שרשור שאלות

Arianne

New member
../images/Emo11.gif

ומתי סימס 2 יגיע לארץ? (אם הוא בכלל יצא
)

ull

New member
שאלה בקשר לסימס קסמים....

גדלו לי כמה דברים בחצר, ואני רוצה לדעת מה הם.. פרחים מוזרים: 3 פרחים צבעוניים על גבעול אחד, שאני לא יודע מה עושים איתם קריסטלים: גדלו לי 7 קריסטלים ענקיים בצבעים שונים גבעול: גבעול ירוק ענקי שממשיך לגדול גזע עץ מוזר שלגד ואני לא יודע מה עושים איתו...... מה עושים עם כל אלו??????????? נ.ב. אם אפשר למחוק את השאלה למטה, כי לא ראיתי שיש שרשור שאלות אז פתחתי הודעה חדשה...

shmulik15

New member
תלוי במצב רוח שלי ../images/Emo8.gif

סתם סתם פשוט כשיש חומר חדש אז אני מעדכן לפעמים זה שלושה עידכונים ליום ולפעמים כמה ימים ללא עידכון

פפסית

New member
תשובה.

הפרחים אין להם בדיוק תפקיד הם סתם פרחים... גם לי הם גדלו אבל לא עושים שום דבר. 7 קריסטלים שאתה לוחץ עליהם אתה יכול ללמוד משהו מכל אחד. טריקים כאלו למשל הסגול מלמד אותך לעשות כמו הפיה במקום ללכת לשגר את עצמך לשם. הגבעול הירוק זה גבעול השעועית בסוף הוא יגדל לך עד שתוכל לטפס עליו ולהביא שעועית קסמים. ובקשר לגזע העץ אין לי מושג. אבל אם אתה מקבל את כל הדברים האלו זה אומר שאתה יותר מקוסם טוב!! אתה קוסם אדיר!! כמה דברים קיבלת.... קיבלת הכל!

Stinkey

New member
שאלה דחופהההה בבקשה תענו ../images/Emo70.gif

רציתי לדעת, אם מישהו יודע... איפה הכי זול לקנות חבילות של סימס (יש קופסא עם שלוש חבילות): בבאג או באופיס דיפו?

sagi82

New member
אופיס?

באופיס דיפו זה עולה 130 שקל דה לוקס ועושים קסמים

Stinkey

New member
שאלה דחופהההההה בבקשה תענו../images/Emo70.gif

איפה יותר זול לקנות חבילות של סימס? בבאג או באופיס דיפו?

פפסית

New member
אופיס דיפו..

אבל הכי זול זה באילת.... סימס קסמים עלה לי שם 100 שקל שבוע אחרי שהוא יצא!

oded556

New member
זה הולך למי..

למי שיש שם יותר גדול למשל ל''אופיס דיפו'' יש להם שם יותר גדול מלחברה ''באג'' ככה שבאופיס דיפו המחירים יהיו יותר גבוהים מבאג.... ככה הם עובדים

lee3008

New member
לא מאמי, באילת זה עולה 120.

אני אילתית וקניתי ביום שהוא יצא.

lee3008

New member
יש לי שאלה :))) כנסו

היי, אממ... טוף... מקווה שתעזרו לי!! מאיפה אני משיגה את האבקת יהלומים? או את הקוביות קרח האלה (מה שזה לא יהיה..) תודה :) אהה ועוד משו.. לא קשור כל כך לנושא של הפורום אבל אולי מישו מכיר את המשחק Trailer park tycoon? ואם כן- אולי יש לכם קוד לכסף לתת לי?? תודההה רבה רבה למי שחמוד מספיק בשביל לעזור :) מואהההה

למעלה