לא הטעם שלי.
C cley New member 6/8/07 #10 צריכה עזרה.. בנות אני צריכה עזרה דחוף אתן יכולות להעלות תמונות של כפכפים יפים ליומיום?? תודה מראש!
ב בננה ספללליט New member 6/8/07 #16 Help, someone? ../images/Emo9.gif של איזה חברה הנעליים האלה ? > הן הופיעו פה פעם בשילוב של מישהי . ומישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו בסגנון באזור ראשון-ת"א-גבעתיים, ואם כן בכמה ?
Help, someone? ../images/Emo9.gif של איזה חברה הנעליים האלה ? > הן הופיעו פה פעם בשילוב של מישהי . ומישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו בסגנון באזור ראשון-ת"א-גבעתיים, ואם כן בכמה ?
ב בננה ספללליט New member 6/8/07 #18 את בטוחה ? ../images/Emo2.gif הן ממש לא נראות , וחוצמזה לא ראיתי אותן לא בקולקציה ולא בשום חנות שלהם. ואני מניחה שזאתי שלקחה אותם לשילוב שלה לקחה אותן מהאינטרנט ! :-\
את בטוחה ? ../images/Emo2.gif הן ממש לא נראות , וחוצמזה לא ראיתי אותן לא בקולקציה ולא בשום חנות שלהם. ואני מניחה שזאתי שלקחה אותם לשילוב שלה לקחה אותן מהאינטרנט ! :-\
נ נועה2004 New member 6/8/07 #20 היו להם כאלה בקולקציית הקיץ אני כמעט בוטה שזה אלו שבתמונה, כי הן ממש דומות. היו גם כאלה בצהוב ואני יודעת שכמה בנות מהפורום קנו אותן אז אולי גם הן יענו לך יותר מאוחר.. בכל מקרה, תנסי לבדוק שוב בקטלוג קיץ של קסטרו
היו להם כאלה בקולקציית הקיץ אני כמעט בוטה שזה אלו שבתמונה, כי הן ממש דומות. היו גם כאלה בצהוב ואני יודעת שכמה בנות מהפורום קנו אותן אז אולי גם הן יענו לך יותר מאוחר.. בכל מקרה, תנסי לבדוק שוב בקטלוג קיץ של קסטרו