שרשור שאלות

הכנענית

New member
אני חוזרת על השאלה..

אתן יכולות להמליץ לי על חנויות\חברות שאני אוכל לקנות בהן תיקים יפים עד 250 ש"ח...אשמחח אם תעזרו לי.. אני מממש צריכה עזרה דחוףף...??

Forest Girl

New member
הוויאנס סלימז

מישהי יודעת איפה אפשר להשיג הוואינס סלימז (עם דגש עם הסלימז:]) באזור ת"א?(רצוי צפון ת"א אבל גם במרכז זה טוב...) תודה!

shosha13

New member
צריכהה עזרה...

מחר אני הולכת לברית= ] מהה ללבוש?... לא צריכה משהו יותר מידי יפה!... אבלל מה כן?... אם למישהי יש רעיון למשהוו אני חייבת דחוף!!@# תודה

rotem448

New member
../images/Emo35.gifשאלות!!!../images/Emo35.gif פעם שנייה

תגידו: לחתונה, יפה טוניקה עם מכנס לבן צמוד ובובה לבנות/נצנצים? {הכוונה בובה לבנות עם נצנצים בלבן :) } או שמלה חמודה ובובה לבנות/נצנצים? והכי חשוב לי לדעת, חולצות שמעט ארוכות {כמו טוניקות..} ז"א שעוברות את המותן, מתאימות לנמוכות עם חזה קצת גדול 75C 80B ? עוד שאלה.... החולצת קולר הזאת יש בה מחשוף בגב, וגם בכתפיים אבל זה פחות חשוב כי זה יפה :), ואני רוצה קצת לטשטש את האיזור, אין לי חזייה שמתאימה, אם אני אשים חולצת סטרפלס שחורה או לבנה, או אפילו ירוקה כמו זאת מתחת {מה שאין לי כרגע} זה יהיה יפה? אם אתן מכירות חזייה מבד ועם ברזלים אשמח מאוד אם תכירו לי מקום שיש שם כזה... אני נואשת.

JustRaz

New member
../images/Emo13.gif

חולצת בד מכופתרת\ טוניקה יפה, עם סקיני\גזרה ישרה. לדעתי נעלי בובה ילכו עם זה טוב אבל אפשר גם סדנלים עדינות בסגנון הזה, למשל

rotem448

New member
הסנדלים חמודים...

אבל הם נראים קצת כמו כפכפים וגם לא נוח לרקוד, ויש לי עוד בעיה קטנה שקשה לי למצוא סנדלים בקיץ כי אני מידה קטנה 33-35... :) אז אני מניחה שאלה בסביבות 37 -39 . בקיצור אני אעלה תמונות של שילובים נראה מה ילך יותר עם מה... :) תודה בכל זאת

למעלה