שרשור שאלות

דור 11

New member
מדיה טיוי

שלום לכולם אני רוצה להגיע לסוכנות, המליצו לי על מדיה טיוי, מישהוא יודע אם הם אמינים? כמה הם גובים. תודה

סתם שאלה ברשותכם

האם ידעתם שהיה פעם בית חרושת אתא? ואני הייתי דוגמנית הבית שלהם. היינו בארץ 5 דוגמניות בסה"כ . מצחיק אה

זיגזג8

New member
היי לכולם!! שאלה מאוד מאוד חשובה

שלום, אני מעולם לא הייתי פה בפורום, וזו ההודעה הראשונה שלי כאן :) למי מכם שיש נסיון בדוגמנות, ו/או מבינים במה שהולך בארץ - מס' שאלות מאוד חשובות: 1. אני כרגע בתהליכי חיפוש עבודה, ופרסמתי קורות חיים בכמה אתרי דרושים באינטרנט. כשסימנתי את הנושאים שעבורם אני רוצה שמעסיקים יפנו אליי, סימנתי גם דוגמנות. האמת - סתם בשביל הקטע. לא באמת חשבתי שמישהו ישים לב לזה ויתקשר. אין לי נסיון בדוגמנות ובחיים גם לא הייתי תופסת מעצמי דוגמנית. העניין הוא שמישהו התקשר אליי ואמר לי שהוא מסוכנות דוגמנות מג'יק (או שזה היה אימג'...?) מנתניה. הוא שאל אותי אם אני מעוניינת לבוא לפגישה שייראו אותי ויעשו לי כמה צילומים. הוא הסביר לי מה בדיוק צריך להביא (כל מיני סטים של בגדים שונים - חצאיות, חולצות, בגד ים, וכו'), הסביר לי שהסוכנות שלו מצלמת אנשים ושולחת את התמונות שלהם לכל מיני חברות, ואם מישהו מעוניין - אז הוא פונה אליו והם לוקחים אותי לצילומים. השאלה שלי היא - איך אני יודעת שזה אמין? איך אני יודעת שיש באמת סוכנות כזאת ושזה מישהו שלא מחרטט אותי? כי תכלס - זה די מפחיד אותי כל הקטע הזה, כי אני לא מכירה את התחום. 2. אמרתי לאותו בנאדם שאני לא בדיוק 90 60 90. אני בחורה די רגילה. יש לי פנים יפות לדעתי, אבל יש קצת בטן, יש קצת צדדים... האם בכלל זה הגיוני שייקחו מישהי כמוני לצילומים, או יתעניינו בכלל במישהי כמוני? כי תכלס בתור סטודנטית, זאת נראית לי אחלה דרך להרוויח כסף... אם מישהו מכיר, יודע, וכו'..., אני מקווה שיהיה לכם כח לקרוא ולענות כי אני ממש צריכה תשובות... לילה מצויין לכולם! :)

דנידין9

New member
דעתכן לגבי הסרת שיער

תגידו מה דעתכן לגבי הסרת שיער? מבחינת איפה בגוף כדאי לעשות ובאיזה שיטות? לייזר? IPL SHR? אני קצת מבולבלת מרוב כל כך הרבה מידע.

אז ככה

אני לא יודעת מה זה IPL אבל אני מטפלת כבר דיי הרבה זמן ב SHR. נכון שזה שיטה יחסית חדשנית אבל המטופלים שלי מרוצים ממנה בנתיים. איפה כדאי לעשות בגוף? אני מניחה שאת שואפת להיות דוגמנית. בכל מקרה הייתי הולכת לפי ההרגשה שלך. אל תעשי הסרת שיער במקומות מסוימים רק בגלל דרישות המקצוע. לכי עם ההרגשה הפנימית. בהצלחה

עמי1986

New member
לא שמעתי עליה

כנראה זאת סוכנות ניצבים אז ככה שמי שפונה אליה רוצה להיות שחקן ולא דוגמן

עמי1986

New member
איזה שטויות

בחיים לא שמעתי על סוכנות שמזמינה אנשים לפי קורות חיים בטח ובטח כשאין תמונה הם בטח מנסים לעשות עלייך כסף ע"י צילומי בוק או כרטיס דוגמן או שקר כלשהו... אז תגידי לבחור הזה שפנה אלייך שעמי אמר שילך לעשות חמוצים כי עלייך הוא לא יצליח לעבוד והסוכנות היחידה שהוא יכול לנהל זאת סוכנות לממכר גרביים... ומדוגמנות אגב לא כזה קל לעשות כסף זאת סתם סטיגמה... בהצלחה

עמי1986

New member
ווואללה?

