שרשור שאלות

benilew

New member
סרט Clone wars

אני מחפש את סרט המצוייר ב-DVD, Clone wars. כבר חיפשתי בחנות להשכרות סרט ואפילו בבסטות. מישהו יכול לעזור איפה למצוא?

שאלה לגבי אובי-וואן ואניקן

כשהיה את הקרב המכריע בינהם בו בסופו של דבר אניקן נשרף, מדוע אובי-וואן לא וידא שאניקן כבר מת ? האם הוא בכוונה רצה לא להרוג אותו ? נכון שאם הוא היה הורג אותו אז כל הפרקים 4-6 לא היו יכולים להתקיים, אבל האם אין כאן איזה סתירה לוגית ? כלומר אני מנסה לחשוב מה אני הייתי עושה לו הייתי אובי-וואן, והתשובה שלי היא - הורגת את אניקן. אז האם למישהו יש רעיון מדוע אובי-וואן לא הרג את אניקן ?

DDN

New member
שאלה בנוגע לDVDים

ידוע מתי אמור לצאת הDVD של "נקמת הסית'"? יש לי כרגע את הטרילוגיה (4-6) בDVD ואני מאוד מרוצה מהגירסאות והמארז. השאלה שלי: אני כמובן רוצה גם את הטרילוגיה הראשונה. האם אמור לצאת מארז של פרקים 1-3? אם לא, איזה מארזים "שווה" לקנות? תודה

bleach16

New member
ספרים...ספרים...ספרים...

הצלחתי להשיג סדרה של ספרים באנגלית (את השחורים הקטנים האלה...) של שלושה חלקים: ambush at corellia assault at selonia showdown at centerpoint ועכשיו,לוידוי: הקריאה שלי באנגלית היא די צולעת. אני אשמח אם מישהו יספר לי ככה בכלליות מה בדיוק יש בספרים האלה (נראה לי שיש כאן כמה שקראו אותם...),סתם כדי שאני לא אלך לאיבוד בין כל האנגלית הזאת...

ET2k

New member
שאלות על פרקים 3 ו6 |ספוליר|

ראיתי את פרק 3 כמה ימים אחרי שראיתי מחדש את פרק 4 ו6.את 1,2,5 ראיתי לפני יחסית הרבה זמן.עדיין יש לי המון שאלות לא פתורות.מצטער אם אני לא מדייק בפרטים או בשמות.יכול להיות שעל חלק מהשאלות האלו אין ממש תשובה. טוב..אז הנה: א)יש איפשהוא אזכור ל"שלטון הדיכוי של הסיט" שהיה לפני הרפובליקה? ב)איך יכול להיות שאף אחד לא חשד כמעט בפלטפין עד לרגע הממש מסוכן? לפי כל מה שהבנתי,יש המון רמזים שמישהוא פונה לצד האפל (כמו שיודה כל הזמן אומר). ג)קשור לב,איך הסנאט/מסדר הג'ידי יכלו לבטוח בצבא משובטים שהקוד הגנטי שלו מבוסס על זה של ציד ראשים שנלחם באובי וון? אני יודע ששינו את הקוד הגנטי במהלך השעתוק,אבל עובדה שבפרק 3 הפעילו את פקודה 66. ד)דארת וידר מאמין במהלך הטרילוגיה הראשונה שהג'ידי אשמים במוות של פאדמה? אחרת, למה הוא כל כך שונא אותם? או שפשוט המוות שלה עיוות לו את המוח בצורה קטלנית? ועוד שתי שאלות על שובו של הג'די א)הדמות השלישית שרואים בתור רוח בשובו של הג'ידי היא אנקין בלי המסיכה (חוץ מיודה ואובי וון,ממש בסוף)? ב)הטיס השחור של המורדים זה בובה פט? (זה שהביא את האן סולו המוקפא בתחילת הסרט?)

talshilo

New member
שאלה חשובה! !אולי עוד בעיה בעלילה?

