שרשור שאלות

eladgancz

New member
מישהו יודע

מישהו יודע באיזה שעה יש שידור חוזר של הישרדות 6 ואם מישהו יודע אם העונות ה-7 וה-8 יגיעו לארץ

q1231

New member
שידור חוזר של כל פרקי

השבוע של "הישרדות" משודר בשישי ב16:10 ושידור חוזר נוסף יותר מאוחר בלילה.

בטלנית

New member
הרווקה 2 - האם זאת ברוק מהרווק 2?

האם מישהו יכול לומר לי האם ברוק היא הרווקה 2, המתוקה שהפסידה להלין מהרווק 2? והאם הרווקה 2 תשודר ביס ריל?

shavtai

New member
לא...

אני יודע שלרווקה 2 קוראים מרדית ונראה לי שהיא חדשה לא הייתה בשום "הרווק"

בטלנית

New member
הרווקה מרדית היא מהרווק 4

זה מה שאני קראתי על מרדית. אם כך, האם הרווקה 3 היא ברוק?

מורן א

New member
מס' שאלות

אתמול נתקלתי בתוכנית שנקראת "התוכנית של ג'ו שמו" או משהו כזה. הבנתי שכל השתתפים הם שחקנים ורק אחד מהם - לא. מה הסיפור של התוכנית הזו? ולגביי "הישרדות". אני מרפרפת פה בפורום ואני מבינה שכמעט כולם (או כך לפחות זה נראה) ראו את הישרדות 7 ו-8. שתי עונות אלו, לא שודרו פה בארץ עדיין, נכון? או שאני טועה? תודה

q1231

New member
עונות 7+8 של "הישרדות"

עדיין לא שודרו בארץ. לגבי "המופע של ג'ו שמו"-הפרס שג'ו מקבל בסוף התוכנית וגם אני חושב שחראות איך שאר ה"משתתפים" משגעים אותו.

איך אתם רואים את העונות 7+8 של הישר

עד כמה שאני יודעת זה עוד לא שודר בארץ אז בבקשה תגידו לי כי אני חולה על הסידרה הזאת גיימ אונ פור אבר!!!!!!!

ronelias

New member
איך אני משיג את הדיסק של הישרדות

אני מתכוון לcd המקורי.. או לפחות דיסק שיש בו את המנגינה של הישרדות זה ממש דחוף! ואל תגידו לי להוריד כי אסור לי.. לא בגלל שזה לא חוקי אלא אני צריך לשים את זה בתוכנית רדיו על תוכנית מציאות בבגרות של ברדיו ואני חייב את המקורי מישהו יודע?? אני מתכוון בארץ איך נשיגים את הדיסק הזה?? תודה

Boran

New member
אמאזון.קום

שיגיע אליך במשלוחה כי אני לא חושב שבארץ אפשר למצוא את הסאונדטרק של הישרדות.

minimous

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

למישהו יש דחוף את המילים של השיר פתיחה של פרדייז? זה דחוף!!!@ תודה תודה תודה!!!

למעלה