שרשור שאלות
M miss_t New member 26/12/03 #2 שאלהההההההה יש לי סימס מסיבה בבית house party ולא הבנתי מה זה מוסיף חוץ מלעשות מסיבות? ועוד משהו- בסימס הישן היה לי בית ועכשיו הוא נמחק כשיחקתי בסימס מסיבה, למה?? אפשר להחזיר איכשהו?
שאלהההההההה יש לי סימס מסיבה בבית house party ולא הבנתי מה זה מוסיף חוץ מלעשות מסיבות? ועוד משהו- בסימס הישן היה לי בית ועכשיו הוא נמחק כשיחקתי בסימס מסיבה, למה?? אפשר להחזיר איכשהו?
פ פריק מחשבים New member 26/12/03 #3 תישמע אין לי את הסימס הזה אבל אני משחק את זה אצל חבר שלי זה מוסיף רק חפצים ולהזמין אנשים למסיבות
M miss_t New member 26/12/03 #4 תודה1 אני בת ועוד שאלה- איך קוראים לסימס הזה שיש בו כוכבים ואפשר להיות זמרים?
N nitzanw New member 26/12/03 #10 זה תלוי במה... נראה לי שמעל 3.5 כוכבים את יכולה להתחיל לקבל פרסים אבל אני לא בטוחה...
S sagi82 New member 26/12/03 #8 אני יודע אתה עושה מסיבה עם ריקודים וD.J ועוד מליונים של דברים מדליקים
S sagi82 New member 26/12/03 #9 אני יודע ודרך אגב קוראים לזה או מסיבת השנה או מסיבת בית ובסימס הזה עושים מסיבות וריקודים D.J ועוד מיליונים דברים מדליקים
אני יודע ודרך אגב קוראים לזה או מסיבת השנה או מסיבת בית ובסימס הזה עושים מסיבות וריקודים D.J ועוד מיליונים דברים מדליקים
ת תותי תותי New member 27/12/03 #11 שאלה על סופרסטאר!! קניתי סופרסטאר עכשיו וזה בא עם שני דיסקים.. כחול וכתום.. השאלה היא איזה מהם אני מתקינה ולמה בכלל יש שניים?
שאלה על סופרסטאר!! קניתי סופרסטאר עכשיו וזה בא עם שני דיסקים.. כחול וכתום.. השאלה היא איזה מהם אני מתקינה ולמה בכלל יש שניים?
C CHOLITOboy New member 27/12/03 #12 ../images/Emo42.gifיותר בקשה משאלה..... ../images/Emo13.gif למי יש אתרים טובים להורדת חפצים וכו'? אבל בחינם..... תודה!
../images/Emo42.gifיותר בקשה משאלה..... ../images/Emo13.gif למי יש אתרים טובים להורדת חפצים וכו'? אבל בחינם..... תודה!
ה היחידה דורי121 New member 27/12/03 #14 נכון בעמוד הראשון של הפורום רצים כתוביות בצבע כחול עז תחכה ותראה אתי הורדות לסימס ותילחץ וזהו וגם יש אתר סימיל אתה תראה בעמוד של הפורום למלעה בצבע אדום "אתר הפורום"
נכון בעמוד הראשון של הפורום רצים כתוביות בצבע כחול עז תחכה ותראה אתי הורדות לסימס ותילחץ וזהו וגם יש אתר סימיל אתה תראה בעמוד של הפורום למלעה בצבע אדום "אתר הפורום"
ה היחידה דורי121 New member 27/12/03 #15 מה יש כלומר מה חדש בהחיים הטובים כי אין לי רק אותו ואת הוט דייט טוב יש לי הוט דייט אבל הוא צרוב ואני לא משתמשת בו!
מה יש כלומר מה חדש בהחיים הטובים כי אין לי רק אותו ואת הוט דייט טוב יש לי הוט דייט אבל הוא צרוב ואני לא משתמשת בו!
ת תקלטו אני סשה New member 27/12/03 #16 שאלה בקשר לסימס2 באיזה שפות יצא המשחק אנגלית ומה עוד או שרק שפה אחת כי בסימס1 זה היה גם ברוסית,ואני צריכה ברוסית...
שאלה בקשר לסימס2 באיזה שפות יצא המשחק אנגלית ומה עוד או שרק שפה אחת כי בסימס1 זה היה גם ברוסית,ואני צריכה ברוסית...
O oded556 New member 27/12/03 #17 שמעתי.. שמעתי שלארץ יביאו רק את סימס 2 באנגלית, יכול להיות שברוסיה ימכרו את זה ברוסית... , אבל אי אפשר לדעת כל כך מוקדם
שמעתי.. שמעתי שלארץ יביאו רק את סימס 2 באנגלית, יכול להיות שברוסיה ימכרו את זה ברוסית... , אבל אי אפשר לדעת כל כך מוקדם
ה היחידה דורי121 New member 27/12/03 #18 נישלוץ אני רואה שרק פריק מחשבים ניכנס לבלוג,לא לא זה בסדר אני לא נעלבתי(אהההההההה הההההההההה הההההההההההה אההההה)
נישלוץ אני רואה שרק פריק מחשבים ניכנס לבלוג,לא לא זה בסדר אני לא נעלבתי(אהההההההה הההההההההה הההההההההההה אההההה)