אובי וואן הוא לא חמום מוח כמו אנקין וגם אנקין כמו אח בשבלו וגם התלמיד שלו מאז שהוא ילד קטן. חוץ מזה שימו לב למשחק באמת מצויין של יואן מק'גרגור בדיוק באותו קטע של השריפה, אני לא חולה על הבימוי של לוקאס בקטעים דרמטים אבל זה היה.....מצויין !!!! הצעקה שלו "אתה הייתה צריך להיות האחד" ממש נישמע כאילו ניקרע לאוובי וואן הלב. הוא לא היה מסוגל להרוג אותו פשוט להשאיר אותו למות וזה הגיוני שהוא גם ימות. עם הקיסר לא היה בא הוא היה מת !!!! הבימוי הדרמטי ביותר בכל ששת הפרקים זה הקטע הזה, קטע מצויין !!!!
הזמנתי דרך האינטרנט מחו"ל. ניתן להזמין בארץ דרך חנויות מכוונות כגון Laser Club. הנה הקישור לדף הכותר המבוקש בחנות:http://www.laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1, preview -שמח לעזור
1. אמרו פעם שלnew hope קראו רק סטאר וורז, אז כשזה שודר בקולנוע לא היה כתוב new hope בכתוביות של ההתחלה? 2. למה C3PO ואובי וואן שורפים את הבגדים של הג'וות כשלוק חוזר מהבית של הדודים שלו בטטואין (מניו הוופ)? 3. מתי הסרטים על הEWOKS מתרחשים (ביחס לסרטים)?
1. נכון, בכתוביות של ההתחלה היה רק "STAR WARS" ואז אחרי זה הכתוביות של ה"סיפור". 2. שריפת גופות. אין להם זמן לקבורה ולא יאה להשאיר את הגופות סתם לטורפי גופות למיניהם. אקט של אנושיות, אם תרצה.
אתמול ראיתי סרט בערוץ 10 מלחמת כוכבים פרק 4. יש לי שאלה . שאשר אובי וואן מת והפך לרוח. אבל לפני מת הוא אמר לדארת' ויידר שהוא עומד למות להפוך רוח שהיה חזק יותר מדארת' ויידר אז הוא פוחד. זה נכון ? יש לי הוכח..תדעכם לכם הוא יודע על קסם הזה והוא שותק ופחד..זה נכון?
לא מצא חן בעיניו שאובי וואן נעלם (בגלל זה הוא דרך באי-אמון על ה"גופה") אבל על איזו הוכחה אתה מדבר? חוצמזה, שויידאר לא היה דברן גדול, אתה יודע: "אם אתה רוצה להלחם-תלחם! אל תדבר"
שסית' חושב רק על עצמו ולא אכפת לכם ולכן הוא הורג כמה שהוא רוצה אבל שגיד' הם עוזרים לזולת לטובה ולא רוצים לרעה ולא חושבים על עצמו ולכן לא רצה להרוג אותו...