שרשור שאלות.

edenn18

New member
הגופיה הזאת מדיקיס

יש דיקיס בעזריאלי? יש מצב למצוא את הגופיה הזאת עכשיו וכמה היא עולה? http://shx-filer.shox.co.il/shx_imgs/177/774/4/234/860.jpg

DIE kvar

New member
יש דיקיז בעזריאלי, ויש אותה שם

אני לא בטוחה שבצבע הזה, אבל יש במגוון צבעים ובמגוון הדפסים שנושאים את הסמל של דיקיז. היא עולה בסביבות ה90 שקל ואם יש מבצע אז 2 ב100, אבל לא נראה לי שעוד יש.

PinkWin

New member
חולצה לגבר

אני מחפשת חולצה שחורה לגבר, כמה עולה טי שירט לגבר מהיינס? ואיפה עוד אפשר להשיג חולצה איכותית, שלא תהרס בכביסה במחיר נורמלי? תודה

Prozaccc

New member
בהיינס זה בערך 100 אאל"ט

או קרוב ל100. *מנסה לחשוב על חנויות* אולי בקסטרו מן?..

4LeafClover

New member
בפוקס יש.

אחלה חולצות, באמת. תקנה אבל כותנה, כי כל הלייקרות מתכווצות ממש מהר בכביסה.

Prozaccc

New member
איפה בארץ יש פולו ראלף לורן

במבחר הכי גדול? בעזריאלי יש חנויות שמחזיקות ראלף לורן? [זה דיי דחוף לי]

xxMisSxx

New member
ויקי! :)

יש בפקטורי54 בנתניה מבחר דיי גדול שלהן :) יש בקניון במושבה הגרמנית בחיפה גם מחזיקות. בקניון רמת אביב אני מאמינה שיש חנויות שמחזיקות [יש שם את החנות פולו ספורט שזה שלהם.] ובעזראלי יש ליד ארומה חנות שמחזיקה מבחר דיי גדול שלהם ושל BEBE ושל טימברליינד דברים כאלה. מקווה שעזרתי

momososo

New member
בקניון רמת אביב

יש את חנות הדגל של ראלף לורן (ליד ניין ווסט)

נועוW

New member
כמה שאלות../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

-באיזה חנויות יש מבצעים של סופעונה על חולצות ליומיום? אני צריכה לביה"ס כמה חמודות ואני רוצה לדעת אם יש מבצעים בחנויות ואיפה. -איפה בת"א אני יכולה להשיג אולסטאר בצבע טורקיז או ירוקות?

אולסטאר טורקיז--

ראיתי במלא חנויות בדיזינגוף, ולכל אורך אלנבי יש מלא חנויות נעליים שמוכרות אולסטאר במלא מלא צבעים. אה ויש גם כמה חנויות באבן גבירול.

M a M u S h A

New member
בת"א..

ראיתי מבחר עצום של אולסטאר בחנות הזאת באלנבי.. "דברי הימאים" או משהו כזה... משהו עם ימאים.XD

../images/Emo206.gifמישהי יודעת איפה אפשר....

להשיג את המוצרים של bed head בארץ? אני יודעת שאיפשהו באשקלון אבל אני לא יודעת איפה...
זה ממש דחוף אני מכורה אליהם אני חופפת רק איתם!!!

PrincessaBarbie

New member
אברקורומבי abercrombie [&פיטצ']

מי שיש לה, או מי שיודעת, לגביי המידות שלהם- אני מתלבטת אם לקחת S או XS[בגופיות], ואני מתלבטת אם לקחת 00[=24]או 0[=25][בחצאיות ג'ינס]. אז אם מישהי יכולה להגיד לי אם המידות שלהם גדולות/קטנות. נגיד, למי שיש כאן, אז איזה מידה היא בחברה כלשהי בארץ ואיזה בהם. כי נו.. האמריקאים שמנים. חח :p

למעלה