שרשור שאלות..

פיית

New member
הנה הסבר למי ששאל על...

האימייל של קייטי Do you have Katie´s home address or phone number? Sorry, but we don´t. And even if we did, we wouldn´t publish that kind of information. She deserves just as much privacy as anyone else does. Where can I send mail to Katie? Katie Holmes c/o Dawson´s Creek Warner Brothers Television Network 4000 Warner Blvd Burbank, CA 91522 Does Katie have an email address? Sorry, but we´re not aware of a personal email address for Katie, and even if we were, once again, we wouldn´t tell you in respect of her privacy.

drunky

New member
האתר של קייטי הולמס...

אתר שווה ביותר לכן אני נותן לך להיכנס אליו ומשם לקחת את הכתובת אי מייל כדי שתוכלי לעבור גם דרך האתר ולהתרשם (וגם אני לא יודע את הכתובת ואין לי כוח לחפש....|
|) www.katie-holmes.com

מישהי

New member
תעזרו ליייייי

אתם יודעים אולי מה השם של השיר פתיחה של דוסון קריק?...

drunky

New member
אתם יודעים מה? לי יש שאלה...

איזה פרק יהיה מחר (יום שבת) יהיה את טקס הסיום? (בספינה - שג´ואי ופייסי נפרדים?) ואם לא מתי הפרק של טקס הסיום ישודר? (פרק מ-ה-מ-ם!!!)

Dawson girl

New member
בטח!

היי, לשיר קוראים I DON´T WANNA WAIT ומבצעת אותו פאולה קול. זה לא כולל את העונה הראשונה- שאז היה שיר אחר.

../images/Emo15.gif *מכינה את התת - מקלע...*../images/Emo46.gif

פשוט שאלו את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים... רק לפני יומיים שאלו שוב וענו להם... בחודש מרץ... ביי...

היום פרק מס 420!../images/Emo105.gif

וכן..זה הפרק עם נשף הסיום... על הספינה.... פייסי וג´ואי....
אחחחח תהנו!

ד י י ז י

New member
טודאיי איז ג´ק אנד טובי´ס פירסט קיס

יאיי!! וכמובן , הפרידה של ג´ואי ופייסי (זה בפרק הזה , נכון?)

pompii

New member
מאיפה אני אמורה לדעת?

אני לא מבקרת פה כל יום! לא משנה תודה

למעלה