שרשור שאלות פרטי!

no nick7

New member
שרשור שאלות פרטי!

יש לי כמה שאלות אך אכתוב כל שאלה בהודעה נפרדת ואשרשר להודעה הזאת. אבקש להתייחס ברצינות לכל הודעה ולתת תשובה משביעת רצון , תודה

no nick7

New member
נמאס לי מביצים!

הארוחת בוקר שלי היא 2 פרוסות לחם בטוסטר, מריחת גבינה על הפרוסות, לפעמים תוספת של זיתים בלי גרעין וכמובן - ביצה קשה. כל יום אני אוכל ביצה קשה וכבר אני מקבל בחילה מלהריח את זה. אני מבקש כמה תחליפים טובים למאכל עשיר בחלבון שאוכל לשלב בארוחת בוקר יחד עם לחם. TNX

מי אמר שצריך ביצה כל יום? מספיק שאתה שם גבינה

אתה יכול גם להוסיף גביע יוגורט או אשל או שמנת

no nick7

New member
טונה, סרדינים, בשר ודגים אני כמעט ולא מתקרב

זה גורם לי לבחילה. לפעמים אני מתגבר על זה ומצליח לאכול. המוטיבציה היא ערכם התזונתיים החיוניים לעור ולגוף

אתה יכול גבינה צהובה לייט

או גבינה צפתית קשה 5 אחוז. אם אתה לא אוכל טונה ובשר, שאלה המקורות העיקריים לחלבונים, אין הרבה מה להציע לך.

berta84

New member
כן גבינה או קוטג' שנמרחים על לחם מספיקים כמנת

חלבון ,אבל אולי חסר קצת שומן בארוחה כזאת ולכן זה לא משביע ,כשיש ביצה קשה אתה מקבל את השומן ממנה הזיתים הם מקור טוב לשומן ואתה גם יכול לקחת גבינה לבנה בעלת אחוזי שומן יותר גבוהים

no nick7

New member
סליחה אם זה נשמע ככה

פשוט אין לי סבלנות לשלוח הודעה, לחכות 3 ימים ואז לשלוח עוד הודעה ולחכות 3 ימים ולשלוח עוד הודעה. אז פשוט אני כותב את ההודעות בשרשור להודעה אחת. זה שזה נשמע לך כדרישה - אני מבקש את סליחתך, אני פשוט בלהט כי אני רוצה לקבל תשובות לשאלות שלי .. סליחה מראש והמשך גלישה מהנה

no nick7

New member
קליפות פירות וירקות בקנקן מים

קראתי בספר טיפוח שבין היתר מעודד שתיית מים שאפשר לחתוך קליפות תפוז עם לימון או קליפות לימון עם מלפפונים ולשים אותם במים בתוך קנקן במקרר ולמחרת טעם מדהים. אכן זה נכון ומאז התמכרתי למים!
כמובן בזכות הטעם של הלימונים והתפוזים. אותה כותבת של הספר ציינה שהיא יכלה להשאיר את הקליפות במשך שבוע בקנקן (אני מניח שכמובן שזה במקרר). אבא שלי אמר שהמים האלו במשך הימים צוברים חיידקים. אני טענתי שזה בסדר כי אני דואג להכניס למקרר. מה את אומרת רוני? האם באמת יש בזה חיידקים או שאפשר לשתות חופשי? אני פשוט.. זה הפתרון שלי לשתיית נוזלים, לפני כן כמעט ולא נגעתי במים חוץ מזה שהייתי מגיע הביתה וממש צמא ושותה מים קרים לרוויה מהתמי4 :)

כדאי שתרחץ טוב את הקליפות..

שמעתי עלכאלה שמכניסים פרוסות מלפפון חי למים ואח"כ שותים את המים. קליפות לבד- לא שמעתי.

no nick7

New member
הכוונה היתה

לקליפות והמלפפון עצמו (ה"בשר" שלו) כנ"ל לשאר המזונות.

no nick7

New member
לחם בריא ומשביע

אני מחפש לחם קל שישביע וגם בריא. אני מניח שלחם טוב זה לחם שלוקח לו זמן להתעכל, מה שאומר שתחושת השובע מספיקה ליותר זמן, הלא כך? אם כך, אני מבקש המלצה ללחם קל, משביע ובריא: מועשר במינרלים וויטמנים וכל טוב ובמחיר טוב
ולזאת שכתבה לי הערה - אני מתנצל אם נפגעת ממני, אני לא רוצה שאנשים יפגעו ממני ואני לא רוצה להרגיש מאוים או במתח
תודה על הכל, יום טוב

no nick7

New member
אה! דגש על קל - בלי הרבה קלוריות

אני רוצה לרזות ואני קצת אוהב לאכול לחם
תודה!

אתה צריך להבין

שמה שמשביע בלחם הוא מה שנותן לו את הקלוריות. לחם קל לא משביע כי הוא מלא אוויר. אם היה קיים לחם קל שמשביע באמת- אני מניחה שכולם היינו שומעים עליו.

no nick7

New member
אופליה המטורפת כנסי

יש לחם קל שלא מצויין עליו כמה קלוריות לפרוסה (גם לא בגב האריזה), זה אמור להשביע? יש לחם קל שכן מצויין עליו כמות הקלוריות המזעורית, אני מניח שזה פחות משביע? ובנוסף שאלה- מה יש בלחם בריא שאין ולא טוב בלחם פרוס שחור רגיל? חח סליחה על החפירות, אני פשוט משתעשע פה שיש פורום כזה שאפשר להתייעץ על נושאים כאלה מעניינים (;

מוזר

שיש לחם קל שלא מצויינים עליו הקלוריות. זה לא אחד לאחד שאם בפרוסה יש 38 קלוריות היא תשביע פחות מפרוסת של 40 קלוריות. כדי לשבוע כדאי שתאכל לחם מקמח מלא ולא מקמח רגיל, יש כאלה שממליצים דווקא על קמח שיפון מלא כיותר משביע.

למעלה