שרשור שאלות

gal56

New member
אה ו......

מישהו יכול לענות על השאלה הקודמת ששאלתי? כיח זה נורא!

t0p Girl

New member
אותי חטפו...

אבל האותו הרגע היא נפלה... זה היה כשהיא יצאה לעיר הישנה ...

ענבר 771

New member
אם לא שולחים את הילדים .....

אם לא שולחים את הילדים לבית הספר הרבה פעמים אז לוקחים אותם לפנימיה ולא מחזרים אותם אף פעם נכון?

gal56

New member
לי זה קרה....

הם פשוט אם הם לא טובים בלימודים הם הולכים......

gal56

New member
יש לי שאלה....

יש לי משפחה.....עם שני ילדים הכל טוב ויפה ועכשיו יש לי תינוק..התינוק גודל משוכפל אבל לא סתם משוכפל שאפשר לשלוט בשניהם אחד מהם אני יכולה לשלוט בו והוא עם מצב רוח טוב אבל בלי תכונות......ובשני מישום מה הוא לא מפסיק לנסות לדבר...אבל אני לא יכולה לעזור לו כיוון שאני לא יכולה לשלט בו כעבור כמה ימים הוא ממש היה גרוע בלימודים והוא הלך עכשיו זה קרה ב11 כאשר הילד שאני יכולה לשלוט עליו חזר אז הוא הפך לאורח ויכולתי להגיד לו אפילו להתראות......ואחרי כמה זמן הוא הולך ואין לי איתו יותר קשר וככה זה עם כל התינוקות.....עכשיו מה אני אמורה לעשות?

t0p Girl

New member
אה גם לי יש שאלה

הורדתי מכוניות וסמתי אותם בחפצים הם נמצאים במשחק אבל אי אפשר לעשות איתם כלום

מכירה את הקטע..

פשוט אל תלחצי על הראש של הילד שהוא נהפך לילד..אחרת אחד יצא בצד ואחד יצא מהמיטת תינוק...

ענבר 771

New member
אני יודעת פשוט תכתבי את הקוד....

ואז פשוט תמכרי את הקפיל וזהו זה קרה לי.....move_obnects on:תכתבי את הקוד

gal56

New member
לא ולא!

ברגע שאני משתמשת בסיסמא הזו לא יכולים לבוא אלי אורחים הם נתקאים בקצה השביל ולאחר כמה זמן מתים!

gal56

New member
ניתקלתי בבעיה מוזרה....

מי שהוא יודע מה זה קמע האוכל? לפי כל מיני תמונות שראיתי זה הקמע הוורוד הזה או סגלגל כזה... הבעיה היא שכל פעם שאני משתמשת בו יוצאות לי או צפרדעים או תולעים מוזרות....ואולי זה לא הקמע מה שלא נראה לי כי עשיתי את כל הקמעות....חוץ משל סופר סטאר וחוץ משל גינה.....שזה בגלל שאני לא יכולה להיכנס לעיר הקסמים....אז מי שהוא יודע?

למעלה