שרשור שאלות

trilliane

Well-known member
מנהל
לא קרה לי מעולם, אבל לא השתמשתי באלה שלך

לא שמעתי על "בלה דונה" אבל לגבי סש ויט קראתי שלל תלונות ברשת שהוא מכווץ את הלק, אז אני לא מופתעת.

ההצעה הפשוטה ביותר: קני מייבש אחר.

Nakuro

New member
לי זה קורה אם אני לא מחכה מספיק זמן

בין הלק למייבש.
משהו כמו 5 דקות מספיק, אבל אם אני שמה ישר אז הלק מתכווץ ומתחרבש.

Nakuro

New member
פצירה קטנה

אני מחפשת כבר בנרות פצירה קטנה וניידת, שיהיה אפשר לתחוב בכיף לכל תיק...
חיפשתי בכל מקום, מישהי ראתה אולי? (ואם זה עם קישוטים/נצנצים בכלל קניתן אותי!)

Name Of a User

New member
ראיתי בביוטיקר

חבילה כזאת של 5 או 6 פצירות קטנות.. החבילה נראית כמו קופסאת גפרורים מעוצבת יפה, אבל אי אפשר לראות איך הפצירות בפנים נראות.

Nakuro

New member
תודה :)

אני אעשה חיפוש שאהיה שם, אף פעם לא ראיתי את זה (ואני בביוטיקר כל יום בערך, אני עובדת קומה מתחתם ומבזבזת כסף בקצב
)

קניתי היום - זה חדש ומהמם!

הן עולות שקל בודד וזה 6 פצירות קומפקטיות, הן צמודות ועל כולן יחד מורכב ציור של שלוש בנות עושות שופינג
מדליק בטירוף, ושימושי

Osnatz1

New member
גם ללייף יש בסופרפארם

בזמנו קניתי עם חברה ב1+1 ב10 ש"ח, מכניסה לארנק וזה ממש נחמד.
משתמשת בפצירה בעיקר אם יש איזו חתיכת ציפורן דוקרנית ומעצבנת שנתפסת לי בבגדים, אני לא חושבת שהיא חזקה מספיק בשביל ממש לשייף צורה חדשה נניח.

O n y X

New member
שאלת איביי

מישהי קנתה פעם מהמוכר הזה?
זה נשלח ב23/8..מאז עברו שבועיים, שלחתי אתמול הודעה ועדיין לא קיבלתי מענה (ואני רואה שאתמול הוא השאיר פידבקים לקונה
)
מה עושים במקרה כזה?

אני בד"כ מחכה

חודש עד שמשלוח מגיע...
לדעתי כדאי להמתין עוד קצת.

בסופו של דבר במידה ולא תקבלי את המוצר והוא לא יענה, אי ביי יעזרו לך בנושא. אבל אני מאמינה שצריך לחכות עוד קצת.

Osnatz1

New member
לרוב המוכרים יש מערכת פידבקים אוטומטית

ככה שברגע שקונים מהם/משאירים להם פידבק המערכת משאירה פידבק חזרה, אז יכול להיות שהוא באמת לא היה ליד המחשב.
בכל מקרה שבועיים זה לא כזה הרבה זמן, לפעמים זה גם יכול לקחת חודש.

אבל בלי קשר, הייתי ממליצה לך לרכוש רק ממוכרים עם דירוג של יותר מ99.5%, ועדיף גם ממוכרים גדולים יותר. יש לו ממש מעט פידבקים אז כנראה שהוא די חדש..
בכל מקרה תמתיני עוד שבועיים וכמובן שאם הוא עדיין לא יענה תזכרי שאת יכולה לפתוח קייס בפייפאל עד 45 יום מתאריך הקניה.

כמי22

New member
איך מורידים ג'ל

שנמרח אחרי פרנץ'.
היי, קופצת מפורום שכן, די חדשה בענין, עשיתי פרנץ ועכשיו הג'ל הזה לא יורד במסיר לק.
לא כל כך מעוניינת ללכת לבחורה שעשתה לי היא היתה גרועה.
אשמח לכל תובנה.
תודה מראש

למעלה