שרשור שאלות

../images/Emo15.gif מי ניצח במירוץ למיליון 3

לא הייתי בשום פעם שזה שודר מי אומר לי מי ניצח לאב יו אול ויאצי גיים אונ

De fire

New member
שאלה בקשר ל For love or money 2

אני לא צופה בסדרה, אבל היום במקרה נפלתי על פרק הסיום של העונה הראשונה (בסטאר) והסוף עורר לי את הסקרנות- איך נגמרה העונה השניה? האם באמת "What comes around goes around" היה תקף בסוף?

ran110

New member
בקשר להשרדות 6

זה רק אני או שמתיו פשוט חסר שכל?שיתחיל לחשוב בעצמו ולא לעשות כל מה שרוב אומר

p112

New member
אתה לא יכול להגיד על ...

מישהו שהגיעה לגמר שהוא חסר שכל, כי עובדה שהוא שם ורוב לא, לדעתי זה רק אתה [טוב וכל שאר האנשים שלא מבינים בכלל במשחק]. כן מתיו וג'נה הם לא גאוני האסטרטגיה של המחשק, אבל עובדה שהם הגיעו לגמר.

ran110

New member
אני לא ראיתי את הפרקים האחרים אבל

בהחלט אפשר לעלות לגמר גם אם אתה טיפש במיוחד אם אתה טוב באתגרים ובקשר לרוב - אני לא חושב שהוא גאון אסטרטגיה, כי הוא בכל מקרה לא היה זוכה גם אם הוא היה מגיע לגמר,אף אחד לא היה מצביע לו, היה לו פשוט מזל שהוא התחרה עם חבורה של אדיוטים

gig19

New member
רוב באמת

אין לא אסטרטגיה והוא קצת נחש אבל הוא גם אמיתי ולא יכול לשקר יותר מדי לאנשים וזה שמתיו מאמין לו כי הוא תמים מדי ופרימיטיבי למרות שרוב עוזר לו ככה שרוב בחור טוב כי הוא התחיל בתור הבדרן והיה בטוח שהמבוגרים והרצינים יעפו אותו ישר אבל עכשיו הכל סובב סביבו הוא מלך והלוואי שהוא ינצח כי אני בחרתי בו כבר.....

Boran

New member
נו באמת

זה מאוד קל להגיד שמישהו הגיע רחוק כי הוא מוקף במטומטמים. ריצ'ארד הוא לא גאון אסטרטגי- הוא פשוט היה באי עם 15 מטומטמים; רוב צ. לא גאון, הוא פשוט באמזון עם 15 מטומטמים. להגיד את זה זה מאוד קל. אבל מה לעשות, האנשים האלה הם גאונים מבחינה אסטרטגית ומבחינת המשחק. מילא ריצ', אז אולי אפשר להגיד שאף אחד לא הכיר את המשחק. אבל מנקודת המבט הזו, גם ריצ' לא הכיר את המשחק, והוא המציא את הבריתות ואת הבסיס לכל האסטרטגיות שעקבו אחריו. רוב צ. גם הוא היה גאון אסטרטגי, כי לא מתו עליו שם, וכשמסתכלים על זה, הוא זה שהיה "קולינג דה שוטס", הוא קבע מה יהיה, מי עם מי בברית, למי מצביעים, מתי ולמה. ואי אפשר להגיד כבר שאף אחד מסביבו לא הכיר את המשחק.

ran110

New member
לא 15 אידיוטים אבל הוא בהחלט התקדם

בגלל אנשים טיפשים: מתיו - הפסיד בכוונה את האתגר האחרון, כל מילה נוספת מיותרת וכריסטי ואלכס , שהיו כנים מידי אין ספק שרוב הוא שקרן מצוין, בעל אומץ רב ויודע והתחבר לאנשים אבל אני לא רואה כל כך למה הוא אסטרטג טוב בס"כ הדברים שהוא עשה הם דיי טרויילים - הדיח את אלכס כי ראה שהוא יפסיד אם ישאר עם הברית שלו, והדיח את כריסטי שהתנדנדה. ובקשר לתוצאות, אני שמח שמתיו הפסיד, לא מגיע לו לנצח בקשר להשרדות 6 אני יודע שפה בפורום מאוד אהבו אותה, אבל אני לא כל כך, כי לא יכלתי להתחבר לאף שחקן(בניגוד ל5 שממש אהבתי חלק מהשחקנים)

p112

New member
המטומטמים היחידים זה אתם

אתם לא מבינים כלום בהישרדות, גם אתה ירון, שמתיימר להיות מנהל טוב. אין לי כח אליכים, ולהסביר לכם למה אתם טועים. כל מה שיש לי להגיד לכם זה %@#^$)#$^%^*(&(&$%$@@%%!%~#~~!^*)_

Boran

New member
כן, רק אתה חכם, וכולם טיפשים, נכון?

ומה בדיוק הבעיות עם הניהול שלי?

p112

New member
ניהול כושל . . . .

הפורום נמצא במיתון מאז יולי אשתקד. אוסי נעלמה ואיש לא יודע מה קורה איתה. ומשאירים הודעות ביצ'יות כמו ההודעות שלי. כולם כאן מצפצפים על "חוקי הפורום". אנרכיה סוררת!!!

Boran

New member
מיתון?

זה קל מאוד להגיד שה"ניהול כושל" זה שאתה לא רואה מיליון הודעות עם ספוילרים ולא משורשרות זה לא אומר שהן לא קיימות, אלא שאני עובד הרבה מאוד זמן על הפורום. איזה הודעות ביצ'יות? על מה אתה מדבר בכלל? אנשים מי שעובר פעם אחת על חוקי הפורום מוזהר לקרוא אותם, ואם הוא ממשיך לעבור עליהם הוא מורחק מהפורום. אז אף אחד פה לא "מצפצף על חוקי הפורום".

ronelias

New member
../images/Emo44.gifאיך קוראים לשיר של הישרדות|?

הכוונה למנגינה שמעו חברה אני עושה עבודה ברדיו (בגרות) על תוכניות מציאות ואני חייב להשמי שם את השיר של הישרדות ואני חייב דיסק מקורי ..אז אני חייב את השם של השיר ו/או הזמו ואם יש לכם שיריםם של תוכניות ריאלטי אתם מוזמנים לכתוב זה ממש ממש ממש דחוף!! תודה

ronelias

New member
תודה- ומי שר אותו

איזה זמן או להקה זה דחוף.. ומישהו מכיר את השיר של פרדייז..? ושל שאר השירים של התוכניות שירשום

למעלה