שרשור שאלות.

מאמייי1

New member
צריכה עזרה!~~ פליזז זה דחוף!!

היי כולם.. אני צריכה עזרה דחוף!! מישהו יודע איפה אפשר לקנות סקיני ג'ינס?? (חוץ מבזארה, קסטרו וטופשופ) זה מזה דחוףף!! תודה מראש 3>>

תלתלים תלתלים../images/Emo203.gif

השיער שלי כבר ממש עולה לי על העצבים אז אני מתייעצת איתכן לגביו כי בכל זאת גם שיער קשור לאופנות..בכל מקרה יש לי שיער מתולתל שהתחביב שלו זה להתנפח המון[בתמונה זאת עוד תמונה יחסית נורמאלית,לפני שיצאתי לשמש]..אז מה כדאי לי לעשות
לאסוף לקוקו נמוך
קוקו גבוה עם קשת
קוקו אסוף עם פוני מוחלק
לעשות פן כל יומיים(גיהנום)
ללכת פזור בטבעי(עוד יותר ג-י-ה-נ-ו-ם)
משהו אחר
ממש סקר עשיתי פה

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gifיש לי שיער בדיוק כמו

שלך! אני כל פעם עושה משהו אחר- מגוונת. הכי יפה לדעתי זה קוקו גבוה עם קשת או גולגול פרוע עם קשת.

GiRRRL

New member
לדעתי.......

הכי יפה טבעי פזור תלתלים פרועים כאלה ונפוחים אם את ממש מתה מחום תאספי לקוקו גבוה

M a M u S h A

New member
נאמ,תלתלים זה בעיה.

גם לי הייתה את אותה הבעיה.>< עד שפשוט השלמתי עם השיער שלי, ולרוב אני הולכת עם פזור. פשוט תגווני,ככה לא ישעמם אותך תסרוקת אותך. ואני מסכימה עם מי שאמרה גולגלעך וקשת. זה נייס

נעל סירה2

היי לכולם כתבתי לפני מספר שעות שאני מחפשת נעל סירה שחורה מידה 40-41 עם עקב סיכה נמוך (3 ס"מ) ולא נעניתי :( אולי מישהו מכיר חנות נעליים מגוונת ענקית או איזור עם הרבה מאוד חנויות נעליים שם אוכל למצוא??? או שבכל זאת מישהו נתקל בחייה כזו? (הנעל) תודה לכם

M a M u S h A

New member
אממ..

בחובבי ציון בפ"ת יש הרבה חנויות נעליים קטנות כאלה, ובכולם יש את מה שאת מחפשת.[יש שם שטוחות,עקב נמוך,ועקב גבוה]

inbar w

New member
יש

בפול אנד בר.. נעליי סירה בצבע ורוד עתיק כזה .. עם עקב קטנטן .. אאל''ט הן עולות בערך 270 ₪

SHOVALOVE

New member
מישהי בבקשה יכולה להגיד לי איפה יש

אברקומבי באמסטרדם???????בבקשה??????

למעלה