שרשור שאלות

שרשור שאלות

כבר השרשור הקודם עבר לדף 3 אז הנה השירשור החדש ובלי השאלה "איפה שמים את החפצים שאני מוריד\ה" או משהוא בסיגנון

איפה אני שמה חפצים?

סתם.....למה שאני מתקינה את הסימס הרגיל אז שאני מנסה להדכין חבילת הרחבה למשל מסיבת השנה יוצא לי במקום להדכין לשחק ועוד אפילו לא הידכנתי את מסיבת השנה?

t0p Girl

New member
שאלה

הורדתי בית ובבית הזה גרה אישה שאת הפרצוף והבגדים גם הורדתי... אז כל פעם כשאני משחקת זה נהיה נורא איטי... בשאר הבתים אצלי זה לא ככה... העם זה בגלל שהורדתי

gal56

New member
יש לי שאלה....

אני לא יכולה להיכנס לעיר הקסמים........ כל פעם שאני נכנסת אליה זה יוצא לי מהמשחק.... למישהו יש רעיון?

rotemshi

New member
גם לי זה פעם קרה

ונראה לי שאני יודעת למה.. זה קורה לי רק בבתים עם משפחות שהיו קיימים לפני שהתקנתי את הקסמים... בבתים חדשים או יותר נכון משפחות חדשות זה לא קורה והכל הסתדר ועם אני רוצה לשחק במשפחה שהייתה קיימת זה עדיין יוצא
מקווה שעזרתי...

ענבר 771

New member
../images/Emo39.gifאני יודעת למה !

אוקי את צריכה ללחוץ המתנה ואז יש לך 3 אפשריות אז תבחי באחרן ואז זה יתקין בהצלחה

Jiglly

New member
נו נראה לי כתבו על זה פעם

נתתי לסימס שלי להסתכל בטלסקופ ופתאום בא משו מלמעלה ולקח אותה.. והיא צעקה ולא הבנתי מה קורה.. ואז המשרת בא והתחיל לבכות עליה.. חשבתי שהיא מתה או משו, אבל ראיתי שהיא עדיין מופיעה בסרגל הזה שלמטה, והנידס שלה פשוט לא זז ולא רואים אותה. ואז אחרי יום בערך היא נפלה מלמעלה לאותו מקום והכל נמשך כרגיל רק כשהיא התחילה ללכת ראו שהיא חושבת [בבועה] על חיזרים

sagi82

New member
שאלה?../images/Emo4.gif

באיזה חבילת הרחבה חוטפים אותך חייזרים
?

gal56

New member
אמרו את זה כבר אבל לא חשוב.....

או במסיבת השנה או בחיים הטובים......

gal56

New member
זאת אומרת ש...

אם אני אסתכל בטלסקופ בלילה יופיעו חייזרים ויחטפו את הסימס שלי?

למעלה