כאשר אובי וואן נהרג בסרט הרביעי הוא מתגלה ללוק מדי פעם נכון? ובכך מדריך אותו! כך גם יודה ואנאקין מתגלים בסוף הסרט שישי בפני לוק! השאלה היא...מדוע המורה של אובי וואן מהסרט הראשון " אימת הפאנטום " (שכחתי את שמו) לא הופך גם הוא ל"רוח"? כאשר יודה ואובי וואן מתים הם פשוט נעלמים! וכשהמורה של אובי וואן נהרב בסוף הסרט הראשון הגופה שלו נשארת!!! מי יכול להסביר את זה????

elcool

New member
אנקין אמר בהתחלה של הסרט

שג'דיי לא הורג אויב לא חמוש. אובי וואן לא רצה להרוג אויב בליח גליים, יד אחת ועור שרוף.

AceMagician

New member
זה הולך ככה

אני לפחות (לא יודע מה עם שאר חברי הפורום) חי בהשערה שלוקאס פשוט במינוס בבנק והוא מנסה לפצות על כך ע"י הוצאה של גרסאות מיוחדות לסרטים כל שני וחמישי... סתאם באמת.... כרגע ידוע (שמועה בלבד) שהDVD של פרק III יצא באוגוסט (אני לא זוכר תאריך מדוייק) וכבר מדובר על מארז שיכלול את כל סרטי הסאגה, ואולי עוד דיסק בונוס עם סצינות חתוכות מהטרילוגיה הישנה-אם הדבר יתבצע אני פשוט אשתגע!!! מזתומרת עוד דיסק תוספות?! כלומר, מה עם כל אלה שכן קנו את הסרטים על DVD כבר מקודם וכן רוצים את הDVD הנוסף?! כן - זהו לוקאס... חושב על הארנק שלו...

ET2k

New member
שתי טעויות

זה שיבוט,לא שעתוק הטרילוגיה הראשונה,הכוונה ל4,5,6 כמובן...

Rockamora

New member
זה לא פאק בכלל... ../images/Emo58.gif

בסרט השלישי יודה אומר לאובי וואן שקוואי גון הוא זה שמצא את הדרך שהג'דאים המתים יהפכו לרוחות- הוא הראשון שעשה את זה! יודה ידע על כך רק בסרט השלישי- בגלל זה קוואי גון לא הופיע, לא היה זמן! חוץ מזה שבסרט השני שומעים אותו! אחרי שאנאקיןם הורג את אנשי החול הוא צועק "אנאקין נווווווווווווו..."

ET2k

New member
למה אי אפשר לערוך כאן הודעות

אני ממש מצטער,על ההצפה... מה שהתכוונתי בשאלה על דארת וידר - אם פאדמה היתה כל כך חשובה לו,אז איך זה יכול להיות שהוא נותר נאמן לפלטפין ולאימפריה כל הטרילוגיה הראשונה? בעצם פלטפין שיקר לו בקשר לזה שהוא יוכל להציל אותה,ועוד בסוף של 3 הוא מאשים אותו בזה ("בגלל השנאה שלך"!) הוא נשאר נאמן רק בגלל שהמוח שלו התעוות?!

Earth Jedi

New member
שיקר או לא שיקר אני לא יודע...

אבל קודם כל יש כמה ספויילרים בהודעה שלך ואולי גם בזו: אז ככה, פאדמה מתה...מה אנאקין/דארת' ויידר יכול לעשות עוד חוץ מלנקום? הוא נלחם באובי-וואן וחשב שאובי וואן זנח אותו למות.... רק להתסכל בעיניים של אנאקין כשהוא נשרף והסתכל על אובי-ואן, ואפשר לגלות את כל התשובות

ET2k

New member
זו בעיה במערכת של תפוז

כל פעם שניסיתי להוסיף אייקון של ספוילר בעזרת החלון הקופץ,לא הצלחתי לשלוח תהודעה,אז ניסיתי לרשום ספוילר,אבל זה לא ממש עבד.

