שרשור שאלות

hollypop girl

New member
החלפת לק

הרבה פעמים בתקופה קצרה.
זה לא גורם ליותר מהריסת הציפורן עצמה נכון? כלומר אין שום סכנה לפטריות או כל דבר בלתי הפיך (לתקופה מסוימת)
אני יודעת שהשאלה קצת מוזרה, אבל מפחידים אותי עם זה כל הזמן ואז אני מגיעה לפורום כדי לוודא...

poynter

New member
ציפורניי לא ראו אור יום כבר למעלה מ3 שנים

ולא קרה להן שומדבר (אפילו לא הצהבה!)
קשה לי להאמין שיש איזשהו קשר למחלה סופנית או משהו בסגנון.
כן יש החלשה של הציפורן, זה ברור.

Plushable

New member
הנחה ממש שגויה!

לא שאני מומחית בתחום, אבל לדעתי יש קשר בין השניים (קראתי כמה מאמרים על כך)
זה לא אומר שכל מי שמשתמשת בלק תפתח בעבקות כך פטריה, אבל בהחלט לא לשלול את העניין הזה.
וההנחה בנוגע למסיר לק שמחסל הכל, ממש שגויה. הוא לא תרופה משום סוג ואפילו יכול לגרום לנזק.

yaelgon

New member
מדבקות קישוט שחורות

שלום- איפה אפשר להשיג מדבקות קישוט שחורות לציפורניים (אפשר גם באינטרנט)- אבל מעודנות, לא גולגלות....? בכל המקומות ראיתי רק לבנות או צבעוניות. תודה מראש

yaelgon

New member
לא בדיוק מה שהתכוונתי...

התכוונתי כמו המדבקות של הפרחים הקטנים ששמים על הלק, אבל לא רק של פרחים והעיקר בשחור.

Galiche

New member
אה הבנתי,

האמת שאני לא ממש יודעת, חיפשת בוואו\ביוטקייר?

yaelgon

New member
כן אבל...

לא מצאתי שם. חיפשתי גם באיביי ושם יש קצת אבל כפי שאמרתי- גולגלות
שזה לא מה שאני מחפשת. עוד בעיה עם קניה ברשת- אי אפשר ממש לבחור דגם (הזמנתי בעבר מדבקות ולא יכולתי לבחור....). אני מעדיפה משהו שאפשר לראות מה קונים.

Plushable

New member
כמה עולה לק בסיס של NAILTEK בארץ?

הבנתי שיש כמה סוגרים
מה מומלץ לשימוש כשכבת בסיס מתחת ללק צבעוני רגיל?
יש לי בעיות קלות של ציפורניים מתפצלות ואני חושבת לעבור לבסיס הזה...
המלצות /הצעות יתקבלו בברכה!

trilliane

Well-known member
מנהל
הבסיס נמכר כזוג רק עם המחזק

המבצע הוא 70 ש"ח בסופרפארם (או משהו באזור). גם את המחזק ניתן למרוח כבסיס (קניתי אותו בנפרד, עלה 35 ש"ח) אבל הוא לא מוצלח כבסיס בעיניי כי הוא מזרז קילופים (וקראתי דיווחים נוספים כאן בפורום אז זו לא רק אני). כמו כן הוא לא מועיל לציפורניים מתפצלות מניסיוני וממה שקראתי. אולי הבסיס מועיל, לא יודעת, לא ניסיתי.

בפעם האחרונה הומלץ לי כאן המחזק הכחול של סאלי הנסן שמיועד לציפורניים מתפצלות. פיצולים עדיין יש לי (אני כבר לא חושבת שמשהו יעזור אי פעם) אבל מאז שאני משייפת אותם בבאפר הם כבר פחות מעיקים, והמחזק הכחול התגלה כלא רע מבחינת עמידות הלקים עליו, אז בינתיים אני איתו.

