היי לכולם!! שאלה מאוד מאוד חשובה
שלום, אני מעולם לא הייתי פה בפורום, וזו ההודעה הראשונה שלי כאן

למי מכם שיש נסיון בדוגמנות, ו/או מבינים במה שהולך בארץ - מס' שאלות מאוד חשובות: 1. אני כרגע בתהליכי חיפוש עבודה, ופרסמתי קורות חיים בכמה אתרי דרושים באינטרנט. כשסימנתי את הנושאים שעבורם אני רוצה שמעסיקים יפנו אליי, סימנתי גם דוגמנות. האמת - סתם בשביל הקטע. לא באמת חשבתי שמישהו ישים לב לזה ויתקשר. אין לי נסיון בדוגמנות ובחיים גם לא הייתי תופסת מעצמי דוגמנית. העניין הוא שמישהו התקשר אליי ואמר לי שהוא מסוכנות דוגמנות מג'יק (או שזה היה אימג'...?) מנתניה. הוא שאל אותי אם אני מעוניינת לבוא לפגישה שייראו אותי ויעשו לי כמה צילומים. הוא הסביר לי מה בדיוק צריך להביא (כל מיני סטים של בגדים שונים - חצאיות, חולצות, בגד ים, וכו'), הסביר לי שהסוכנות שלו מצלמת אנשים ושולחת את התמונות שלהם לכל מיני חברות, ואם מישהו מעוניין - אז הוא פונה אליו והם לוקחים אותי לצילומים. השאלה שלי היא - איך אני יודעת שזה אמין? איך אני יודעת שיש באמת סוכנות כזאת ושזה מישהו שלא מחרטט אותי? כי תכלס - זה די מפחיד אותי כל הקטע הזה, כי אני לא מכירה את התחום. 2. אמרתי לאותו בנאדם שאני לא בדיוק 90 60 90. אני בחורה די רגילה. יש לי פנים יפות לדעתי, אבל יש קצת בטן, יש קצת צדדים... האם בכלל זה הגיוני שייקחו מישהי כמוני לצילומים, או יתעניינו בכלל במישהי כמוני? כי תכלס בתור סטודנטית, זאת נראית לי אחלה דרך להרוויח כסף... אם מישהו מכיר, יודע, וכו'..., אני מקווה שיהיה לכם כח לקרוא ולענות כי אני ממש צריכה תשובות... לילה מצויין לכולם!