KingpinEX

New member
תשובות

ב) משום שהדארק סייד מכסה כמו וילון שחור על העינים של כל מי שמנסה לצפות, ככה שלא היה להם מושג עד הסוף למרות שהיה להם חשדות. אבל עם חשדות איאפשר לפעול כי הוא היה הקאנצלר. ג) כמובן שאפשר לבטוח... הם בנוים ככה שהם ציטנים כמו דרואידים, עובדה שהם הפעילו את פקודה 66(הרי הוא טובי או מה שלו חיבב את אובי וואן). ולשאלות האחרות א) כן ב) לא ממש מבין אבל כן זה באבה

funkey monkey

New member
בובה פאט הוא לא של המורדים.

אם אתה מתכוון לאיש השחור (הכושי) זה לנדו קלאריסיאן - הוא היה המושל של עיר העננים וכרגע חבר בברית המורדים. אם אתה מתכוון לזה עם התלבושת שדומה לזו של ג'אנגו פאט, שמביא לג'אבה ההאט את סולו (שנופל לסארלאק בשובו של הג'דיי) - זה בובה פאט, והוא שכיר חרב לא חבר באף צד (אימפריה/מורדים)

משהצו

New member
זו עוד נקודה בעייתית שנראית מאולצת

לא הזכרתי את הנקודה הזו בתגובה קודמת שלי - לגבי מה שנראה (לי) ניסיון לאלץ בכוח דברים. אבל בואו נחשוב לרגע..... ניכנס לראשו של אובי-וואן... מה לעשות? המממ להרוג את הג'די שנחשב הכי חזק ועבר לצד האפל לשירות הקיסר האיום (הרי אובי-וואן אמר לאנקין שהוא חזק כ"כ שאמור לאזן את הכוח) - או להשאיר אותו בחיים (בלי לוודא הריגה), אולי יקרה נס והוא ימות? * אם זה הקוד של הג'די אז הסית' צודקים! הג'די טיפשים כמו תולעת חול. התוצאה של מחדל אובי-וואן בהריגת אנקין - עשרות שנים של שלטון טרור אימפריאלי, הרג מילארדים של יצורים (ראה: השמדת הכוכב בפרק-4 "תקווה חדשה"). תוקם וועדת חקירה גלקטית! אלא מה, ברור שבלי אנקין/דארת' וויידר אין את פרקים 4-6 ולכן מוכרחים להשאיר אותו בחיים... לוקאס היה יכול לביים זאת אחרת, כמו למשל בזמן שאובי-וואן מתכונן להנחית על אנקין את מכת המוות, הקיסר מופיע (כן, תזמון מהסרטים!) בחללית שלו ויורה לכיוונו (מחטיא כמובן, כי צריכים גם את אובי-וואן לפרק 4) אבל מונע ממנו להרוג את אנקין ומחלץ אותו. אבל לוקאס מזמן עבר לצד האפל לצערי...

Darth Tomer

New member
זה היה הורס

זה היה הורס את כל הקטע של הקרב בין אנאקין (דרך אגב, זה אנאקין לא אניקן, מי שעשה את התרגום לא מבין) לאובי וואן אם הקיסר היה צץ פתאום. אובי וואן בעצמו אומר ליודה שלא ישלח אותו להילחם באנאקין כי הוא כמו אח שלו. חוץ מזה, זה נראה די ברור שמישהו בלי רגליים וידיים שעולה באש ימות כבר לבד...

funkey monkey

New member
נו, הוא היה כמו בן בשבילו.

אנאקין היה כמו בן בשבילו, זה ברור שאובי-ואן לא רצה לעשות את זה. חוצמזה שהוא ג'דיי, ואובי-ואן לא חמום מוח כמו אנאקין. הוא העדיף להשאיר אותו שם, לא להרוג אותו שהוא שוכב חסר אונים.

דוגרי, אם הייתי אובי וואן

באותה סיטואציה, והייתי רואה את אנאקין נשרף, הייתי או תוקע בעצמי ת'לייטסייבר או קופץ ללבה

למעלה