Plushable

New member
רק רוצה לוודא

את אומרת שיותר טוב להשתמש בבסיס ולא במחזק?
הבסיס נקרא Foundation Nail Tek ll Ridge filing nail Strengthener base Coat ?
מצאתי כאן:
http://www.ebay.com/itm/NailTek-II-...base-Coat-0-5oz-/190650918175?forcev4exp=true
האם לזה את מתכוונת שהוא טוב יותר?
ובעיקרון אין לי התפצלויות גדולות, אלא בעיקר שטח הפנים של הציפורן נהייה מלא בקילופים קטנטנים לאחרונה והציפורן לא נראית ממש בריאה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת לענות לך אם הוא טוב יותר

כתבתי מפורשות "אולי הבסיס מועיל, לא יודעת, לא ניסיתי". הנה תמונה של שניהם:
http://wwwallaboutbeauty.blogspot.co.il/2011/06/nail-tek.html
Foundation (וכל מה שכתבת בהמשך) הוא אכן הבסיס; המחזק נקרא Intensive Therapy. הם נמכרים בפארמים בישראל כזוג ורק המחזק נמכר גם לחוד (הבסיס לא). יש גם מארזי שלישיות שמאגדים את שתי האפשרויות (זוג של בסיס+מחזק ועוד מחזק נוסף).

אז אין לי מושג איך הבסיס כבסיס כי מעולם לא ניסיתי אותו; אני יכולה להעיד רק על המחזק (שגם בהוראות שלו כתוב שיש למרוח אותו כבסיס) שבעיניי הוא בסיס מאד לא מוצלח כי הוא גרם ללקים להיות מאוד לא עמידים (עליי ולא רק עליי) אבל אולי אצלך זה יהיה אחרת, את מוזמנת לנסות.

תריצי חיפוש בפורום (היו כאן לא מעט דיונים על נייל-טק בעבר) ובגוגל, תקראי עוד דעות, תחליטי.

שאלה לגבי ג'ל

היי בנות!
כבר מעל שנה אני עושה ג'ל אצל אשת הציפורניים המעולה שלי.
כמיטב הבנתי יש 2 סוגים של ג'ל ורציתי לדעת אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בינהם.

מה שאשת הציפורניים עושה לי היא מערבבת חומר ג'ל יחד עם אבקה (נראה לי שזהו אקריל, אבל אני לא סגורה על זה!) מורחת לי על הציפורן זה מתקשה ואז היא יכולה לשים לי לק, ואני כמובן יכול להסיר עם אציטון ולשים לעצמי לק אחר.

הבנתי שיש סוג אחר של ג'ל, אשמח לדעת מה הייחוד שלו מכיון שהסוג שאני עושה פחות יפה בעייני כי זה עושה את הציפורן עבה, וזה נראה כמו ציפורן מלאכותית ולא רק שכבת הגנה.
אשמח לעזרתכן!
תודה רבה

poynter

New member
היי לך

ממליצה לך לשאול את השאלה בפורום השכן של בניית ציפורניים, הבנות שם מומחיות בכל מה שקשור לתחום.
כמובן שאת מוזמנת להשתלב כאן , התמכרות מובטחת

גם לכם המייבש "מכווץ" את הלק?

יש לי מייבש דיי זול שקיבלתי עליו המלצות כאן (של בלה דונה)
וגם לאחר שניסיתי אצל חברה את של סשה וויט שמתי לב שאין הבדל בינו לבין שלי לכן אני לא מתייחסת ל"איכות" שלו.
המייבש כמו מכווץ לי את הלק בצורה ממש מעצבנת!
ולא משנה איזה לק (ניסיתי עם שלל חברות) זה תמיד יוצא ככה
לפחות באצבע אחת. ולא לשים מייבש זה ממש מדכא כי במילא מחכים שנים שהלק יתייבש לחלוטין.

הצעות? משהו?

Plushable

New member
גם לי זה קרה

גם לי זה קרה עם המייבש של סשה ויט, ומאז שהחלפתי למייבש של פושה אני הרבה יותר מרוצה.
ממליצה בחום :)

למעלה