה את זה, זה פשוט חסר לי נורא..
*פרק באפיוורסי שבועי: *דמות באפיוורסית שבועית: *שיר באפיוורסי: *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): *ציטוט שבועי: *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? *וכרגיל, תמונה להנאתכם.. מיה.

בכעף, מה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אני לפחות אתגאה בזה שהתחלתי אותו
פרק
Grave
דמות
Dark Willow שיר
I'll never tell שיר אחר
"Colors of the Wind" מפוקהונטס. ציטוט
"I colored my hair, again. I'm blond!" בימים אלה
נמ נמ.. מחר אני נוסע להקרנה פעילה של רוקי
תמונה.. ברק בהוד שקסיותו |מזילריר|

OMRICH

New member
אני בדרך כלל עושה את זה אבל

התייאשתי אחרי שכמעט אף אחד לא הגיב לאחרונים... *פרק באפיוורסי שבועי:grave *דמות באפיוורסית שבועית:ווילו. ראיתי את הסוף של העונה השישית ואחרי זה את passion הפרק שג'ני מתה. היא כל כך השתנתה! *שיר באפיוורסי:let me rest in peace *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל):i like big buts השיר פשוט קורע! *ציטוט שבועי:Willow:"But, hey, if you'd like to watch ... I mean, that's what you Watchers are good at, right? Watching? Butting in on things that don't concern you",m? *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)?מנקים,אורזים ומורידים סרטים. *וכרגיל, תמונה להנאתכם..

וול

*פרק באפיוורסי שבועי:incedently, ג'ינג'רברד *דמות באפיוורסית שבועית:באפי של עונה שישית *שיר באפיוורסי:blue - Angie Hart *שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל):Where is my mind? - Pixies *ציטוט שבועי:אין לי כוח לחשוב על אחד *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? משתעמם, מסתובב פה ושם

cutieliji

New member
מותר לי? למרות שאני לא מהפורום?

אני וונאבי באפיסטית, וזה. כמה טוב לפגוש אותך, מיה.
*פרק באפיוורסי שבועי: Doppelgangland. ראיתי אותו אתמול. *דמות באפיוורסית שבועית: ווילו. בד"כ הייתי עונה דרוסילה, אבל ווילו חמודה. ובא לי כזה. *שיר באפיוורסי: גנבו לי פה את מה שרציתי לכתוב.
*שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): paranoid android-radiohead *ציטוט שבועי: וול, אני גרועה בציטוטים, לא ראיתי מספיק פרקים בשביל זה. *מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? כלום. אגב, קוראים לי נופר והלכתי למפגש פורום. המפ. והתמונה המצורפת היא ניסיון שלי לצייר את דרוסילה במחברת.

cutieliji

New member
סביר, ושלומך?

הו, סיימתי לראות הרגע שני פרקים של באפי ברצף. ^_^

...

הידד, תותים!~
פרק באפיוורסי שבועי: Redefinition מעונה 2 של אנג'ל. פרק מעולה.
דמות באפיוורסית שבועית: לילה, כרגיל.
שיר באפיוורסי: I'll be Mrs
שיר שבועי אחר(לא מבאפי או אנג'ל): האמת שכתבתי את זה רק כי נדלקתי לחלוטין על שיר מסויים שהיה(איך לא) בקליפ על לילה ו-ווסלי. I'll Be- Goo Goo Dolls. הנה הקישור- קליפ מעולה- כדאי לראות- http://www.youtube.com/watch?v=uNBf6aaftHE&search=wesley%20lilah
ציטוט שבועי: Funny thing about black and white? you mix it together and you get gray. And it doesn't matter how much white you try and put back in, you're never gonna get anything but gray
מה אתם עושים בימים אלה(פשוט כי לי יש תשובה טובה לזה..)? יאי, השאלה לה חיכיתי. אני מתרגמת פיק ארוך מאוד(35 עמודים) של חברה שלי מהולנד, שאותה הכרתי דרך פיקים שלה פורסמו באתר פיקים באנגלית. אז שתדעו לכם, לתרגם זה הדבר הכי כייף ומעניין בעולם... אבל אני עוד מעט גומרת, ואז מה יקרה? טוב, קישור לפיק הטוב ביותר עלי אדמות(הייתי חייבת):http://www.fanfiction.net/s/2849980/1. והיא עוד לא גמרה לכתוב אותו, אז תהיו מודעים לזה. מיה.
וכרגיל, תמונה להנאתכם.. מצורפת.

בקישור לפיק..

אתם צריכים להוסיף קו נטוי קטן כזה בסוף, כי ככה זה לא יעבוד.

charmer

New member
אעע מיה!

מה זה אמור להביע התמונה הזאת? למה למה למה? (אירועים שלא קרו אמנם, אבל עדיין.. עצוב)

BtVSfan88

New member
../images/Emo42.gifmy turn

פרק שבועי-earshot דמות- באפי שיר-LA song שיר לא באפי- גשם כבד עומד ליפול ציטוט-"a bear you made a bear-undo it undo it!!!" ממש ברגע זה סיימתי את הבגרות האחרונה שלי!!!!!!!!
רפא

למעלה