אם המנהלת שלי מבסוטה עלי זה הזמן לבקש קידום לא? אולי על הדרך גם העלאה במשכורת? מה את אומרת בוס?

baby magic

New member
אני עושה בIPL

וזה טיפול 6 כבר בבית שחי ומפשעות וזה נראה ממש טוב. זאת אומרת, לא כואב לי כמעט בכלל (רק כשזה ממש ממש קרוב ל...את יודעת מה..) ומבחינת הצמיחה אז כבר יש קרחות והשיער גודל לאט ופולמתי. בגדול הנושא הזה די חרוש בפורום הזה, אז את יכולה לעשות חיפוש. אבל מניסוני האישי, אחרי הרבה בירורים ופגישות ייעוץ, השוואות עם חברות (וגם כמה ידידים שעושים) החלטתי לעשות בכללית אסתטיקה. לי אישית זה היה משתלם כי אני גם חברה בקופה הזו אז הביטוח שלי נתן לי הנחה אבל אני חושבת שהיחס והמקצועיות שם לוקחים ובגדול. שמעתי כמה סיפורים של חברות מרשתות מתחרות שפשוט חזרו בוכות אחרי הטיפול גם כי נורא כאב וגם ובעיקר כי התייחסו אליהם כמו בפס ייצור. לא כולם כאלו, אז חשוב שתבדקי איפה את עושה. שתדעי שאת חייבת לעבור ייעוץ קודם לראות שהשיער שלך באמת מתאים להסרה בצורה כזו (שיער כהה עור בהיר זה האידאל להסרה. וואו, גם בלייזר יש גזענות, סתם ). יש על זה הרבה מידע בפורום יופי וטיפוח אישי פה בתפוז, אני כתבתי על זה שם ויש עוד הרבה בנות שמבינות ומייעצות שם.

innocence

New member
ובכל מקרה..

שווה להתייעץ עם מישהו שמבין יותר בתחום הרפואי, כמו גם ביועצים של המכונים השונים. לפעמים שיטה מסוימת פשוט לא תעבוד עליך בגלל סוג העור, למשל.

שביטי93

New member
אני התחלתי באמריקן לייזר

ולדעתי זה מצויין שהתחלתי. זה פותר אותך משעווה, כאבים , עצבים שגודל וכל זה.. וזה לא כל כך כואב (לי לפחות) אה וגם יש להם תמיד את המבצע הזה של ה1+1 , אבל זה חרטה הם מעלים את המחיר... לדעתי עדיף לך ללכת לחברה מוכרת משהו טוב, ולא לאיזה קוסמטיקאית שאולי תוריד לך במחיר אבל זה ייצא לך על הפנים ..

יפותו

New member
חחחח...רק זקני הפורום מכירים...../images/Emo161.gif

וזה אומר בערך שניים-דורון המנהל ואני... לי היתה שמלת מקסי הורסת משם בתור ילדה שקנו לי לגיל 5....
אני אפילו זוכרת את החנות בדיזינגוף....אמא שלי היתה קונה שם בגדים....

dostein

New member
../images/Emo13.gif זקנים , הא?

מה שאני יכול להגיד הוא שפעם הייתי צעיר ויפה עכשיו אני רק יפה

עידן196

New member
אני שמעתי עליהם..

שמעתי שהם חברה ממש סבבה דווקא, אבל אין לי מושג כמה הם גובים אם בכלל. את יכולה ליצור איתם קשר ולשאול אותם מה התנאים שלהם, ככה תוכלי להגיע מוכנה ולבחור אם את רוצה אותם או לא.

למעלה